Sanovnik sladoled – Šta znači sanjati sladoled?

San u kome ste jeli ili videli sladoled najčešće označava uspeh u ljubavi, sreću i zadovoljstvo životom. Ovaj san je vrlo lep znak i njegova glavna poruka je da bi trebalo da se opustite i uživate u životu.

San o sladoledu može biti povezan i sa vašim uverenjima da je sve u životu prolazno, a može i da označava i nestabilnost.

Značenje sna o sladoledu najviše zavisi od stanja u kome je sladoled bio, pre svega da li je bio zaleđen ili istopljen, ali i od osobe koja ga je jela. Uglavnom je sladoled u snu dobar znak i označava osećanja zadovoljstva životom, sreće, uspeha, napretka.

S druge strane, takav san može da označava i potrebu da ohladite malo u nekim situacijama koje zahtevaju vašu reakciju, i ovaj san vam u tom slučaju može biti opomena da kontrolišete svoj temperament.

Tumačenje snova u kojima se javlja sladoled – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati sladoled uopšte. San u kome ste videli sladoled, bez nekih drugih detalja, može označavati da ćete uskoro ući u strastvenu ljubavnu aferu.

Sanjati da jedete sladoled. San u kome ste jeli sladoled može da simbolizuje vašu sreću sa decom.

Možda je san znak dobrih veza koje imate.

San može da ukazuje i da ste sposobni da se radujete i budete zadovoljni sa malim stvarima u životu, pa i običnim sladoledom.

Takav san je često srećan simbol koji potvrđuje da će neki projekti na kojima radite biti uspešni i vredni vašeg truda.

Sanjati da jedete gorak sladoled ili sa lošim ukusom. San u kome ste jeli sladoled koji je imao ovakav ukus, može da označava razočarenja, izdaje i tugu.

Sanjati zaleđen sladoled. Ako ste u snu jeli sladoled koji je bio u potpunosti zaleđen, takav san može odražavati vaš stav da ste sposobni da uradite sve što želite u životu. Ipak bi trebalo da imate u vidu da nezavisno od toga koliko ste sada uspešni, nema garancije koliko će taj uspeh da traje, i da budete malo umereniji u svojim stavovima.

Sanjati sladoled koji se topi. San u kome ste gledali kako vam se sladoled topi, nije dobar znak i može da označava neuspeh u ostvarenju vaših ciljeva i želja. Ovakav san može da označava i završetak nečega što vam je duže vreme pričinjavalo zadovoljstvo, a što će vas na kraju vrlo rastužiti. Takav san često je znak da nećete uspešno ostvariti svoje namere. Zato taj san možete doživeti kao upozorenje, pa možda i uspete to da sprečite.

Sanjati da jedete istopljeni sladoled. Ako ste u snu gledali nekoga kako jede istopljeni sladoled, takav san može biti odraz vaše potrebe da oživite nešto što je odavno prestalo, ili vaše potrebe da živite u prošlosti. Možda bi najbolje bilo da prihvatite stvarnost i budete srećni sa stvarima i osobama kojima ste trenutno okruženi.

Ako ste jeli sladoled koji se malo istopio, takav san može ukazivati da će vam zadovoljstvo biti narušeno nečim ili nekim ko će vas puno uznemiriti.

Takav san može biti i najava nekog neuspeha, i to iz različitih razloga, koji zavise ili ne zavise od vas. Bitno je da se potrudite da izbegavate situacije u kojima možete doživeti neprijatan ishod ako je to moguće.

Sanjati sladoled u kornetu. Ovakav san može najavljivati prijatne trenutke sa osobom suprotnog pola.

Sanjati decu koja jedu sladoled. Ako ste u snu videli decu kako kupuju i jedu sladoled, takav san je verovatno srećan znak i možda najavljuje prosperitet, sreću i bogatstvo koji će vas pratiti u životu.

Sanjati da ste ispustili sladoled u prisustvu svog partnera. San u kome ste ispustili sladoled iz ruke, a vaš partner je bio pored vas, može označavati da ćete uskoro da se zainteresujete za neku drugu osobu i možda čak napustiti svog partnera, što će njega mnogo potresti.

Sanjati da jedete sladoled na toplom danu. Ako ste sanjali da jedete sladoled, a napolju je bilo vrlo toplo, takav san može biti najava da ćete se uskoro ponovo spojiti sa nekim iz prošlosti. Taj susret vam može doneti puno lepih uspomena i osećanja, ali će se vaša očekivanja da obnovite tu vezu nakon toliko vremena najverovatnije pokazati kao nerealna.

Sanjati da vam neko nudi sladoled. Ako vam je neko nudio sladoled u snu, takav san može vam biti upozorenje na opasnost koja može poticati od nekoga kome verujete. Moguće je da ćete biti prevareni.

Sanjati da nekome nudite sladoled. Ako ste u snu nekome nudili sladoled, a posebno nekome ko vam se dopada i želite da ga impresionirate, takav san može biti odraz vaših razmišljanja o prolaznosti vremena i starenju, što kao rezultat ima i gubitak privlačnosti, posebno seksualne.

Sanjati različite ukuse sladoleda. Različiti ukusi sladoleda imaju i različita značenja. Tako, sladoled od kafe može da označava da imate uticajne prijatelje. Sladoled od čokolade može označavati da ste osetljive prirode. Voćni sladoled može da označava da kasnite sa plaćanjem dugova. Sladoled od vanile može simbolizovati neke iluzije koje možda imate o nekim stvarima ili osobama.

Sponzorisano:

loading...
Loading...