Sanovnik hrana – Šta znači sanjati hranu?

Hrana je preduslov opstanka i u snu najčešće ukazuje na zadovoljstvo što su vam osnovne životne potrebe zadovoljene.

San u kome ste videli hranu ili ste jeli i pili, verovatno ukazuje da vaša potreba za uživanjem u životu zavisi od drugih ljudi.

Bitan je i način na koji ste jeli u snu. Ako ste jeli na brzinu i previše, takav san ukazuje da vam je potrebna pažnja i da taj san ima veze sa vašom emotivnom vezom. Za tumačenje sna, bitna je i hrana koju ste jeli u snu.

Ako se snovi o hrani ponavljaju često, to može ukazivati na vašu glad i potrebu za nečim u vašem životu, što još uvek nemate.

Uživanje u hrani zavisi i od ličnih potreba. Bitno je da shvatite šta je to što vam je potrebno u životu i to preko hrane koju ste sanjali, a koja te potrebe simbolično odražava.

Tumačenje snova u kojima se javlja hrana – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da gledate hranu. Ako ste u snu gledali hranu, san može biti upozorenje da biste mogli da ugrozite svoj posao zbog lošeg vođenja papira, posebno troškova, što može imati dalekosežne posledice.

Sanjati hranu na stolu. San u kome ste videli hranu na stolu verovatno je znak sreće i uživanja koje vam predstoje.

Sanjati puno hrane na stolu. Ako ste sanjali puno raznovrsne hrane na stolu ispred vas, takav san može najavljivati puno gostiju koje ćete uskoro dočekati. Ovakav san nagoveštava i mogućnost da se malo razbolite.

Sanjati da kupujete velike količine hrane. Ako ste u snu kupovali velike količine hrane, taj san verovatno ukazuje da ćete imati mnogo više nego što vam je potrebno, a možda označava i da vas neko ceni i poštuje vaše mišljenje.

Sanjati da neko uzima vašu hranu. Ako vam je neko uzeo hranu u snu, to verovatno nije dobar znak i može najaviti razdvajanje od partnera.

San može najaviti i izdaju ili prevaru koju biste mogli da doživite.

Sanjati da neko uzima hranu od vas. Ako ste sanjali da neko uzima hranu od vas, pre nego što ste uspeli da završite sa jelom, primera radi konobar u restoranu, takav san verovatno nije dobar znak i može ukazivati da će vas loše tretirati ili poniziti neki nekulturni ljudi.

Sanjati prodavnicu za hranu. Ako ste sanjali ovakav san, on može biti upozorenje da se zabavite malo svojim zdravljem da bi preduhitrili moguće posledice. Trebalo bi da povedete računa o onome što jedete.

Sanjati pokvarenu hranu. Ako ste sanjali pokvarenu hranu, takav san mogao bi ukazivati da prekomerno trošite, da ste halapljivi i ne možete da kontrolišete svoje navike trošenja.

Sanjati svežu hranu. Sveža hrana u vašem snu može najavljivati renoviranje kuće, ali i ličnu regeneraciju duha i tela.

Sanjati da jedete hranu. Ako ste u snu jeli hranu, taj san može označavati neke manje probleme koje biste mogli da iskusite u narednom periodu, a koji će potrajati neko vreme.

Sanjati da jedete hranu sami. Ako ste sami jeli u snu, san može da bude upozorenje na neke manje gubitke koje možete iskusiti.

Sanjati da jedete hranu u prijatnom društvu. Ako ste sanjali ovakav san, on može da označava uspeh u poslu, prava prijateljstva, neočekivane dobitke, sreću i ljubav u braku.

Sanjati druge da jedu hranu. Ako ste videli druge da jedu, taj san može da označava vašu sposobnost da se uzdignete iznad proseka i čak pokažete svojoj okolini kako da bolje žive svoje živote.

Sanjati da jedete hranu napolju. Ako ste u snu bili na pikniku ili roštilju, san može da ukazuje da postoji neka nestabilnost i nesigurnost u nekim oblastima vašeg života.

Sanjati da jedete bezukusnu hranu. Ako ste u snu jeli bezukusnu hranu, taj san može da ukazuje da ćete biti nezadovoljni nečim, ili da ćete se razboleti.

Sanjati da jedete hranu u velikim komadima. San u kome ste zubima kidali velike komade hrane može biti upozorenje na mogućnost nekog gubitka zbog vaše nesposobnosti da izvršavate svoje obaveze i dužnosti.

Sanjati da gutate velike komade hrane. Ako ste sanjali ovakav san, on može da označava veliku sreću i radost u bliskoj budućnosti u vašem životu.

Sanjati da jedete neku neobičnu ili egzotičnu hranu. Ako ste sanjali ovakav san, on može da bude upozorenje da vaše želje i planovi neće biti ostvareni.

Sanjati da jedete ostatke hrane. Ako ste u snu jeli ostatke hrane, takav san može ukazivati da bi trebalo da donesete neke životno važne odluke, koje će vam na kraju pričiniti puno zadovoljstva i sreće u životu.

Sanjati da kuvate hranu. Ako ste kuvali hranu u snu, za sebe ili za svoje goste, taj san može biti najava problema ili sukoba u vašem privatnom životu.

Sanjati gozbu. Ovakav san je dobar znak i može ukazivati da će vam neki prijatelj učiniti uslugu.

Sanjati da gladujete. Ako ste gladovali u snu i niste imali nikakvu hranu, san je verovatno znak da imate odane prijatelje oko sebe.

Sanjati doručak. Ako ste sanjali hranu za doručak, san je verovatno znak da trebate da završite neki intelektualni posao u budućnosti. Verovatno će to biti neki projekat na poslu.

Sanjati da kupujete hranu. Ako ste kupovali hranu u snu, taj san verovatno najavljuje komfor u životu uskoro.

Sanjati hranu na izletu. Ako ste u snu bili na izletu gde se služila hrana, san verovatno ukazuje na predstojeću sreću.

Sponzorisano:

loading...
Loading...