Sanovnik jakna – Šta znači sanjati jaknu?

Snovi o odeći, pa i jaknama ukazuju na ono što vam je potrebno u životu ili mogu označavati da nešto pirikrivate.

San u kome ste videli jaknu može vam ukazivati da je potrebno da se malo prikrijete, a možda označava i da imate potrebu da se zaštitite od nekih spoljnih okolnosti nad kojima nemate kontrolu.

Obično san o jakni znači da vam je potrebna bolja zaštita u životu. Možda osećate da imate previše obaveza i odgovornosti i potrebna vam je pomoć, ali ste suviše ponosni da bi je tražili.

Jakna u snu često označava i zaštitu od spoljnih okolnosti i teškoća. San u kome ste je nosili, može da ukazuje da ćete uspeti da prevaziđete te teškoće bez većih problema, jer ćete na neki način biti zaštićeni. Zaštita može doći iz nekog neočekivanog izvora.

Tumačenje snova u kojima se javlja jakna – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da vidite jaknu. San u kome ste videli jaknu može da označava izobilje, dobre vesti i neočekivano dobra događanja.

Sanjati da nosite jaknu. San u kome ste nosili jaknu, može da označava vašu potrebu da neko bude blizu vas i da vam obezbedi sigurnost. Možda će vam biti potrebno malo vremena za to, ali ćete dobiti ono što želite.

Ovakav san možda ukazuje da ćete čuti neke vesti od dobrog prijatelja o nekom novom poslu.

Sanjati nekoga da nosi jaknu. Ako ste sanjali nekoga da nosi jaknu, takav san može da označava da ćete zaraditi dosta novca zahvaljujući nekoj svojoj ideji.

Sanjati da skidate jaknu. San u kome ste skidali jaknu zato što vam je pretoplo, može da označava da se neke vaše teškoće uskoro završavaju.

Ako ste skidali jaknu, a bilo je hladno, takav san može da označava da ste možda u opasnosti i da možda nećete uspeti da prevaziđete neke teškoće.

Ovakav san može označavati i da ćete dobiti novac od osobe koja vam duguje, možda sa zakašnjenjem, ali ćete ga ipak dobiti.

Sanjati nekoga da skida jaknu. Ako je neko u vašem snu skidao svoju jaknu, takav san verovatno znači da ćete platiti svoje dugove bez problema i na vreme.

Sanjati novu i sjajnu jaknu. Ako ste sanjali da se jakna koju ste nosili sija i potpuno je nova, takav san je verovatno dobar znak i može da označava da ste vrlo zaštićeni u životu i da trenutno ne postoji ništa što bi menjali.

San u kome ste imali novu jaknu možda ukazuje i da ste u periodu izobilja, pa biste trebali to dobro da iskoristite.

Sanjati iznošenu i pocepanu jaknu. Ako ste u snu nosili ili videli jaknu koja je bila potpuno iznošena i puna rupa, taj san može da označava da ste u zabludi i mislite da ste zaštićeni od nečega, ali u stvari niste. Možda bi trebalo da povedete računa o svojoj okolini i ljudima koji bi mogli da vam naude. To ne mora biti fizička povreda, već i loš uticaj koji ti ljudi imaju na vas.

S druge strane, ovakav san može da ukaže i da ćete dobiti novac od neke osobe koju smatrate bliskom, ali i da ćete ga brzo potrošiti.

Sanjati da cepate tuđu jaknu ili da je neko pocepao svoju jaknu. Ovakav san može da označava da ćete verovatno pomoći nekom svom rođaku oko njegovih finansijskih problema.

Sanjati da kupujete jaknu. San u kome ste kupovali jaknu može da označava neki iznenadni događaj u vezi vašeg posla ili škole, koji će obradovati sve članove vaše porodice. Ako ste jaknu kupili od nekog koga poznajete, san verovatno označava da ćete, čak i ako budete imali probleme na poslu, iste sa lakoćom prevazići.

Sanjati da nemate para da kupite jaknu. Ako u snu niste imali para da kupite jaknu, takav san verovatno nije dobar znak i možda ukazuje da ćete izgubiti novac ili napraviti neke greške na poslu ili u vezi svojih finansija, koje će vas mnogo koštati. Zato je ovaj san upozorenje da morate da zaštitite svoje finansije i imovinu. Često ovakvi snovi najavljuju teška vremena koja vam predstoje u vezi finansija.

Sanjati da prodajete jaknu. San u kome ste prodavali jaknu može da najavljuje dobre vesti u vezi vaše dece, ako ih imate.

Ako niste u braku i nemate dece, ovakav san može označavati da ćete dobiti dobre vesti od svoje porodice u vezi nekog deteta do kojeg vam je stalo.

Ako ste jaknu prodali nekome koga poznajete, taj san možda znači da ćete dobiti neke dobre vesti od starijih članova svoje porodice.

Sanjati da gledate ili nosite tuđu jaknu. Ovakav san može da označava da ćete čuti neke dobre vesti koje odavno čekate ili da će vam se ostvariti neka želja koju odavno imate.

Sanjati da neko nosi vašu jaknu. San u kome je neko nosio vašu jaknu može da označava neku oblast vašeg života u kojoj neko želi da vam pomogne.

Sanjati jaknu koja je bogato ukrašena. Ako ste sanjali ovakvu jaknu, taj san može da označava neke događaje koje će vam puno koristiti i to uskoro.

Sanjati da nekome dajete ili dobijate jaknu. Ovakav znak je verovatno dobar znak i može ukazivati da ćete dobiti neke dobre vesti u trenutku kad budete izgubili nadu oko nečega, a koje će u potpunosti preokrenuti situaciju nabolje.

Sanjati decu koja nose jakne. San u kome ste videli decu koja su obučena u jakne može označavati vašu veliku plodnost i mogućnost da ste ili ćete uskoro biti u drugom stanju.

Ako imate decu, san može označavati da su ona zdrava i srećna deca.

Sponzorisano:

loading...
Loading...