Sanovnik majka – Šta znači sanjati majku?

San u kome vidite svoju majku mogao bi označavati nju lično ili bi se mogao odnositi na neki aspekt vaše ličnosti na koji bi trebalo da obratite pažnju. Možda bi neke njene dobre osobine trebalo da i vi prihvatite ili razvijete, ili se trebate osloboditi nekih njenih loših osobina koje ste nasledili od nje. Možda vam san ukazuje da bi trebalo više pažnje da posvetite sebi i negovanju sebe.

San o majci označava vašu intuiciju i unutrašnje vođstvo. On odslikava vašu sposobnost da donosite odluke vezane za vašu budućnost ili koliko ste sposobni da donosite instinktivne izbore. Bilo šta što vaša majka kaže u snu ima odraza i na vaše stavove i odluke vezane za vašu budućnost, a koje su zasnovane na vašoj intuiciji.

Za žene, san o majci svakako skreće pažnju na neki aspekt ličnosti sa kojim bi trebalo da se pozabavite, a moguće je da je san slika žene kakva biste mogli da postanete. U nekim situacijama san može ukazivati da ćete uskoro zatrudneti.

Za muškarce, san o majci označava njegov ženski princip koji se najčešće potiskuje i mora se integrisati kako bi njegova ličnost postala kompletna, a može predstavljati vašu idealnu ženu, kakvu biste voleli za suprugu ili ljubavnog partnera.

Tumačenje snova u kojima se javlja majka – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati majku. Ukoliko ste žena, a sanjali ste svoju majku, san najverovatnije ukazuje na neka prijatna dešavanja i aktivnosti u kojima će učestvovati. Može biti i znak srećnog braka za žene koje još uvek nisu udate.

Ukoliko ste muškarac, a videli ste svoju majku u snu, san bi mogao ukazivati na profesionalni uspeh ili napredovanje u karijeri u narednom periodu. Moguće je da ćete u narednom periodu imati mnogo više zaduženja i odgovornosti, možete postati ambiciozniji i dobiti priznanja za neka velika postignuća koja su rezultat vaših napora. 

Sanjati da u snu razgovarate sa majkom. San ukazuje na neke probleme koje trebate da rešite ili odluke koje morate doneti, ali vam treba savet vašeg unutrašnjeg vođstva koji se manifestuje u snu u obliku vaše majke.

San može biti i posledica očekivanja nekog razgovora koji trebate da obavite sa majkom.

San može biti i znak dobrog perioda koji vam predstoji. Moguće je da ćete dobiti dobre vesti ili čuti neko iznenadno, ali prijatno obaveštenje, koje je najverovatnije u vezi nekih vrlo bitnih poslovnih ili privatnih aktivnosti.

Sanjati da vidite majku i oca istovremeno. Ukoliko ste sanjali oca i majku zajedno, nezavisno od činjenice da li su još uvek u životu, ukazuje na dobar period koji vam sledi u kome će vas pratiti sreća. Izgledaće vam kao da sve što započnete sa lakoćom završavate.

Sanjati majku da živi sa vama. Ukoliko ste sanjali da vaša majka, koja odavno ne živi sa vama, ponovo živi sa vama ili je kod vas u poseti, san je dobar znak za uspeh i dobre rezultate u svim aktivnostima koje preduzimate ili ih planirate u skorijoj budućnosti.

Sanjati da vas majka zove. San u kome ste sanjali da vas majka zove, moguće da ukazuje na neke prepreke i nepredviđene okolnosti. Možda će vas neko blizak ili neki vaš prijatelj napustiti. Moguće je da ćete nešto pogrešiti ili doneti neku pogrešnu odluku ili izbor u vezi nečega što vam je jako bitno.

Sanjati svoju majku kako plače. San ukazuje na loš period koji se približava. Moguće su nesreće, siromaštvo ili pogoršanje zdravlja. To mogu biti neki konflikti, nesuglasice i druge okolnosti koje mogu uticati na vašu celokupnu porodicu. San je upozorenje da obratite pažnju na neke pretnje ka vašoj porodici i da preduzmete mere da se spreče posledice.

Sanjati da se svađate sa majkom. Sanjati san u kome vas vaša majka prekoreva ili se svađate sa njom, preteći je znak lošeg perioda koji vam predstoji, u toku koga možete prisustvovati nekim neprijatnim događajima ili učestvovati u nekoj nesreći koju ste možda i sami izazvali.

Sanjati da vaša majka izgleda isto kao u stvarnom životu. San ukazuje da su vaši porodični odnosi vrlo dobri, i da predstoji relaksiraniji period u vašem životu, bez nekih većih promena.

Sanjati da vam je majka mlađa i da peva uspavanku. San možda govori da ste previše zauzeti i nemate vremena za svoju porodicu, kao i da se ne obazirete na njihove potrebe. San vam skreće pažnju da biste trebali da obratite više pažnje na svoju porodicu i posvetite im više vremena.

Sanjati da je nečija majka bolesna ili umire. San ukazuje na loš period koji vam predstoji, pun očaja, frustracije i tuge.

Sanjati da vaša majka umire. San možda ukazuje da vam se majka može razboleti u narednom periodu. San može predstavljati promenu u vezi sa vašom majkom ili u načinu kako je doživljavate. San može predstavljati i neki dobar aspekt vaše ličnosti koji zanemarujete i on polako nestaje zbog toga. Moguće je i da se radi o negativnom aspektu ličnosti kojeg se oslobađate. 

Sanjati živu majku kao da je mrtva ili da umire. Ovakav san sluti na teška vremena koja vam predstoje, iscrpljujuće i dugotrajne projekte koje ćete započeti, a može ukazivati i na razočarenja, prepreke i gubitke.

Sanjati majku koja nije živa. San nagoveštava period sreće i prosperiteta, kao i neke lepe promene u narednom periodu.

Sanjati majku koja puca od zdravlja. San je dobar znak i ukazuje na pomoć okoline.

Sanjati majku koja prolazi kroz neke teškoće. San ukazuje na moguće komplikacije u vašem životu, koje će možda osujetite vaše planove.

Sanjati da vas je majka poljubila. Ukoliko ste sanjali ovakav san, to je dobar znak. Pokazuje da ste cenjeni i voljeni od vama bliskih ljudi. San ukazuje i na uspeh tekućih projekata.

Sanjati da ljubite majku. Ovaj san nagoveštava uspeh vaših trenutnih projekata, koje ćete završiti onako kako ste planirali, a oni će vam doneti puno materijalne i emotivne koristi.

Sanjati majku kako se kupa u moru. Ovaj san simbol je urođene sposobnosti vaše majke da se suoči sa problemima i prevaziđe ih. Ukoliko ste pokušali da je sprečite, to može biti znak da niste sigurni da li joj dovoljno pomažete da prevaziđe teškoće u kojima se nalazi. 

Sanjati posetu preminule majke. San može biti savet koji želi da vam prenese, a može biti i posledica činjenice da vam nedostaje.

Sanjati da vam majka daje savet. Ovaj san može se odnositi na neki vaš intuitivni osećaj da je neki izbor najbolji za vašu budućnost.

Sanjati da vam je majka trudna. San ukazuje na nova iskustva u narednom periodu.
Sanjati da vam je majka vrlo ljuta. San je možda odraz vašeg neraspoloženja zbog neki loših dešavanja ili nekog razočarenja. Moguće da se osećate kao da period loše sreće nikako da prođe.

Sanjati majku koja zlobno izgleda u snu. Ovakav san možda ukazuje da vaša intuicija nije dobra i da pravite pogrešne izbore. Moguće da je san odraz osećaja da ništa ne ide kako ste zamislili i da ste stalno okruženi zlom srećom.

Sanjati majku koja je srećna u snu. San daje nagoveštaj dobrih događanja u budućnosti i poboljšanja sreće. Moguće da imate osećaj da ste izbegli neku lošu situaciju.
Sanjati da ste ubili majku. San ukazuje na osećaj da ste propustili prilike za budućnost, a može ukazivati i da žalite za nekim odlukama i izborima koje ste napravili.

Sponzorisano:

loading...
Loading...