Sanovnik kradja – Šta znači sanjati kradju?

San o krađi može imati različita značenja, posebno u zavisnosti od vašeg ličnog stava prema krađi, da li je prezirete ili čak smatrate da je normalna? Na osnovu svog odgovora možete da zaključite da li je ovakav san za vas dobar znak i označava da radite nešto što smatrate da je potrebno, nezavisno od zakona i pravila, ili je, ako osećate da je krađa loša i imate krivicu, takav san loš znak za vas.

U dobrom značenju, san o krađi može odražavati i da dobijate i uzimate ono što vam treba, bez obzira na način. U negativnom značenju, san vas može opisivati kao gramzivu i sebičnu osobu koja samo misli na sebe i ne obraća pažnju na druge, a možda i kao osobu koja ostvaruje korist na tuđoj šteti. To se sve može odnositi na vaše veze, posao ili nešto drugo u životu.

San u kome ste krali nešto od nekoga može označavati i vašu neposlušnost ili nepoštovanje prema nekome. Možda je san znak da iskorištavate nekoga ko vam nije ukazao poštovanje. Možda san ukazuje da ne poštujete pravila koja vam ne idu u korist.

Možda je san posledica vaše svesti da ste sebični. Moguće je da želite nešto što ne možete da imate ili smatrate da ne zaslužujete, a možda i želite nešto, a da zauzvrat ništa ne date.

San o krađi može da označava vraćanje samopoštovanja u situacijama u kojima niste priznati ili vas podcenjuju.

Krađe u snovima mogu biti i odraz svakodnevnih dešavanja u kojima ste doživeli krađu ili ste prisustvovali sceni u kojoj je neko nekoga optuživao za krađu.

San o krađi može označavati i da verujete da ne možete da dobijete ono što želite na uobičajeni način, već morate da se snalazite. San u kome ste krali novac, odeću, hranu, može da ukazuje da vam te stvari nedostaju u životu. 

Tumačenje snova u kojima se javlja kradja – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da kradete. San u kome ste krali može biti odraz vaših osećanja da ste uskraćeni za nešto, ili o vašim potrebama. Možda imate neke nerealizovane planove.

Sanjati da ste uhvaćeni u krađi. Ovakav san može biti odraz nekih svakodnevnih dešavanja u kojima ste uhvaćeni da radite nešto što znate da ne biste smeli. Možda imate osećaj da ste nemarni i ponašate se nekontrolisano.

Možda imate osećaj krivice što ste uništili neku stvar u tuđem vlasništvu.

Ovakav san može da označava i da će vas neko omesti u vašim poslovima, a može označavati i neku promenu koja vam se dopada.

Sanjati da neko krade nešto od vas. Ako ste sanjali ovakav san on može ukazivati da imate problem identiteta ili da doživljavate neki gubitak. Možda je neko preuzeo zasluge za nešto što ste vi uradili, pa zato imate osećaj da ste nepravedno tretirani.

Sanjati da ste pokradeni. San u kome ste bili pokradeni može odražavati vaše osećanje žaljenja zbog propuštanja neke prilike ili donošenja neke loše odluke.

Možda imate osećaj da vas iskorištavaju. Možda imate osećaj da neko ne poštuje vaše dostojanstvo ili imovinu, ili da vas podcenjuju. Moguće je da se osećate kao da ne možete da verujete nekome, da vas neko uzima zdravo za gotovo ili vam ne ukazuje poštovanje.

Možda smatrate da je neko iz vašeg okruženja previše sebičan, ili da je prekoračio granice koje ste vi postavili.

Takav san može biti i posledica osećanja prema nekoj osobi koja od vas traži nešto, a da ne učini ništa zauzvrat.

Sanjati da je neko nešto ukrao od vas. Ovakav san ukazuje da možda imate osećaj da vas drugi ne razumeju ili da nemate poštovanje drugih.

Sanjati da kradete od nekoga ili iz nekog poznatog mesta. Ovakav san može ukazivati da neko za koga ste zainteresovani ne obraća pažnju na vas.

Sanjati da kradete torbu. Ako ste sanjali da kradete nečiju torbu, takav san može ukazivati na neku indiskreciju sa vaše strane, koja vam može prouzrokovati probleme.

Možda ćete doneti neke pogrešne odluke koje vas mogu mnogo koštati, i to novca ili imovine. San je upozorenje da budete oprezni.

Sanjati da kradete novac. San u kome ste krali novac može vam biti upozorenje na neku opasnost. Bitno je da vodite računa kako se ponašate.

Sanjati da kradete drago kamenje. Ako ste sanjali san u kome ste krali drago kamenje iz muzeja ili iz prodavnice nakita, takav san verovatno nema dobro značenje i ukazuje na gubitak. Vrlo često se takav san odnosi na materijalne gubitke, pre svega novca i imanja. Moguće je da se dogodi neka nesreća u kojoj izgubite neku nepokretnost ili nešto slično.

Sanjati da kradete sat. San u kome ste nekome ukrali sat, sa ruke ili preturanjem po njegovim stvarima, može da ukazuje da ugroženi, jer neko želi da vas iskoristi ili spreči da uspete u nečemu.

Sanjati da kradete bicikl. San u kome ste krali bicikl od nekoga može da ukazuje da ćete se upustiti u neku tajnu vezu.

Sanjati da vas neko juri zbog krađe. Ovakav san može da ukazuje na probleme i neuspeh u poslu, kao i propadanje veza sa drugima.

Takav san može najavljivati probleme u vezama, poslovnim ili emotivnim.

Sanjati da jurite lopova ili da ste ga uhvatili. San u kome ste jurili ili uhvatili lopova može da označava da ćete se suočiti sa svojim neprijateljima.

San može najavljivati i da ćete prevazići predstojeća iskušenja.

Sanjati da vas jure lopovi. San u kome su vas jurili lopovi može da najavljuje probleme i sukobe sa protivnicima. Posebno bi trebalo da budete oprezni u odnosima sa strancima.

Sanjati da vam je kuća pokradena. San u kome vam je kuća bila pokradena može označavati da ćete uskoro biti u prilici da branite svoje stavove.

Sponzorisano:

loading...
Loading...