Sanovnik jastuk – Šta znači sanjati jastuk?

Snovi o jastuku nisu toliko česti, ali ove snove ne bi trebalo ignorisati jer vam mogu preneti neke važne poruke koje se tiču vaše sadašnje situacije ili vaše budućnosti. Jastuk u snovima uglavnom ukazuje na neku bolest koja vas očekuje ili na suze zbog neuzvraćene ljubavi, ali nekada može biti i simbol relaksacije, utehe ili lenjosti.

Takođe, jastuk može biti i simbol luksuza, a prema nekim tumačenjima jastuk predstavlja vezu između svesnog i nesvesnog dela našeg bića. Naime, ako sanjamo jastuk, to znači da mi imamo veliku potrebu za odmorom i za nežnošću. Tumačenja ovih snova su brojna, pa je važno da se prisetite što više detalja koje ste videli u snu.

Naime, značenje samog sna o jastuku će se razlikovati u zavisnosti od toga da li ste u snu samo videli jastuk, da li ste sanjali kako ga tresete, kako spavate na njemu, kako ga punite perjem ili ste videli neku drugu situaciju u snu. Sve u svemu, svaki od ovih snova se tumači na drugačiji način, pa zato pokušajte da uzmete sve detalje u obzir.

U nastavku ovog teksta ćete videti neke od snova u kojima se jastuk javlja kao dominantan motiv i videćete kako sve možemo ove snove tumačiti. Ako ste nekada sanjali jastuk, onda će vam ovaj tekst sigurno biti zanimljiv i biće vam korisno da znate šta vaš san o jastuku zapravo simboliše.

Tumačenje snova u kojima se javlja jastuk – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati kako vidite jastuk. Ukoliko ste videli jastuk u snu, onda taj san ukazuje na neku bolest koja može zadesiti vas ili neku osobu koja vam je bliska. Najverovatnije ćete u predstojećem periodu imati zdravstvenih problema koji će vas sprečiti da obavljate svakodnevne aktivnosti nekoliko dana. Ukoliko ste imali ovakav san, svakako vam preporučujemo da odete kod lekara da se pregledate, kako kasnije vaše stanje ne bi postalo još gore.

Međutim, san u kojem ste videli jastuk može i drugačije da se protumači. Ovaj san može da ukazuje na to da vas očekuje velika patnja kada je u pitanju ljubav. Najverovatnije vam ljubav neće biti uzvraćena pa ćete se na svaki način truditi da je pridobijete. Nažalost, nikakve igrice vam neće pomoći jer je osoba do koje vam je stalo totalno nezainteresovana za vas. Sve u svemu, pred vama je period pun tuge i patnje.

Alternativno, san u kojem ste videli ili koristili jastuk može da ukazuje na to da vam je potrebno da se više odmarate jer ste iscrpljeni od svakodnevnih obaveza.

Sanjati kako tresete jastuk. Ukoliko ste sanjali kako tresete jastuk, onda je to znak da ćete vi započeti novu fazu u svom životu. Najverovatnije ste dugo razmišljali i savetovali se sa ljudima od poverenja, tako da ste sigurni da radite pravu stvar. Vi ste odlučili da zaboravite na sve loše što vam se desilo i imate dovoljno volje i snage da krenete napred.

Sanjati kako spavate na jastuku. Ukoliko ste u snu videli sebe kako spavate na jastuku, onda taj san ukazuje na velike probleme koji će vas zadesiti u bliskoj budućnosti, bez obzira da li je jastuk u vašem snu bio mekan ili tvrd. Najverovatnije ćete se naći u situaciji u kojoj ćete morati da reagujete i da se izborite za svoja sopstvena prava.

Ipak, san u kojem spavate na jastuku može da ima i jako negativnu simboliku i da ukazuje na tešku bolest koja vas može zadesiti u skorije vreme. Zato ovaj san treba da vam bude opomena da vodite više računa o sebi.

Takođe, san u kojem ste spavali ili ležali na jastuku može da ukazuje na to da vam je preko potrebna mentalna podrška, kako biste lakše podneli neki udarac ili tešku situaciju koja vas je zadesila.

Sanjati kako nosite jastuk. Ako sanjate kako nosite jastuk, onda je to dobar znak. Vi možete da se opustite jer pred vama je period sreće i blagostanja. Sve će vam ići od ruke i vi ćete se jako dobro osećati.  Sve u svemu, nema razloga da brinete za svoju budućnost.

Sanjati kako punite jastuk perjem. Ukoliko ste sanjali kako punite jastuk perjem, onda to nije dobar znak. Ovaj san opet ukazuje na vašu patnju i suze koje vas očekuju u bliskoj budućnosti. Dogodiće vam se nešto što će vas jako rastužiti i povrediti.

Sanjati kako padate na gomilu jastuka. Ukoliko ste u snu videli sebe kako ste pali na gomilu jastuka, onda taj san ukazuje na to da ste vi jako zadovoljni vašom sadašnjom emotivnom situacijom i odnosom koji imate sa partnerom. Najverovatnije ćete se dosta svađati u predstojećem periodu, a moguće je da će doći i do raskida. Ovaj san bi trebalo da vas opomene da malo spustite loptu i da ne ulazite dublje u raspravku, kako kasnije ne biste zažalili.

Kao što ste mogli videti, jastuk kao motiv u snovima uglavnom ima loše značenje i najavljuje period patnje, suza i problema. Međutim, nekada simbolika ovih snova može da bude i pozitivna. Na primer, ako se desi da mlada žena sanja kako pravi jastuk, taj san ukazuje na lepu budućnost koja očekuje tu ženu.

Dakle, ovo bi bila neka od uobičajenih tumačenja snova o jastuku. Nadamo se da smo uspeli da vam približimo ovu tematiku i da će vam sada biti dosta lakše da sami protumačite neki sličan san. Naravno, imajte na umu da nekada naši snovi ne moraju imati nikakvu simboliku. Na primer, ukoliko ste u skorije vreme kupili nov jastuk, ako ste punili jastuk perjem ili ako ste na bilo koji drugi način razmišljali o jastuku, onda je moguće da vaš san predstavlja samo odraz onoga što se zaista dešava u stvarnom životu pa ga ne morate ni tumačiti.

Sponzorisano:

loading...
Loading...