Sanovnik papuče – Šta znači sanjati papuče?

San u kome ste nosili ili videli papuče najčešće je simbol opuštanja.

San može značiti da ste u poslednje vreme bili previše opušteni i čak i lenji, a može značiti i da vam treba opuštanje, jer ste preumorni i preopterećeni, ili ste se nalazili u situaciji nad kojom niste imali nikakvu kontrolu.

Tumačenje snova u kojima se javljaju papuče – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati papuče uopšte. Ako je oženjeni muškarac sanjao ovakav san, on mu može najavljivati neke neprijatnosti. Ako je žena sanjala papuče, san može ukazivati da će biti razdvojena od partnera ili supruga. Ako je neoženjeni muškarac sanjao papuče, san može značiti da će uspeti u životu i živeti srećno. Neudata žena koja ih je sanjala, može da očekuje udaju za religioznog i poštenog muškarca.

Papuče u snu mogu označavati novac zarađen u inostranstvu ili iz inostranstva, a možda i od nekog uvozno-izvoznog posla.

Sanjati da nosite papuče. Ovakav san može biti najava nekog daljeg puta.

San u kome ste nosili papuče može ukazivati da ćete ponovo kupiti neku stvar sa kojom ste bili vrlo zadovoljni a nedavno ste je kupili.

Sanjati da nosite drvene papuče. San u kome ste nosili drvene papuče može označavati da ćete učestvovati u nekoj raspravi, sticati neka znanja, kajati se zbog nekih grehova koje ste počinili, ili ćete odati tajnu koja bi trebala da bude sakrivena od javnosti.

Sanjati da nosite iscepane papuče. Ako ste u snu nosili iscepane i stare papuče, san može da bude najava neprijatnih i uznemirujućih vesti koje ćete dobiti u skorijoj budućnosti.

Sanjati da nosite papuče zimi. San u kome ste nosili papuče zimi nije loš znak, za razliku od sna u kome ste papuče nosili leti, u kom slučaju označavaju nemir.

Sanjati da nosite izvezene papuče. Ako ste u snu nosili lepo dekorisane i izvezene papuče, taj san može najavljivati povećanje vašeg bogatstva i ugleda.

Sanjati da nosite srebrne papuče. San u kome ste nosili srebrne papuče može ukazivati da ćete zadobiti slavu i biti na visokoj poziciji.

Sanjati da nosite zlatne papuče. San u kome ste nosili zlatne papuče može da označava da ćete pretrpeti neki gubitak ili se razboleti.

Sanjati da nosite nove kožne papuče. Ako ste sanjali ovakav san, on verovatno ukazuje da će se sve dobro odvijati u nekoj situaciji koja vam je bitna.

Sanjati da nosite izvrnute papuče. Ako ste sanjali ovakav san, on može ukazivati da će vam se neki prijatelj poveriti u vezi nečega što mu je vrlo bitno.

Sanjati da nosite tesne papuče. Ako ste sanjali da nosite tesne papuče, san može označavati neke teškoće, zamršene situacije ili progon poverilaca koji žele da naplate svoje dugove.

Sanjati da nosite nečiju papuču ili papuče. Ako ste sanjali ovakav san, on može značiti da ćete se iz sebičnih i koristoljubivih razloga približiti nekoj osobi.

Sanjati da neko nosi vaše papuče. Ovakav san može ukazivati da ćete shvatiti prave namere osobe koja je sa vama, odnosno shvatićete da je tu samo iz vlastitog interesa.

Sanjati da izuvate papuče. Ako ste u snu izuvali svoje papuče, san može da označava okončanje nevolja i problema.

Sanjati zapaljene papuče. Ako ste u snu videli svoje papuče u vatri, taj san može označavati smrt supruga.

Sanjati nove papuče koje imaju izduženi oblik. Ovakav san može označavati gubitke, dugove i neprijatne situacije.

Sanjati da ste izgubili papuče. Ako ste izgubili papuče u snu, san može ukazivati da ćete izgubiti posao.

San može označavati i gubitak imanja ili prihoda. San može označavati da ćete doživeti i neki drugi gubitak ili biti prevareni.

S druge strane, san može označavati i oslobađanje od teškoća.

Sanjati da ste našli izgubljene papuče. Ako ste u snu pronašli izgubljene papuče, san može da znači da se više bavite svakodnevnim stvarima nego što se brinete za svoje buduće dobro.

Sanjati da hodate ili da neko hoda u staklenim papučama. Ako ste u snu nosili staklene papuče ili videli nekog da ih nosi, taj san može da označava da ste vi ili druga osoba koja je nosila staklene papuče, osoba čije se društvo treba izbegavati.

Sanjati stare i uništene stare papuče. Ako ste sanjali uništene papuče, taj san može najavljivati da ćete se preseliti.

Sanjati da kupujete papuče. Ako ste u snu kupovali papuče, san može označavati da ćete uskoro izgraditi ili steći novu kuću.

Sanjati samo jednu papuču. Ako ste sanjali ovakav san, on može ukazivati da ćete imati još jedan brak ukoliko ste trenutno u braku. Za osobe koje nisu u vezi, ovaj san bi mogao da znači da će morati da se odluče između dve osobe koje im se trenutno dopadaju.

Sanjati da vam je jedna papuča ukradena. Ovakav san može da označava da ćete ostati bez neke pogodnosti, što vas neće mnogo pogoditi jer je niste previše koristili.

Sanjati novu papuču. Ako ste u snu videli novu papuču, takav san može ukazivati da ćete dobiti neku vrednu stvar.

Sanjati staru papuču. Ako ste u snu videli staru papuču, takav san može ukazivati da ćete dobiti neku stvar koja nema neku vrednost, ali će vas činiti srećnim.

Sanjati da vam se papuča iscepala. Ovakav san može ukazivati na mogućnost da neki dalji rođaci traže nešto što ste vi nasledili.

Sanjati papuču koja je mekana i udobna. Ako ste u snu videli ili nosili ovakvu papuču, san može označavati vaše sklonosti da trošite novac na stvari koje vam ne trebaju već ih kupujete samo zato što vam se može i da bi se pokazivali okolini.

Sanjati da vam je papuča spala sa noge. San u kome vam je papuča spala sa noge dok hodate ili trčite, može da ukazuje da ćete možda uspeti da prodate neke stvari koje vam više nisu potrebne i čak nešto zaraditi od toga.

Sponzorisano:

loading...
Loading...