Sanovnik držanje za ruke – Šta znači sanjati držanje za ruke?

Držanje za ruke uglavnom predstavlja odraz naklonosti ili emocija koje imate prema nekome ili nekog prema vama.

Ako ste sanjali takav san, on može označavati vašu želju da dobijete takvu vrstu naklonosti od neke osobe, odnosno uzajamnu reakciju sa druge strane na ono što vi pružate.

San može biti vrlo jak odraz vaših unutrašnjih osećanja o osobi sa kojom se držite za ruke u snu i sa kojom želite da uspostavite bolje odnose.

San o držanju za ruke uglavnom ima dobro značenje i može ukazivati da ćete dobiti pažnju i ljubav neke osobe.

Ako niste u vezi i sanjali ste san u kome ste se držali za ruke sa prijateljem, takav san može da ukazuje da ćete se uskoro zaljubiti ili steći neka nova znanja.

Snovi u kojima ste se držali za ruke sa nekim mogu biti i odraz potisnutih strahova od gubitka nekog bitnog.

Snovi o držanju za ruke često su i posledica usamljenosti koju osećate i potrebe za emotivnom vezom sa bilo kojom osobom u blizini.

Ako često sanjate ovakve snove, trebalo bi da sagledate vašu potrebu za vezom sa nekim, koja je pre svega podsvesna.

Tumačenje snova u kojima se javlja držanje za ruke – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da se držite za ruke sa voljenom osobom. San u kome ste se držali za ruke sa voljenom osobom često najavljuje neke procene koje ćete praviti.

Možda ćete proći kroz proces procene posvećenosti vašoj vezi, a posebno u nekoj teškoj situaciji.

Ono što na kraju zaključite biće naznaka mogućnosti vaše veze da napreduje kroz vreme.

Ovakav san može da ima i negativno značenje i da ukazuje da ćete uskoro imati finansijske gubitke.

Sanjati da hodate i držite dete za ruku. Ovakav san može da označava traženje rešenja za neku problematičnu situaciju u životu.

Sanjati da držite neprijatelja za ruku. Ako ste se u snu držali za ruke sa neprijateljem ili suparnikom, takav san možda označava neke događaje koji će dovesti do pomirenja sa tom osobom, što će vam doneti olakšanje.

Sanjati da se držite sa ruke sa nepoznatom osobom. Ako ste sanjali da držite ruku neke nepoznate osobe, takav san može da označava da se osećate usamljeno i da želite da budete u emotivnoj vezi.

Ovakav san može da bude i najava nove emotivne veze.

Sanjati da se držite za ruke sa poznatom osobom. Ovakav san može da označava da tražite neku osobu od poverenja kojoj možete da se poverite.

San može da označava i vašu potrebu i želju da se povežete sa tom osobom i da uspostavite prijateljstvo sa njom.

Sanjati da se držite za ruke sa svojim prijateljem. Ako ste u snu držali ruku svog prijatelja, san može da označava vaš strah da se ta osoba ne udalji od vas i vašu potrebu da zauvek budete u njenoj blizini.

Sanjati da gledate neke vaše suparnike ili neprijatelje koji se drže za ruke. Ako ste sanjali svoje neprijatelje koji su se držali za ruke, takav san uglavnom nije dobar znak i može da bude najava nekog velikog sukoba ili svađe, i to možda i između ljudi koji su se u vašem snu držali za ruke.

Iako se san ne odnosi direktno na vas nego na sukob tih ljudi, to će verovatno na neki način posredno imati posledice na vaš svakodnevni život.

Sanjati da držite za ruku neku invalidnu osobu. Ako ste sanjali ovakav san, on može da najavljuje procenu odnosa između vas i vašeg partnera u narednom periodu.

Ako je ta invalidna osoba u stvarnosti neko koga volite, takav san možda odražava vašu posvećenost prema njoj i spremnost da uradite bilo šta za nju, kao i da uradite sve što je u vašoj moći da vaša veza opstane i u budućnosti.

Sponzorisano:

loading...
Loading...