Sanovnik riba – Šta znači sanjati ribu?

Snovi o ribama uglavnom imaju pozitivno značenje. Riba je simbol hrišćanstva i Isusa Hrista.

San u kome ste videli ribu, možda je poruka vaše podsvesti i posledica nekih spoznaja o sebi kojih niste bili svesni. Možda san ukazuje na emotivne probleme ili negativne emocije koje imate, ali se ne bavite njima. Moguće je i da ste svesni da imate problem, ali ne razumete njegovo poreklo, a moguće i da znate razloge za problem, ali jednostavno odbijate da ih rešite. Veličina ribe u snu, ukazuje na veličinu i značaj problema.

San u kome ste uhvatili ribu, može označavati neku spoznaju o sebi ili o problemu koji imate, a može značiti i preispitivanje svojih religioznih uverenja.

Žive ribe u snu, mogu biti znak nekog putovanja po moru. Mrtve ribe u snu, označavaju stvari ili probleme koji vas više ne zanimaju ili više ne postoje, a mogu ukazivati i na razočarenja, prepreke i teškoće na poslu ili u životu uopšte.

Ukoliko jedete ribu u snu, san označava vaše uverenje da ste rešili neki problem i da se on neće više javiti.

Leteće ribe u snu simbol su nečega u šta se ne razumete, ali želite da u tome učestvujete. Možda je to neki novi projekat, za koji nemate dovoljno znanja, ali želite da naučite, a možda ste se uključili prerano u nešto, za šta vam ipak treba malo više pripreme.

Riba koja vas napada u snu, možda je simbol vašeg osećaja ugroženosti od strane nečega što ne razumete u potpunosti ili nečeg tajnovitog i opasnog, ali se radi samo o vašem osećaju da je tako, jer u stvarnosti pretnja ne postoji.

Vrlo često, snovi u kojima ribe plivaju označavaju začeće i to je česta tema snova žena koje su trudne.

Nije dobar znak ukoliko ste sanjali mrtvu ribu ili ribu koja vam je ispala iz ruke ili iz mreže, jer bi taj san mogao da označava razočarenje.

Pecanje ribe, s druge strane, nagoveštava dobre događaje, ali ukoliko jedete to što ste upecali, moglo bi da označava smrt prijatelja ili nekog bliskog u vašoj porodici. Ako ste videli pecaroša u snu, san vam ukazuje da vam je potrebno vreme za odmor. 

Tumačenje snova u kojima se javlja riba – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati ribu u vodi. Ukoliko ste sanjali ribe koje plivaju u bistroj vodi, to je dobar znak za poboljšanje finansijske situacije ili uspeha i uopšte dobrih situacija koje slede. Moguće je da ćete dobiti iznenadni prihod ili čak i unapređenje.

Sanjati ribe u plićaku. Ukoliko se ribe u snu koprcaju u plićaku, san možda ukazuje na neke prepreke na putu ka poslovnom uspehu.

Sanjati da je oživela mrtva riba koju ste bacili u vodu. Ako ste u snu ubacili mrtvu ribu u vodu i ona je ponovo oživela, moguće je da se nadate da će vas unaprediti zbog zalaganja na poslu.

Sanjati da je riba iskočila iz vode. San ima srećno značenje ukoliko je riba iskočila i ponovo uskočila u vodu, i ukazuje na napredak na poslu ili konstantno uvećanje finansija. Ako je riba iskočila iz vode i pala na zemlju, san je upozorenje da dobro razmislite pre nego što donesete neke odluke ili preduzmete neke radnje. Ako se riba ipak sa zemlje uspela ponovo ubaciti u vodu, san ukazuje da će biti nekih teškoća, ali ćete ih prevazići. 

Sanjati riblja jaja. Ukoliko ste sanjali riblja jaja, san je nagoveštaj nekih novih početaka. Moguće je da će vam podsvest iznedriti neke nove ideje ili osećaj za novi pravac kojim bi trebalo da krenete.

Sanjati da jedete ili spremate ribu. Ovaj san često je simbol vaših verovanja, filozofije ili duhovnosti. Moguće je da označava da vaša nova shvatanja postaju deo vaše ličnosti. San može biti znak neočekivanih, ali prijatnih vesti.

Sanjati da jedete razne vrste ribe ili jela od ribe. San u kome jedete ukusna jela od ribe i uživate u tome, nagoveštava veliki uspeh u svemu što započnete, kao i sreću i finansijski uspeh.

Sanjati ribu u bistroj vodi. Ako ste sanjali ribe koje plivaju u providnoj vodi, san ukazuje na sreću i bezbrižnost, i puno lepih iznenađenja.

Sanjati da gledate ribe koje plivaju. San je znak srećnih ljubavnih odnosa koji će započeti. Takođe može označavati uspeh u nekim aktivnostima koje planirate da započnete, bilo da su vezani za posao ili za kuću.

Sanjati nekoga da peca ribu. Pecaroš u snu može ukazivati da nešto pokušavate da uhvatite. San u kome pecate ribu, može da označava da se suočavate sa potisnutim emocijama koje izlaze na površinu. Može ukazivati da ne možete da odolite nekom iskušenju ili da ćete doživeti neke prepreke u vašoj vezi. San može označavati i da vam je potreban odmor i relaksacija. 

Sanjati da ste uhvatili ribu rukama. Ukoliko ste sanjali da ste ribu uhvatili golim rukama, san označava uspeh, i što je veća riba, uspeh je veći.

Sanjati da ste uhvatili veliku ribu. San ima dobro značenje i ukazuje na ostvarenje velikih ciljeva. 

Sanjati da čistite ribu. Ukoliko ste sanjali da čistite krljušt sveže uhvaćene ribe, taj san ukazuje na zabavna i uzbudljiva dešavanja koja će vam promeniti svakodnevicu. 

Sanjati da kupujete ribu. San može označavati nasledstvo ili poklon.

Sanjati da ste dobili ribu na poklon. Ovakav san može ukazivati da ćete dobiti neku imovinu. San može značiti i da ćete dobiti poziv za neko venčanje.

Sanjati da gledate ribice u akvarijumu. Ovaj san ukazuje da ne želite da se mešate u tuđe probleme, kao i da bi trebalo da zadržite taj stav.

Sanjati mrtve ribe koje plutaju po vodi. Ovaj san ukazuje na velika razočarenja, nemogućnost da rešite probleme ili nezadovoljstvo zbog nemogućnosti da kontrolišete situaciju u kojoj se nalazite.

Sponzorisano:

loading...
Loading...