Sanovnik vino – Šta znači sanjati vino?

Vino u snu može imati različita značenja. Može  označavati situacije u kojima ste srećni i slavite,  situacije kad ste zadovoljni onim što ste postigli, ili kad se odmarate i uživate nakon postignutog uspeha. San može označavati i da ste na samom kraju nekog procesa, pred sam njegov završetak, i vaše zadovoljstvo činjenicom što vam nije još mnogo ostalo do realizacije nekog cilja.

San može imati i negativnu konotaciu i odražavati vaš arogantni stav, kao i osećaj nadmenosti i bahatosti zbog nekog svog uspeha. San čak može biti i odraz zadovoljstva sobom što ste izbegli kaznu za neko svoje loše ponašanje.

Vino u snu može biti i simbol za vaše planove, kako na privatnom, tako i na poslovnom planu. Vino može biti i odraz vaše sklonosti da se previše oslanjate na osobe koje su vam bliske.

Sanjati vino često ukazuje na veliki uspeh, sreću, bogatstvo i unutrašnji mir. San može najavljivati i dobre vesti, a možda i rođenje deteta.

Nekad se flaša vina u snu može smatrati falusnim simbolom i znakom muškosti. Vinska čaša može biti znak sreće, ali i simbol trudnoće. Slomljena čaša može najaviti tugu, a možda i pobačaj ako je žena trudna.

Vino može biti i odraz vaše senzualnosti. Vino može biti i simbol za uživanje u životu i u situacijama koje donose sreću.

San može značiti i da je došlo vreme da naplatite plodove svog rada, a može da najavljuje i neki lep i srećan događaj.

Snovi o vinu često simbolišu susrete koje imaju značajan duhovni i mentalni sadržaj.

Vino u snu nikad nije simbol alkoholizma ili problema sa alkoholom.

Tumačenje snova u kojima se javlja vino – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da pijete vino. San u kome ste pili vino često može najavljivati neko slavlje, druženje, zadovoljstvo i uspeh. San može biti i znak da ste zadovoljni svojim životom.

Ako ste sanjali da pijete crveno vino, san može biti simbol vašeg preterivanja i senzualnosti.

Ako ste u snu pili vino namenjeno pričešću, san može najaviljivati da ćete prisustvovati nekom religioznom obredu ili slavlju.

San može označavati i neko druženje koje će biti podjednako mentalno i emotivno stimulativno, a može biti i znak da ćete upoznati svoju buduću ljubav.

San u kome pijete vino može označavati i da imate prave i iskrene prijatelje.

(Za mlade žene). San u kome ste pili vino može najavljivati mogućnost da se udate za bogatog i časnog muškarca.

Sanjati da izbegavate da pijete vino. Ako ste u snu izbegavali da pijete vino, san nije dobar znak i može najavljivati probleme u ljubavnom životu, a možda i raskid trenutne emotivne veze.

Sanjati da pijete vino iz flaše. Ako ste u snu pili vino iz flaše, san može najavljivati susrete sa prijateljima ili rođacima koje niste videli dugo vremena, u kojima ćete puno uživati, prisećajući se starih vremena, ali i razgovarajući o budućnosti.

Sanjati da lomite flaše sa vinom. Ako ste u snu lomili vinske flaše, san može da predstavlja vaše neumerene strasti i želje. San može da bude i simbol muške energije.

Sanjati da vidite slomljene vinske flaše. Ukoliko ste videli polomljene vinske flaše u snu, san može biti znak da ste prerano počeli da se radujete zbog nečega i da stvari neće ići onoliko glatko kako ste računali.

Sanjati vinsku bocu. Vinska boca u snu može označavati da trenutno odmarate i pravite pauzu u radu na nečemu što vam je vrlo bitno.

Sanjati vinariju. Ako ste sanjali da se nalazite u vinariji, san može ukazivati da imate želju da uživate u životu i svim njegovim zadovoljstvima. San može značiti i da ste u potrazi za duhovnim vođstvom ili duhovnim ispunjenjem.

Sanjati stalak za vino. Ako ste u snu videli stalak za vino, san može najavljivati da sa zadovoljstvom očekujete neke promene u svom životu. San može označavati i neki radostan događaj uskoro.

Sanjati čašu za vino. Ako ste u snu videli ili koristili čašu za vino, san može biti najava skorašnje trudnoće i rođenja deteta. San može najavljivati i neki srećan događaj i radost i bliskoj budućnosti.

Sanjati da ste se napili od vina. San u kome ste se napili od vina, može da najavi da ćete dobiti neki novac i poboljšanje vaše finansijske situacije.

Sanjati da ste prosuli vino. Ako ste sanjali da ste prosuli vino, san nije dobar znak i može označavati lošu sreću u bliskoj budućnosti.

Sanjati flaše vina na stalku ili buriće sa vinom. San u kome ste videli poređane flaše vina na stalku ili buriće sa vinom, može ukazivati da ste spremni za odmor i da pripremate neko putovanje.

Sanjati da odmereno pijete vino. Ako ste sanjali da pijete tačno određenu količinu vina i vodite računa da ne preterate, takav san može ukazivati da strpljivo čekate na svoj uspeh, napredak i finansijski prosperitet.

Sanjati da vam ne prija crveno vino. Ovakav san može označavati da znate da prepoznate laž od istine i da želite da postignete uspeh u životu.

Sanjati belo vino. San u kome ste videli belo vino može označavati da lako izlazite na kraj sa neprijateljima i konkurencijom.

Sanjati da sipate vino u čaše i da ga pijete. Ako ste sanjali ovakav san on verovatno najavljuje da ćete uskoro uživati u svom uspehu i napretku.

Sanjati da sipate vino iz jedne u drugu posudu. Ovakav san može da najavljuje putovanja u neka lepa mesta i veliko uživanje tamo.

Sanjati da trgujete vinom. Ako ste sanjali da ste trgovac vinom, san je dobar znak i najavljuje dobitak od vaših poslovnih poduhvata.

Sanjati burad punu vina. Ovakav san verovatno najavljuje veliki profit.

Sponzorisano:

loading...
Loading...