Sanovnik razvod – Šta znači sanjati da razvod?

Snovi o razvodu mogu imati različita značenja i to sve u zavisnosti od vašeg stava o razvodu. Možda ste se nedavno razveli, pa ste sanjali ovakav san, koji je verovatno posledica privikavanja vaše podsvesti na tu promenu.

Ako ste sanjali razvod koji se desio davno, možda bi bilo najpametnije da se prisetite stvari koje su se nedavno dešavale u vašem životu, a koje su možda izazvale sećanje na taj događaj i san o razvodu.

San o razvodu može da označava i razdvajanje nekih aspekata vaše ličnosti ili života. Može da označava i da ste prevazišli neke situacije na poslu, sa prijateljima ili svojim krugom poznanika. Možda imate potrebe da izgradite čvršće veze između nekih aspekata vašeg života, kao na primer posla ili kuće i sl.

San o razvodu može označavati i vaše razdvajanje od nekih uverenja, navika ili situacija koje su bile uobičajeni deo vašeg života. Može da označava nešto iz vašeg života na šta više ne možete da se oslonite. Možda nešto što je oduvek bilo deo vašeg života više nije tu. Moguće je da više ne osećate trajnost nečega.

Snovi o razvodu mogu biti i odraz straha da će vas partner ostaviti. Moguće je i da niste zadovoljni svojom trenutnom vezom.

Takvi snovi mogu biti i posledica situacija u kojima ste vi ili neko drugi napravili velike promene u životu, načinu mišljenja ili interesovanjima. Možda ste promenili mišljenje u vezi nečega što vam se ranije mnogo dopadalo.

Snovi o razvodu mogu biti vrlo stresni, a posebno za ljude koji su u srećnom braku ili za ljude koji žele da se razvedu, ali takav san ne mora da ima strašno značenje. Možda vam samo ukazuje da bi trebalo da prekinete neko prijateljstvo, promenite mesto stanovanja, a možda i posao.

Nekad takav san može biti i odraz nervoze zbog neke posebne veze u kojoj ste trenutno, a to ne mora biti emotivna veza.

Snovi o razvodu mogu označavati i prelazni period iz neke situacije. Mogu označavati i prestanak sa nekim ružnim navikama koje imate. San može biti i odraz vaših pokušaja da rešite neke konflikte koje imate u životu trenutno.

Tumačenje snova u kojima se javlja razvod – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da se razvodite. Ako ste sanjali da se razvodite, taj san vam možda ukazuje da bi trebalo da napravite prioritete među raznim aspektima svog života, kao i među svojim ciljevima.

Ovakav san može biti i odraz straha od samoće.

San može da ukazuje i da niste zadovoljni nekim aspektom vaše trenutne veze ili da možda niste zadovoljni trenutnim partnerom.

Možda imate potrebu da se distancirate od nekog aspekta svog života ili neke situacije u svom životu.

San o razvodu može označavati i vaš osećaj da ste doneli neku pogrešnu odluku i vašu želju da to poništite.

Sanjati da ste se razveli. Ako ste sanjali da ste se razveli od svog sadašnjeg supružnika, takav san može biti odraz vaše potrebe za slobodom ili potrebe da rešite neke probleme koji bi mogli da dovedu do razvoda.

Ovakav san može biti i posledica vaše stvarne želje da se razvedete od svog supružnika.

Sanjati da ste se razveli (za udovce). Ako ste sanjali ovakav san, on može da ukazuje da ćete možda uskoro započeti ljubavnu vezu ili se ponovo oženiti.

Sanjati da ste se razveli (za udovice). Ovakav san može da označava srećan i zadovoljavajući porodični život.

Sanjati da vam se roditelji razvode. Ako ste sanjali da se vaši roditelji razvode, iako to nije slučaj u stvarnosti, takav san može da bude odraz nekih sukoba koji se odvijaju u vama. Možda san ukazuje da se trudite da zadovoljite oba roditelja, a da ih pritom ne razočarate.

Sanjati da vam se prijatelj razvodi. Ako ste sanjali da se neki vaš prijatelj razvodi, takav san može da ukazuje da vi možda mnogo zavidite tom prijatelju.

Sanjati da se neko razvodi. Ako ste sanjali da ste čuli vest o nečijem razvodu, takav san verovatno nije dobar znak i može da najavljuje neke probleme u životu.

Sponzorisano:

loading...
Loading...