Sanovnik veridba – Šta znači sanjati veridbu?

San o veridbi verovatno odražava vašu potrebu za pažnjom, ljubavlju, vezom, sigurnošću, brakom i porodicom. Za osobe koje su u braku, takav san može odražavati njihovu potrebu za poboljšanjem postojeće veze. San je svakako odraz želje za zbližavanjem u ličnim odnosima i vezama.

Ako ste u vezi, možda razmišljate šta bi se desilo kad bi vas vaš partner zaprosio. Takav san može biti podsećanje na neku skorašnju obavezu ili obećanje koje ste dali. San može simbolično da predstavlja i poslovnu ponudu.

Tumačenje snova u kojima se javlja veridba – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati veridbu. San o veridbi može ukazivati da vaša ljubav nema stabilnost, i da možda niste sigurni u ono što osećate prema partneru.

Sanjati da vas je neko verio. Ako ste se verili u snu sa svojim partnerom sa kojim ste trenutno u vezi, san je verovatno odraz vaše želje da se udate za njega u budućnosti.

Ako sa tom osobom niste ni u kakvoj vezi, ali je smatrate potencijalnim partnerom, takav san verovatno ukazuje da bi voleli da ste u pravoj vezi sa tom osobom.

Ako ste se u snu verili sa osobom koja vam je nepoznata, takav san može ukazivati da otkrivate neke istine o svojoj ličnosti. Takav san može da znači da prolazite kroz važnu fazu u razvoju svog života, možda tražeći sebe. Bilo bi dobro da se setite osobina te osobe iz sna jer su to možda karakteristike koje bi trebalo da potražite ili razvijete u sebi.

Sanjati veridbu svog brata ili sestre. Ako ste sanjali ovakav san, on verovatno odražava veliku privrženost koju imate prema bratu ili sestri.

Sanjati ružan veridbeni prsten. Obzirom da veridbeni prsten simboliše vezivanje, san u kome ste dobili ružan veridbeni prsten koji niste ni hteli da ga stavite na prst, može označavati da ne osećate povezanost sa svojim verenikom ili suprugom. Ako ste prihvatili taj prsten, bez obzira što vam se njegov izgled uopšte nije dopao, taj san verovatno označava da je vaša povezanost sa partnerom stvarna i da je iznad materijalnih vrednosti. Vrlo je bitno da se setite svoje reakcije na ružan prsten koji ste dobili u snu, jer vam može rasvetliti prava osećanja koja imate prema svom partneru.

Sanjati veridbu bez prstena. Ako ste sanjali da ste se verili, ali da niste dobili prsten, takav san bi mogao ukazivati da niste spremni za dugotrajnu i posvećenu vezu. Verovatno ima puno stvari koje vas brinu. To su verovatno materijalni razlozi, na primer, da li imate dovoljno para za venčanje i za zajednički život, i sl.

Sanjati da ste se verili ali je prosidba bila neprijatna. Ako ste sanjali ovakav san, možda bi trebalo da se zapitate da li vas vaš partner tretira kako zaslužujete. Da li se možda ne ponaša loše prema vama i ponižava vas ili vas ne doživljava ozbiljno? Ako je to istina, onda je ovakav san odraz te stvarne situacije.

Ako vas je u snu prosila nepoznata osoba i to je bilo vrlo neprijatno iskustvo, san možda označava da možda još uvek niste pronašli sebe i pokušavate da shvatite šta je to što zapravo želite.

Sanjati da ste se verili sa bivšim partnerom. Ako ste sanjali da vas je verio vaš bivši, takav san može da označava da ste konačno prihvatili tu vezu i shvatili lekcije iz prošlog iskustva. Ako ste prihvatili ponudu i verili se, san ukazuje da verovatno još uvek ne možete da zaboravite prošlost. Ovakav san je upozorenje da prestanete da mislite na ono što je bilo i okrenete se budućnosti. San može označavati i da niste zadovoljni svojom trenutnom vezom, i verovatno osobu sa kojom ste u vezi ne doživljavate ozbiljno, niti smatrate da je to veza zbog koje ćete se obavezati na duže staze.

Sanjati veridbu za ugovoreni brak. Ako ste sanjali da se prisilno verite jer vam je neko ugovorio brak sa osobom koju ne želite, takav san može ukazivati da vas neko primorava da uradite nešto što ne želite. Može značiti i da protiv svoje volje prelazite u neku novu fazu svog života, a to je situacija nad kojom nemate nikakvu kontrolu.

Sanjati da vam je neko tražio da skinete verenički prsten. Ako ste sanjali ovakav san, on verovatno nema dobro značenje. Možda je trenutno loš period u vašoj emotivnoj vezi, što vas čini neraspoloženim. Možda osećate da bi vam prekid odnosa dao više prostora za lični napredak, a s druge strane ne želite da prekinete vezu sa tom osobom. San je poruka da popričate sa partnerom i probate da nađete kompromisno rešenje koje će očuvati vašu vezu, ali i vama pružiti mogućnosti koje želite.

Sponzorisano:

loading...
Loading...