Sanovnik motor – Šta znači sanjati motor?

Vožnja motora zahteva kordinaciju i trud. Rad nogu i ruku mora biti usklađen da biste mogli da upravljate motorom. Čak i ako se radi o motoru automatiku, ipak je potreban neki vaš trud da biste se prevezli negde.

Motori simbolizuju brzinu, potrebu za brzinom, akciju, napor, uspeh, postignuća i takmičenje. Tako san u kome ste vozili motor može označavati vašu želju za uspehom. Što se brže krećete na motoru u snu, brže će doći uspeh u vaš stvarni život.

San o motorima može se vezivati i za napredak, i može ukazivati da idete napred u životu ili da napredujete u nekom poslu na kome ste angažovani. Motor može značiti i da želite neku slobodu u životu, možda finansijsku.

Ovakav san može biti povezan i sa vašom buntovničkom prirodom.

Tumačenje snova u kojima se javlja motor – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da trenirate na motoru. Ako ste sanjali da trenirate na motoru, takav san može značiti da biste mogli da doživite neke sukobe u skorijoj budućnosti.

Sanjati loše ili zle ljude na motorima. Ukoliko ste u snu gledali neke loše ljude koji voze motore, taj san verovatno nije dobar znak i ukazuje na vaš negativan stav po pitanju nekog problema.

Sanjati pijanog vozača motora. Ako ste sanjali vozača motora koji je pijan, ovakav san može ukazivati da ne možete da kontrolišete situaciju na svom poslu. Možda bi trebalo da raspodelite posao i tražite pomoć da biste mogli sve da završite na vreme.

Sanjati nesreću na motoru. Ako ste sanjali da ste doživeli nesreću na motoru, ovaj san ukazuje da verovatno prolazite kroz neki neočekivani rizik, zbog koga ćete se plašiti da ne budete povređeni. San može biti i znak emotivnih i fizičkih teškoća.

Sanjati da vozite motor. Ako ste vozili motor u snu, takav san može označavati da zabava i izazovi dolaze u vaš život u narednom periodu. San u kome ste vozili motor možda označava da vi radije učestvujete u životu, nego posmatrate sa strane živote drugih ljudi.

Sanjati da ste imali nesreću na motoru. Ako ste sanjali ovakav san, on može ukazivati da ste se suočili sa nekim rizikom.

Sanjati da vam vetar vijori u kosi dok se vozite motorom. Ako ste sanjali ovakav san, on može ukazivati da želite da imate slobodu da radite ono što želite.

Sanjati da ste se vozili sa nekim na motoru. Ako ste se u snu vozili sa nekim na motoru, taj san može označavati da ćete možda imati neke erotske afere.

Ovaj san može da znači i da osećate da gubite kontrolu nad nekim aspektima svog života.

San može najavljivati i neku zabavu uskoro.

Sanjati da gledate motor izbliza. Ako ste sanjali ovakav san, on može značiti da imate strah od kršenja pravila.

Sanjati da vas neko juri na motoru. San u kome vas je neko jurio na motoru može da označava da bežite od odgovornosti.

Sanjati da negde putujete na motoru. Ako ste sanjali da negde putujete na motoru, takav san može ukazivati da želite da vidite svet kakav jeste.

Sanjati da gledate motor koji se kreće po seoskim predelima. Ovakav san može ukazivati da biste trebali da se pokrenete u pravcu napretka u životu. San je povezan sa onim što se događa unutar vas i vašim mislima. Vi kao da samo razmišljate o mogućnostima umesto da radite na njihovoj realizaciji.

Sanjati da vozite motor bez kacige. Ovaj san verovatno ukazuje na vašu buntovničku crtu.

Sanjati crveni motor. Crveni motor u vašem snu može najavljivati period zadovoljstva ili da ćete biti srećni zbog nečega. Ovaj san može značiti i da vas možda plaši prevelika sloboda ili da se plašite nečeg što je teško ostvarivo.

Sanjati da ste videli ili vozili motor. San u kome ste videli ili vozili motor, može označavati vašu želju za slobodom i potrebu za avanturama. Možda želite da pobegnete od neke situacije ili neke druge odgovornosti u svom životu.

San može simbolizovati i vašu sirovu seksualnost.

Možda je san upozorenje da se krećete prebrzo u nekoj situaciji.

Sanjati da učestvujete ili vidite trku motora. Ovakav san može ukazivati da izbegavate neke obaveze.

Sanjati da učestvujete u moto trci. Ako ste sanjali da učestvujete u moto trci, a vlasnik ste privatnog posla, takav san može biti simbol vaše trke sa konkurencijom na tržištu. Ako ste pobedili u trci, san možda označava da ćete biti ispred konkurencije. U suprotnom, možda je san nagoveštaj da bi trebalo više da se trudite da bi uspeli u poslu.

Sponzorisano:

loading...
Loading...