Sanovnik vampir – Šta znači sanjati vampira?

Snovi u kojima vidite vampira mogu biti jako uznemiravajući i traumatični, jer strah od ovih mitskih bića postoji u svakome od nas. Kao što svi znamo, vampir je mrtva osoba koja ustaje iz groba u toku noći i nanosi štetu drugima. Upravo zato snovi o vampiru mogu da izazovu veliku paniku kod onoga koji sanja.

Postoje razna tumačenja snova u kojima se pojavljuju vampiri. Prema nekim tumačenjima, san o vampirima uglavnom najavljuje neku opasnost koja očekuje onoga koji sanja i njegovu porodicu. Takođe, postoje i tumačenja da ukoliko sanjate vampira, to znači da će vas neko opljačkati ili prevariti u bliskoj budućnosti, pa se savetuje da budete oprezniji kako se ne biste razočarali.

Snovi o vampirima mogu da ukazuju i na to da ste vi jako nezadovoljni nečim što se dogodilo u vašoj prošlosti i zbog čega osećate veliku odgovornost. Naime, postoji nešto iz prošlosti što vas jako muči, ali vi niste dovoljno hrabri da se sa tim suočite. Zato, ako ste sanjali vampira, onda vam taj san može poslužiti kao upozorenje da se što pre suočite sa svojim strahovima i sa svim onim što vas već dugo vremena muči. Jedino tako ćete uspeti to da prevaziđete i da krenete napred.

Međutim, snovi o vampiru mogu da se tumače i na pozitivan način. Naime, ovi snovi mogu da ukazuju na neku ljubavnu ponudu koju možete očekivati u skorije vreme, a na vama je da odlučite da li ćete je prihvatiti ili odbiti.

Ovo su samo neka od tumačenja snova o vampiru, a da biste precizno protumačili svoj san, važno je da uzmete u obzir sve detalje koje ste videli u snu. To znači da je važno da se setite da li ste samo videli vampira u snu, da li ste razgovarali sa njim, da li vas je vampir možda ugrizao, da li ste sanjali kako ste se pretvorili u vampira ili kako se vaša voljena osoba pretvorila u vampira itd. Sve su to moguće situacije koje se vezuju za snove o vampirima i svaki od ovih snova ima drugačije tumačenje.

U nastavku ovog teksta pogledajte kako izgleda tumačenje snova o vampiru i na šta treba obratiti posebnu pažnju. Kada pročitate ovaj tekst, sigurno smo da ćete bolje razumeti snove o vampirima i da ćete shvatiti da nema baš uvek razloga za paniku i strah. Ako ste i sami nekada sanjali vampira, onda će vam ovaj tekst sigurno biti interesantan ali i koristan.

Tumačenje snova u kojima se javlja vampir – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati kako vidite vampira. Ukoliko ste sanjali kako vidite vampira, taj san ne treba da vas plaši. Naime, ovaj san ima ljubavnu konotaciju i ukazuje na to da ćete imati neku ljubavnu ponudu u skorije vreme. Najverovatnije će vam neka osoba izjaviti ljubav, ali u momentu ćete se zbuniti i nećete znati šta da radite. Biće vam potrebno malo vremena da odlučite, ali vaše bliske osobe će vas posavetovati da bi trebalo toj osobi da pružite šansu.

Alternativno, ovaj san može da bude simbol zavođenja i velike privlačnosti. Moguće je da u vašem okruženju postoji osoba koja vas jako privlači, ali za koju znate da nije dobra za vas. Ipak, vi se borite sami sa sobom i teško vam je da odolite iskušenju.

Prema nekim drugim tumačenjima, ako ste videli vampira u snu, onda to može da ukazuje na vaš strah od smrti.

Sanjati kako razgovarate sa vampirom. Ako ste sanjali kako razgovarate sa vampirom, onda taj san ima veoma negativnu simboliku. Naime, ovaj san prema većini tumačenja predstavlja nagoveštaj vaše skore smrti.

Sanjati kako vas napada vampir. Ako se desi da sanjate kako vas napada vampir, onda je to znak da ste vi jako nezadovoljni iznutra. Postoji neko ko vas stalno kritikuje i ko nije zadovoljan vašim radom. Najverovatnije je reč o vašem poslu i o odnosu koji imate sa vašim nadređenim. Taj posao vam unosi veliku nervozu i nezadovoljstvo, pa se često dešava da se istresete na nekome ko to nije zaslužio. Ako ste imali ovakav san, razmislite dobro da li i dalje želite da ostanete na tom radnom mestu ili je vreme da pređete u neku bolju radnu atmosferu.

Sanjati kako vas vampir grize. Ukoliko se desi da sanjate kako vas vampir grize, onda taj san ima lošu simboliku i ukazuje na neke zdravstvene probleme koji vas mogu zadesiti u skorije vreme. Najverovatnije ćete morati da se pridržavate stroge terapije i da redovno uzimate lekove, a možda će biti potrebno i neko vreme da provedete u bolnici. Na sreću, uspećete da se oporavite bez ikakvih težih posledica. Ipak, ako ste sanjali kako vas vampir grize, savetujemo vam da odete da posetite lekara za svaki slučaj, kako biste se uverili da je vaše zdravstveno stanje dobro.

Takođe, san u kojem vas je vampir ugrizao može da se protumači na još jedan način. Ovaj san može da znači da u vašoj blizini postoji osoba koja crpi vašu energiju i koja vam oduzima vreme. To je osoba čije vam prisustvo ne prija i koja vam uliva negativnu energiju. Zato bi ovaj san trebalo da vam pomogne da shvatite ko bi ta osoba mogla biti i da je udaljite iz svog života. Verujte da ćete se odmah bolje osećati i da će vaš život postati mnogo kvalitetniji.

Sanjati da vas vampir davi. San u kojem vas vampir davi ukazuje na to da ćete se u narednom periodu osećati jako nezadovoljno. Nećete imati dovoljno samopouzdanja i bićete jako osetljivi i ranjivi u periodu koji dolazi.

Sanjati kako vampir davi neku drugu osobu. Ukoliko ste sanjali kako vampir davi neku drugu osobu, onda taj san nagoveštava nezadovoljstvo koje ćete doživeti u skorijoj budućnosti. Dakle, pred vama je prilično loš period kada vam gotovo ništa neće ići od ruke.

Sanjati kako ste vi vampir. Ukoliko se desi da sanjate kako ste vi vampir, onda taj san ukazuje na emotivnu prazninu koju trenutno osećate. Vi niste ispunjeni na polju ljubavi i često se pitate da li ste možda u prošlosti pogrešili. Zbog svega toga vi jednostavno ne možete da krenete napred i da se upustite u neku novu ljubavnu vezu. Ukoliko ste imali ovakav san, savetujemo vam da što pre zaboravite na ono što je bilo u prošlosti i da pružite sebi priliku da ponovo budete srećni.

Međutim, san u kojem ste vi vampir može se i drugačije protumačiti. Naime, ovaj san može da bude upozorenje da vam neprijatelj sprema nešto loše i da bi trebalo da se pričuvate.

Sanjati kako je vaša voljena osoba vampir. Ukoliko se desi da sanjate kako je vampir vaša voljena osoba, taj san znači da se vama jako dopada neka osoba i da ne uspevate da joj odolite. Ta osoba ima moć nad vama tako da vi radite sve što ona kaže i ne možete nikako da joj odolite.

Sponzorisano:

loading...
Loading...