Sanovnik svadja – Šta znači sanjati svadju?

Kad sanjate da se svađate sa nekim, najbitniji činilac za tumačenje sna je, ko je osoba sa kojom ste se svađali? Da li je poznajete ili ne? Ukoliko poznajete tu osobu, onda san najverovatnije označava nešto u vezi odnosa koji imate sa tom osobom.

Zapitajte se da li je sve u redu sa vašim odnosom i da li možda postoje neki problemi kojima biste se trebali pozabaviti? Vaš um možda pokušava da reši neki nerazjašnjeni problem koji postoji među vama, i to čini u vidu sna u kome se svađate sa tom osobom.

Ako ste sanjali da se svađate sa nekom neodređenom osobom, ili nemate argumente za svađu, san je možda znak da se trenutno osećate besno i ljuto. Možda ste u poslednje vreme skloniji burnim ispadima i izrazima emocjia, ili ste bez razloga okrutni prema svojoj okolini. Takvo vaše stanje verovatno je uzrok sna koji ste imali. San je poruka da malo razmislite o svom ponašanju i da li je ono ispravno, i poradite malo na svom raspoloženju, ali i samokontroli.

Snovi su vrlo često povezani sa svakodnevnim dešavanjima i vrlo često odražavaju slike ili nastavak događaja započetih u budnom stanju. Nekad snovi o svađi nemaju veze sa osobom sa kojom ste se svađali, već sa stanjem vaših emocija i misli. Možda ste konfuzni i ne znate kojim putem da krenete, pa takvo vaše stanje može dovesti do snova u kojima se svađate sa ljudima.

Moguće da je san posledica raspravljanja sa samim sobom u budnom stanju, dok pokušavate da donesete neku bitnu odluku koja se tiče vašeg života. San svakako poručuje da biste trebali da pokušate da više kontrolišete sebe, prihvatite prošlost i svoje odluke i krenete napred.

Snovi o svađi često su odraz vaše svakodnevice. Moguće da se svakodnevno suočavate sa nekim problemima i trzavicama, i snovi samo odražavaju takvo vaše stanje. Takvi snovi mogu biti vrlo korisni i čak vam skrenuti pažnju na neko vaše stanje i emocije kojih niste ni svesni.

Snovi o svađanju mogu biti put ka rešavanju stvarnih problema koje imate u životu, koji će simbolično biti predstavljeni svađom u snu. Ako ste se svađali sa strancem, možda san znači da imate neki lični problem. Ako je bilo više stranaca sa kojima ste se svađali u snu, možda imate puno problema.

Takav san obično ne najavljuje svađu, ali može na fini način skrenuti pažnju na neke probleme. Bitno je da razmislite šta je to u vašem životu gde ima nekih stvari koje ne funkcionišu i kako to možete da rešite. Ako ne znate šta da radite ili se izjedate zbog pogrešnih odluka iz prošlosti, najbolje bi bilo da uzmete najbolje iz te situacije i nastavite dalje, umesto da se izjedate.

Svađa u snu često je način da se demonstrira vaše nezadovoljstvo. San je možda poruka da ako ste nesrećni u nekim oblastima života, ne trebate da budete pasivni ili se nervirate. Potrebno je da se pokrenete i promenite tu situaciju.

Svađa možda ukazuje i na neki unutrašnji konflikt. Svađa sa autoritetom može biti odraz sukoba dobrog i lošeg.

San nekad može i označavati da ćete doći u sukob sa osobom sa kojom ste se svađali u stvarnom životu, a možda i da ste trenutno u svađi i pokušavate da razrešite sukob sa njom. Podaci iz tog sna mogu vam koristiti kod stvarnog susreta sa tom osobom i dati vam uvid kako da rešite nesuglasice sa njom.

Svađa u snu može biti i rezultat nekih negativnih emocija koje osećate, ali ne govorite nikome o njima. Možda bi bilo pametnije da sa nekim razgovarate o tome. Možda vas nešto i nervira, i imate problem da sa nekim o tome razgovarate. Trebalo bi da probate da sagledate razloge za ovakav san i rešite ih, jer neće nestati sami od sebe ako ih ignorišete.

Tumačenje snova u kojima se javlja svadja – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da se svađate sa svojom porodicom. Snovi u kojima ste se svađali ili sukobljavali sa članovima svoje porodice, mogu najavljivati probleme koje će vam prouzrokovati nepoštenje i nevernost vašeg partnera, što vas može mnogo razočarati.

San možda znači i neko razočarenje i nemogućnost da ostvarite svoje tekuće planove.

Sanjati da se svađate sa bratom. Ako ste sanjali da se svađate sa bratom, takav san može biti najava velikih razočarenja, i frustrirajućih događaja u vezi sa vašim tekućim aktivnostima, planovima i ciljevima. Najverovatnije ćete sami, svojim radnjama ili greškama izazvati takav negativan razvoj situacije ili prepreke.

Sanjati da prekidate svađu. Ako ste sanjali da prekidate neku svađu, takav san može ukazivati na neku stranu vaše ličnosti koja nije prisutna u vašem svakodnevnom životu. Verovatno ste inače osoba koja ima buran i svadljiv karakter, i možda bi trebalo da vežbate smirenost.

Sanjati da se svađate sa suprugom. San u kome se svađate sa suprugom, može biti najava da ćete biti uznemireni, jer još uvek niste rešili neke kućne probleme.

S druge strane, ovaj san može označavati da imate vrlo dobre odnose sa suprugom u stvarnosti. Možda je san odraz vaše zabrinutosti oko nečega, a želite da to rešite na najbolji mogući način.

Ako često sanjate da se svađate sa suprugom, san nije dobar znak i verovatno označava da postoje neki nerazjašnjeni problemi i situacije među vama.

Sanjati da vaš suprug ili bivši ljubavnik započinju svađu sa vama. San u kome su vaš suprug ili bivši ljubavnik prvi napali vas, da bi započeli svađu sa vama, može značiti da ne verujete svom suprugu i da imate odbrambeni stav u osnosu na njega. Možda očekujete da uradi nešto loše, zbog čega se nećete osećati dobro. San je poruka da ne biste trebali da toliko sumnjate u njega i poklonite mu poverenje, i znak je da su vaše sumnje neosnovane i da vam je suprug odan.

Sanjati da se histerično svađate sa svojim suprugom. Ako ste sanjali histeričnu svađu sa suprugom, takav san najverovatnije ukazuje da možda nemate nikakav osećaj sigurnosti, dovoljno pažnje i ljubavi od supruga, imate slabu komunikaciju sa njim, kao i da vas on često ne može u potpunosti razumeti. San je možda znak da niste zadovoljni ljubavlju i pažnjom koju vam pruža, ali odbijate da to priznate i nadate se da će on to sam da shvati i promeni se. San je poruka da bi trebalo da se potrudite i pokušate da razgovarate sa njim i objasnite mu šta vam smeta, jer je situacija najverovatnije takva da vas suprug voli, ali ne zna kako to da pokaže.

Sanjati da se svađate sa službenikom u banci. Ako ste u snu razmenjivali oštre reči sa bankarom, san može biti najava nekog ozbiljnog razgovora sa nekim ko vam je vrlo blizak. Možda ćete se brinuti ili biti neraspoloženi i zabrinuti, i zbog toga se plašiti da započnete taj razgovor. Ako suviše odlažete razgovor, moglo bi se desiti da napravite jaz u vezi sa tom osobom, ili što je još gore da u potpunosti prekinete odnos sa njom.

Sanjati da se svađate sa ocem. Ako ste se u snu svađali sa svojim ocem, takav san može ukazivati na gubitak nekih vaših sposobnosti, zbog čega ćete morati da se oslonite na pomoć drugih da bi ostvarili neke svoje ciljeve.

Sanjati da se svađate sa prijateljem. Ukoliko ste se u snu svađali i sukobljavali sa bliskim prijateljem, takav san nije dobar znak i može ukazivati na njegovu neiskrenost, nevernost ili neke neprijatne situacije u kojima se možete naći zbog druženja sa tom osobom.

Sanjati da se svađate sa prijateljima ili poslovnim partnerima.  Ako ste se u snu svađali sa prijateljima ili poslovnim partnerima, san je verovatno dobar znak. Ovakav san može najavljivati dobre promene. Može predstavljati učvršćivanje prijateljstva nakon saznavanja novih stvari o toj osobi ili pritisak da napravite dobru radnu atmosferu.

Sanjati da se svađate sa nekim preko telefona. Ako ste sanjali da se svađate sa nekim preko telefona, takav san verovatno nije dobar znak. Ovakav san može označavati i da će neki vaši planovi za putovanje biti osujećeni. San može značiti i vaš osećaj da vas niko ne čuje.

Sponzorisano:

loading...
Loading...