Sanovnik krava – Šta znači sanjati kravu?

Ukoliko ste u skorije vreme bili na selu i videli kravu ili ako ste iz nekog razloga razmišljali o kravi, onda je vrlo verovatno da će se krava kao motiv pojaviti u vašem snu. U tom slučaju vaš san o kravu najverovatnije nema nikakvu posebnu simboliku, već predstavlja samo odraz onoga što se dešava na javi.

Međutim, ako se desi da sanjate kravu bez ikakvog konkretnog razloga, onda bi trebalo da protumačite taj san jer on može imati određenu simboliku. Da biste došli do tačnog tumačenja vašeg sna o kravi, važno je da se prisetite što više elemenata koje ste videli u snu, odnosno da se setite situacije u kojoj ste sanjali kravu, kao i mnoštva drugih detalja. Z

načenje vašeg sna o kravi će se razlikovati zavisno od toga da li ste sanjali pitomu kravu, kravu sa rogovima, kravu koja se teli, a moguće je i da sanjate kako vodite kravu, kako vas krava juri, kravu i tele, kravu i bika, uginulu kravu itd. Ovo su neke od mogućih situacija koje možete sanjati kada je u pitanju krava i svaki od ovih snova se može na drugačiji način protumačiti.

U nastavku možete pogledati kako se tumače neki od uobičajenih snova o kravi i kakva je njihova simbolika. Ako ste nekada sanjali kravu, nakon ovog teksta biće vam mnogo lakše da razumete svoj san.

Tumačenje snova u kojima se javlja krava – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati kravu koja je pitoma. Ako se desi da sanjate kravu koja je pitoma, onda je to znak da vi morate da budete poslušni i da prihvatite sve što neka osoba u vašem okruženju kaže ili uradi. Ta osoba je na neki način moćnija od vas i vi se osećate podređeno. U pitanju može biti vaš roditelj, neki drugi član porodice, vaš šef ili kolega na poslu itd. Razmislite ko bi to mogao da bude i analizirajte šta je to zbog čega se vi osećate podređeno. Takav odnos vam najverovatnije smeta i voleli biste da se oslobodite toga.

Sanjati da se krava teli. Ukoliko ste možda sanjali kako se krava teli, onda taj san ima pozitivnu simboliku. Naime, pred vama je jako dobar period prepun uspeha i lepih dešavanja. Imaćete dosta sreće kako na poslu, tako i u privatnom životu, pa ćete se osećati izuzetno dobro u naredom periodu.

Sanjati kravu i tele. Ako u snu vidite kravu i tele zajedno, onda taj san ukazuje na vašu želju da imate dete u skorije vreme. Ukoliko već imate dete, onda ovaj san naglašava to koliko vi uživate u tome da budete roditelj i da svom detetu pružite sve što mu je potrebno.

Sanjati kako vodite kravu. Ako ste sanjali kako vodite kravu, taj san ima dobru simboliku i najavljuje dosta uspeha u budućnosti. Vaš trud će dati odlične rezultate i vi ćete biti jako zadovoljni i ponosni na sebe.

Sanjati kravu koja pase. Ukoliko ste sanjali kravu koja pase, taj san najavljuje osećaj sreće i zadovoljstva koji će vas pratiti u predstojećem periodu, tako da nema razloga da brinete o bilo čemu.

Sanjati kako muzete kravu. Ukoliko ste sanjali kako muzete kravu, taj san najavljuje neko nasledstvo koje vas očekuje u bliskoj budućnosti.

Sanjati da vas krava juri. Ako ste sanjali kako vas krava juri, onda vas taj san upozorava da budete malo oprezniji sa ljudima u svom okruženju. Naime, oko vas je mnogo ljudi koji vam ne žele dobro, a koji vam se predstavljaju kao prijatelji. Zato nemojte svima da verujete i svoje tajne čuvajte za sebe. Takođe, san u kojem vas juri krava može da bude simbol vaših podsvesnih strahova na javi. U tom slučaju razmislite šta je to što vas plaši i što vam ne da mira i pokušajte da se suočite sa tim.

Sanjati da je krava uginula. Ako ste možda sanjali kako je krava uginula, to nije dobar znak. Nažalost, moguće je da će vas neko u predstojećem periodu jako razočarati ili da ćete izgubiti nešto jako vredno. Može se desiti i da sav vaš trud i rad budu uzaludni i da ne ostvarite nikakav uspeh. Pred vama je period koji neće biti nimalo lak, ali pokušajte da razmišljate pozitivno.

Sanjati kravu koja ima rogove. Ako se desi da sanjate kravu koja ima rogove, taj san opet ima svoju simboliku. Naime, ovakav san uglavnom ukazuje na neki konflikt koji vas očekuje u budućem periodu. Najverovatnije ćete se posvađati sa nekom osobom sa kojom ste bili u dobrim odnosima.

Sanjati krdo krava. Ako ste možda sanjali krdo krava, taj san ukazuje na osećaj usamljenosti koji vas muči već duže vreme. Najverovatnije prolazite kroz period kada nemate nikoga pored sebe na koga biste mogli da se oslonite. Nedostaje vam prijatelj i osoba od poverenja, tako da ste jako tužni i usamljeni.

Sanjati kravu i bika. Ako ste možda sanjali kravu i bika, taj san najavljuje prinovu koja će se dogoditi u vašoj porodici ili u vašem bližem okruženju.

Sanjati crnu kravu. Ukoliko ste sanjali kravu crne boje, onda taj san predstavlja dobar znak. Zapravo, posle svih problema i iskušenja koja će vas snaći, vi ćete uspeti da se dignete i da dođete do svog cilja. U budućem periodu možete očekivati dosta uspeha i sreće na mnogim životnim poljima.

Sanjati izmet od krave. Ukoliko ste možda sanjali izmet od krave, taj san se takođe može protumačiti. Naime, san o kravljem izmetu ima pozitivnu simboliku i najavljuje novčane dobitke koje možete očekivati u skorije vreme. Sve u svemu, pred vama je dobar period i vaša finansijska situacija će se dosta popraviti.

Sponzorisano:

loading...
Loading...