Sanovnik smokve  – Šta znači sanjati smokve?

Smokve su voće koje je vrlo zdravo. Smatra se i da podstiče psihičke sposobnosti. Kod budista i hindusa drvo smokve smatra se svetim.

U snovima, drvo smokve može da označava povećanu duhovnu svest koje ranije niste bili svesni. Na duhovnom nivou, smokva se vezuje za natprodne moći i vezu sa duhovnim svetom.

Smokva je simbol i za mudrost i intuiciju i njihovu primenu u svakodnevnom životu.

Zbog svog oblika, smokva se vezuje i za seksualnost, plodnost, napredak i muževnost. Obzirom da ima puno semenki, smokva je vrlo jak simbol plodnosti.

Ako je žena sanjala smokve, taj san se može odnositi na njenog partnera i njegovu sposobnost da ima decu. U snu muškarca, smokve obično odražavaju njegovu muževnost i seksualnost.

Nekad smokva može imati erotsko značenje i simbolizuje seksualne želje i potrebe, pre svega kod mlađih ljudi. Smokve mogu predstavljati i znak fizičke, mentalne i duhovne plodnosti.

Smokva u snu može da označava i neki iznenadni srećni događaj.

Tumačenje snova u kojima se javljaju smokve – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati drvo smokve. Ovakav san može biti najava prinove u vašoj porodici.

Sanjati smokve na drvetu. Ako ste sanjali da gledate smokve na drvetu, takav san verovatno je znak vašeg dobrog zdravlja.

Ovakav san može ukazivati i da će u narednom periodu vaš posao mnogo napredovati ili da ćete postići neke uspehe na poslu.

Sanjati list smokve. Ako ste u snu videli list smokve, taj san može označavati gubitak nevinosti ili moralno posrnuće.

Sanjati da berete smokve. San u kome ste brali smokve verovatno je dobar znak i označava uspešno ostvarenje vaših planova.

San možda najavljuje i vrlo srećan period koji vam predstoji uskoro.

Sanjati nezrele smokve. San u kome ste videli nezrele smokve uglavnom nije dobar znak i može označavati loše zdravlje.

Sanjati da vidite ili jedete smokve. San u kome ste videli ili jeli smokve možda ukazuje na povoljan razvoj događaja u nekoj situaciji.

San može da označava uspeh u poslu, a može da označava i da ćete započeti novi posao.

Takav san može da označava i da će se vaše veze poboljšati, ili da će se vaša očekivanja i nade ostvariti uskoro.

Ovakav san može da označava i sreću u braku.

Sanjati da jedete preukusne smokve. Ako ste u snu jeli smokve koje su bile mnogo ukusne, takav san je vrlo dobar znak i najavljuje predstojeći uspeh.

Sanjati da jedete neoprane smokve. Ako ste u snu jeli smokve, a niste ih prethodno oprali, takav san može da najavljuje neuspeh u poslu, i suprotno, ako ste ih oprali pre jela, san ukazuje na uspehe i napredak u poslu.

Sanjati da jedete zrele smokve. Ako ste jeli zrele smokve u snu, takav san je vrlo dobar znak i označava dobro zdravlje, velike prihode i provod i uživanje bez imalo truda.

Sanjati da jedete suve smokve. San u kome ste jeli suve smokve može da označava sreću u vezi, a možda i vezu sa nekim sa posla.

Sanjati da jedete kolač sa smokvama. Ovakav san može da označava sreću na putovanju nekome iz vaše porodice.

Sanjati da kupujete smokve. Ako ste kupovali smokve u snu, takav san može da označava zbližavanje i poboljšavanje odnosa sa prijateljima.

Sanjati da prodajete smokve. Ako ste prodavali smokve u snu, takav san može da označava da će vas pomoć koju ste nekome pružili mnogo usrećiti.

Sanjati da ste dobili smokve. Ako vam je neko dao smokve u snu, takav san može da označava sreću u ljubavi.

Sanjati jednu ili više smokvi. San u kome ste videli jednu ili više smokvi može da označava vašu želju za ljubavlju.

Sanjati suve smokve. Ako ste u snu videli suve smokve, takav san verovatno nije dobar znak i može ukazivati na smanjenje imanja.

San može da upozorava i na razočarenja u ljubavnoj vezi.

Može označavati i neplodnost.

San može da označava i da se uskoro možete naći u društvu ljudi koji vam se ne dopadaju.

Sanjati da sušite smokve. Ako ste sušili smokve u snu, takav san može ukazivati da ste na poslu uvek okruženi ljudima koji vam se dopadaju.

Sponzorisano:

loading...
Loading...