Sanovnik lav – Šta znači sanjati lava?

Ukoliko se lav kao simbol pojavi u vašem snu, onda je to obično simbol moći, snage ali i agresije. Lav može da ukazuje na neke emotivne probleme koje ćete uspeti da prevaziđete. Lav u snu može da bude simbol vlasti, ponosa i dostojanstva.

Ako sanjate lava, to može da znači da vi dominirate u nekoj situaciji baš kao što lav predstavlja dominaciju u džungli. U skladu sa tim, lav u snu često simboliše vašu potrebu da kontrolišete druge i da uvek budete u centru pažnje.

Ipak, veoma je važno da se setite cele situacije koju ste sanjali kada je lav u pitanju. Analizirajte detalje iz vašeg sna, način na koji ste sanjali lava, kao i emocije koje ste osetili u toku sna. Sve to je potrebno kako biste otkrili šta vaš san tačno znači i šta simboliše.

Moguće je da sanjate lava bele ili lava crne boje, moguće je da sanjate kako vas je napao lav, da sanjate pitomog ili da sanjate agresivnog lava, da sanjate kako ste povredili ili ubili lava itd.

U nastavku ovog teksta ćete imati priliku da vidite kako se tumače neki od snova u kojima se lav javlja kao dominantan motiv. Ako ste nekada sanjali lava, onda će vam se ovaj tekst sigurno dopasti i pomoći će vam da otkrijete tačnu simboliku vašeg sna.

Tumačenje snova u kojima se javlja lav – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati kako vidite lava. Ukoliko ste videli lava u snu, onda je to znak da vas izuzetno ceni neka osoba koja je veoma moćna i koja ima autoritet. Najverovatnije je u pitanju vaš šef, koji će biti jako zadovoljan vašim učinkom na poslu u narednom periodu. Što se tiče posla i finansijske situacije, vi ne treba da brinete jer nema krize za vas.

Sanjati da vas je napao lav. Ukoliko ste sanjali kako vas je lav napao, onda je to znak da ćete se verovatno naći u nekoj teškoj situaciji u kojoj ćete se osećati nemoćno. Oko vas će biti dosta prepreka i iskušenja koja morate savladati kako biste okrenuli situaciju u svoju korist.

Sanjati kako vas juri lav. Ako ste sanjali kako vas juri lav, onda taj san znači da ćete verovatno izgubiti nešto u predstojećem periodu. Najverovatnije ćete uvrediti neku osobu koju ne bi trebalo da uvredite, tako da ćete se naći u prilično neprijatnoj situaciji. Kasnije će vam biti žao zbog toga što ste rekli ili uradili, ali nećete moći to nikako da ispravite. Ovaj san bi zato trebalo da vam bude opomena da malo bolje razmislite pre nego što kažete nešto zbog čega se kasnije možete kajati.

Sanjati belog lava. Ukoliko ste možda sanjali lava bele boje, onda taj san simboliše moć koju vi imate a koje možda niste ni svesni. Ovaj san može značiti da ćete u periodu koji dolazi verovatno u momentu shvatiti šta sve možete i iskoristiće svoje moći na najbolji mogući način.

Sanjati crnog lava. Ukoliko se desi da sanjate lava crne boje, onda je to loš znak. Taj san ima negativnu simboliku i ukazuje na to da će vam neko naneti zlo u budućem periodu ili ćete vi biti taj koji će nekoga povrediti. Najverovatnije u vašoj blizini postoji osoba koja je moćnija od vas i koja tu svoju nadmoć koristi u svakoj prilici.

Sanjati pitomog lava. Ako se desi da sanjate lava koji je pitom i koji ne želi da vas povredi, onda je to znak da će vas drugi ljudi u budućem periodu jako poštovati i ceniti. Najverovatnije će neka osoba biti veoma blagonaklona prema vama i otvoreno će vam se diviti.

Osim toga, san u kojem ste videli pitomog lava može da znači da ćete vi imati dominantnu ulogu u nekoj situaciji i da će od vaše odluke sve zavisiti. Pred vama je dosta uspeha i napredak na svim životnim poljima.

Sanjati agresivnog lava. Ako sanjate lava koji je agresivan, onda je to znak da neko ima autoritet nad vama i da uopšte ne ceni vaše mišljenje. Ta osoba koristi svaku priliku da manipuliše vama. U tom slučaju ovaj san vas upozorava da malo više branite svoj stav i svoje mišljenje i da ne dozvoljavate drugima da upravljaju vama.

Sanjati kako lovite lava. Ukoliko ste u snu lovili lava, onda je to znak da će vam se isplatiti sve ono dobro što činite drugima. Najverovatnije ćete pružiti pomoć nekoj osobi a ona će vam kasnije to vratiti duplom merom.

Sanjati kako ste povredili lava. Ako sanjate kako ste povredili lava, onda je to znak da ste vi spremni otvoreno da branite svoja sopstvena prava i svoje stavove i spremni ste da se suprotstavite bilo kome. Istu simboliku će imati i san u kojem vidite kako ste ubili lava.

Sanjati lava koji je u kavezu. Ukoliko sanjate lava koji je u kavezu, to je dobar znak. U periodu koji dolazi možete očekivati dosta uspeha na gotovo svim životnim poljima. Važno je samo da branite svoje stavove i da se borite za ono što želite.

Ovo bi bila neka od osnovnih tumačenja snova o lavu. Nadamo se da smo uspeli da vam približimo simboliku ovih snova i da ih sada mnogo bolje razumete. Kao što ste mogli videti, snovi o lavu mogu da imaju kako pozitivnu tako i negativnu simboliku.

Međutim, ukoliko ste u skorije vreme gledali nekog lava na televiziji ili ako ste bili u zoološkom vrtu, onda je moguće da su se ta dešavanja reflektovala u vašem snu, pa u tom slučaju vaš san o lavu najverovatnije nema nikakvu posebnu simboliku i ne morate ga tumačiti.

Sponzorisano:

loading...
Loading...