Sanovnik rana  – Šta znači sanjati ranu?

Svaka rana ili povreda u snu najčešće označava povređena osećanja. Takvi snovi mogu da označavaju i neke bolne doživljaje koje ste imali. Snovi o ranama mogu označavati i nešto bolno što ste potisnuli.

Za tumačenje sna bitno je mesto na telu gde se javila rana. Ako je rana bila na nozi ili stopalu, poruka sna može se odnositi na mogućnost za napredovanje i snagu. Ako su rane bile na rukama ili šakama, san se možda odnosi na sposobnost da uzmete ono što vam je potrebno.

Rane na glavi mogu da označavaju samoograničavajuće misli i ideje ili potrebu da se oslobodite nekih misli o patnji da bi mogli da se iscelite i nastavite dalje.

Rana u snu može da označava i da ćete dobiti neki novac kao nadoknadu za neku povredu koju ste pretpreli.

Tumačenje snova u kojima se javlja rana – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati ranu. Ako ste videli ranu u snu, taj san može da označava da trenutno privlačite pažnju okoline.

Takav san može da označava i nove početke.

Sanjati da imate mnogo rana. Ako ste sanjali da imate mnogo rana po telu, takav san može da ukazuje na kratkotrajnu ljubavnu vezu uskoro.

Sanjati da neko ima puno rana. Ako ste sanjali da neko ima puno rana po telu, taj san možda označava ljubavnika koji vam neće biti veran i brzo će otići od vas.

Sanjati da lečite ranu. Ako ste u snu sami sebi lečili ranu, takav san ukazuje da ćete biti srećni što ste se vratili bivšoj ljubavi koju ste napustili.

Sanjati ranu koja krvari. Ovakav san često označava dobrotu ili živost. Ako se krv skupljala na nekom mestu takav san može da označava materijalne dobitke.

San može da označava i neki dug koji morate da platite bez obzira da li ste u mogućnosti ili ne.

Sanjati krv iz rane. Ako ste sanjali krv koja je lila iz neke rane, san može da označava periode bolesti ili brige uskoro.

Možda san označava i vašu nesposobnost da donesete prave odluke kako bi završili neke stvari na kojima ste trenutno angažovani.

Sanjati ranu koja ne krvari. Ako rana u snu nije krvarila, takav san možda označava da ćete dobiti priznanje svoje okoline za nešto.

Sanjati da krv iz rane nestaje. Ovakav san može da  označava da ćete trošiti novac uskoro.

San može označavati i srećne svakodnevne trenutke.

Sanjati da ste ranili nekoga puškom. Ako ste sanjali ovakav san, on može da označava da ste previše stidljivi ili povučeni i da na vas lako utiče mišljenje okoline.

Sanjati ranu na glavi. Ako ste sanjali da imate ranu na glavi, takav san može značiti da vas neko iz bliže okoline posmatra i misli na vas.

Sanjati ranu na polnim organima. Ovakav san može da označava neku osobu koja vam je bliska i očekuje vašu pažnju, ali i da vi uopšte ne razmišljate o njoj.

Sanjati ranu na stomaku. Ako ste sanjali da imate ranu na stomaku, takav san može da označava povećanje vaše materijalne situacije.

Sanjati da vam je noga ranjena. Ako ste sanjali da vam je rana na nozi, takav san može da označava povećanje vašeg autoriteta i kontrole nad nekim ili nečim.

Sanjati flaster na rani. Ako ste sanjali da imate flaster na rani, takav san može da ukazuje da ćete dobiti vesti od osobe koju niste dugo videli, a koja živi daleko od vas.

Sanjati ranjenog medveda. Ako ste u snu videli ranjenog medveda, takav san može da označava probleme i teškoće u odnosima sa voljenim osobama. Možda nećete moći sami da prevaziđete te teškoće, pa bi bilo pametno da se obratite nekome za savet i podršku dok ne prevaziđete te situacije.

Sanjati ranjenog lava. Ako ste sanjali ranjenog lava, takav san može da znači da ćete morati da se više trudite da odbranite svoje mišljenje i uverenja u nekoj situaciji.

Sponzorisano:

loading...
Loading...