Sanovnik kofer – Šta znači sanjati kofer?

San u kome ste sanjali kofer može biti odraz vaše potrebe za slobodom ili potrebe da ostavite materijalno za sobom, jer idete u narednu fazu života.

On može simbolizovati neke vaše neiskorišćene potencijale i mogućnosti, ili kvalitete i sposobnosti koje ne koristite često. San o koferu može biti vezan i za neke stare ideje ili neke stvari iz prošlosti koje ste zaboravili.

Kofer može biti i simbol onoga što nosimo sa sobom, ne samo stvari već i osobina, navika, briga, sećanja, planova, ciljeva, uverenja.

Kofer u snu može označavati i putovanje ili odmor. Može označavati vrlo dug, ali neodložan put.

San o koferu možda ukazuje da je vreme da se suočite sa strahovima i sredite neke stvari u svom životu.

Tumačenje snova u kojima se javlja kofer – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati prazan kofer. Ako ste sanjali kofer koji je prazan, taj san može da označava da ćete uskoro ići na put.

Sanjati pun kofer. Pun kofer u snu često je znak dobrih veza.

Sanjati da neko pakuje kofer. Ovakav san može biti upozorenje da razmislite o nekoj bitnoj vezi u svom životu, i to verovatno vezi sa nekim svojim prijateljem.

Sanjati da nosite kofere. Ako ste nosili kofere u snu, taj san može da označava da ste previše usmereni na sebe. Možda ste previše okupirani svojim stvarima i ne primećujete svoju okolinu, posebno one koji su vam najbliži. Takvo ponašanje može ugroziti veze i odnose sa njima pa je san upozorenje da se malo trgnete i obratite pažnju na ljude oko sebe. San u kome ste nosili kofer može da najavljuje i neku veliku svađu pa i raskid.

Sanjati da molite nekoga da vam nosi kofer. Ako ste sanjali ovakav san, on može da ukazuje da ste opterećeni nekim problemima i da imate neka otvorena pitanja koja biste morali da rešite, za šta vam treba dodatno vreme, pa vam to može uzrokovati dodatni stres.

Sanjati loše spakovan kofer. Ovakav san može da najavljuje neki haotičan period koji vam predstoji.

Sanjati prazan kofer. Ako ste sanjali kofer koji je bio prazan, takav san može da označava razočarenja u vezi ili u braku.

Sanjati da ste našli nešto vredno u koferu. Ako ste sanjali da ste našli neki vredan predmet u svom koferu, takav san možda ukazuje da vas u skorijoj budućnosti očekuju dobre stvari.

Sanjati da ne možete da otvorite kofer (za žene). Ovakav san nije dobar znak i može da označava da ćete se rastati sa svojim partnernom ili da nećete zasnovati vezu sa muškarcem koga želite.

Sanjati da ne možete da zatvorite kofer. Ovakav san možda ukazuje da vaša nova veza neće dobro početi.

Sanjati da ste izgubili ključeve od kofera. Ovakav san može da označava da ćete izgubiti pristup nekim važnim informacijama.

Sanjati da kupujete kofer. Ako ste kupovali kofer u snu, to može da znači da ćete uskoro saznati neke važne tajne.

Sanjati da ste dobili kofer na poklon ili ste nekome poklanjali kofer. Ako ste u snu dobili ili nekome poklonili kofer, taj san je vrlo dobar znak i možda najavljuje neka prijatna iznenađenja.

Sanjati muškarca sa koferom. Ako ste u snu videli nekog muškarca koji je nosio veliki kofer, takav san može da označava da se neko u vašem životu potpuno oslanja na vas. Verovatno je vaša obaveza da se uvek nađete pri ruci kad im je to potrebno.

Sanjati izgubljen kofer. Ako ste sanjali da su vam izgubili kofer ili kofere, takav san je znak da ste se oslobodili briga koje su vas mučile, što će vam život učiniti mirnijim.

Sanjati da ste izgubili kofer. Ako ste sanjali da ste izgubili kofer, takav san može da označava da bi trebalo da se oslobodite nekih misli ili situacija koje vam više ne služe.

Sanjati težak kofer. Ako ste sanjali da vidite  pretrpan kofer, takav san može da označava da vam više nije zanimljiv život u kome nemate nikakav izazov i sve ide kao podmazano. San može da označava i stagnaciju u emotivnoj vezi.

Sanjati da vam se kofer raspada. Ako vam se kofer raspao u snu, takav san može biti znak da imate previše obaveza i briga u životu, i da nemate vremena za sebe i stvari koje si vama bitne. San je poruka da potražite pomoć i nađete vremena da se posvetite sebi.

Sanjati da istovarujete kofer. Ako ste u snu istovarivali kofer iz aviona, kola i sl, to može da označava da ste se oslobodili nečega što vas je mučilo duže vreme.

Sanjati da imate problema sa koferima. Ako ste u snu imali neke probleme sa svojim koferima, to može da ukazuje da ćete imati neke probleme sa članovima svoje porodice i to zbog nesporazuma, ali i situacija vezanih za novac.

Sanjati ukraden kofer. Ako su vam ukrali kofer u snu, to može da označava nečije nezakonito ponašanje. Možda nećete biti lično umešani, ali je moguće da znate detalje zbog kojih bi mogli da razmišljate da li da uopšte nešto preduzmete tim povodom, jer biste time mogli i sebe da ugrozite.

Sponzorisano:

loading...
Loading...