Sanovnik zagrljaj – Šta znači sanjati zagrljaj?

Snovi o zagrljaju su uglavnom jako prijatni i bude lepe emocije kod onoga koji sanja. Zagrljaj je dosta čest motiv u snovima i uglavnom ukazuje na to da vi čeznete za bliskošću u stvarnom životu.

Osim toga, zagrljaj u snu može da simboliše samoljublje.

Ipak, tačno značenje sna o zagrljaju će zavisiti od toga u kojoj situaciji ste sanjali zagrljaj, odnosno sa kim ste se grlili u snu, da li je to bila osoba koju poznajete ili vama nepoznata osoba, da li ste sanjali kako se grle neke druge osobe, itd.

U ovom tekstu ćete videti koji su to sve snovi o zagrljaju i na koji način se mogu protumačiti ti snovi.

Ukoliko ste nekada sanjali zagrljaj, onda vas sigurno zanima šta taj san može da znači. Nastavite sa čitanjem ovog teksta i otkrićete pravu simboliku vašeg sna o zagrljaju.

Tumačenje snova u kojima se javlja zagrljaj – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati kako grlite neku osobu. Ukoliko ste sanjali kako grlite neku osobu, ali niste videli koja je to osoba, taj san vam može poslužiti kao vrsta upozorenja. Naime, moguće je da ćete imati problema na poslovnom planu i da će se neko od kolega okrenuti protiv vas. Može se desiti i da vas neko optuži za neki problem na poslu koji vi niste izazvali. U svakom slučaju naći ćete se u neprijatnoj situaciji i biće potrebno da uložite dosta truda kako biste se odbranili i skinuli ljagu sa svog imena. Ovaj san vas zapravo upozorava da budete oprezniji u periodu koji je pred vama i da se čuvate nekih osoba koje vam se predstavljaju kao prijatelji.

Sanjati kako se grlite sa bliskom osobom. Ako sanjate kako se grlite sa nekom osobom sa kojom ste bliski u stvarnom životu, onda je to znak da imate jake emocije prema toj osobi, tako da se te emocije čak reflektuju u vašoj podsvesti i u vašim snovima.

Takođe, ukoliko ste na javi razdvojeni od osobe koja vam je bliska i ukoliko vam ta osoba jako nedostaje, vrlo je moguće da ćete je sanjati. Pre svega, ukoliko neka vama draga osoba živi daleko, moguće je da ćete sanjati kako se grlite sa njom. U pitanju može biti vaš prijatelj, sestra, partner, roditelji ili bilo koja druga osoba koja vam je jako bliska. Ovakav san znači da vi jako volite tu osobu i da vam fali vreme koje ste provodili sa njom.

Sanjati kako grlite prijatelja. Ukoliko se desi da sanjate kako grlite prijatelja, taj san je loš znak. Naime, ovaj san ima negativnu konotaciju i ukazuje na loša dešavanja koja vas očekuju u bliskoj budućnosti. Moguće je da ćete se naći u nevoljama i da će biti teško da izađete iz te situacije.

Sanjati kako grlite ljubavnika/ljubavnicu. Ukoliko ste možda u snu videli kako grlite svog ljubavnika, odnosno ljubavnicu, onda je to dobar znak. U periodu koji dolazi vi ćete imati jako puno sreće i sve što započnete će vam ići od ruke. Imaćete uspeha kako na poslovnom tako i na ljubavnom i porodičnom planu. Dakle, san u kojem ste se grlili sa ljubavnikom ili ljubavnicom najavljuje lepa dešavanja i nema razloga da brinete.

Sanjati kako se grlite sa osobom suprotnog pola koju ne poznajete. Ukoliko sanjate kako se grlite sa osobom suprotnog pola koju inače ne poznajete, onda taj san simboliše vašu potrebu za bliskošću sa partnerom. Najverovatnije niste zadovoljni vezom u kojoj se nalazite i nedostaje vam partnerova pažnja.

Osim toga, moguće je da ovakav san imate ukoliko ste sami, odnosno ukoliko nemate partnera na javi, pa se osećate dosta usamljeno.

Sanjati kako se grlite sa osobom istog pola koju ne poznajete. Ukoliko se desi da sanjate kako se grlite sa nekom osobom istog pola koju inače ne poznajete na javi, onda je to znak da vi volite da upoznajete nove ljude i da sklapate prijateljstva. Naravno, prija vam i druženje sa starim prijateljima, ali ipak vam je zanimljivije da upoznajete nove ljude i da komunicirate sa njima. Vi ste po prirodi dosta otvorena i komunikativna osoba.

Sanjati kako se neke druge osobe grle. Značenje sna u kojem ste videli kako se neke druge osobe grle zavisi od toga da li te osobe poznajete ili ne poznajete u stvarnom životu. Ako ste sanjali kako se grle neke osobe koje su vam poznate, taj san može značiti da vi zavidite tim osobama na njihovom lepom odnosu i na ljubavi koju imaju u stvarnom životu. Moguće je da vi niste zadovoljni svojim ljubavnim životom i da zato osećate zavist prema drugima koji su srećni u ljubavi.

Ukoliko ste možda sanjali kako se grle neke osobe koje vi ne poznajete, taj san opet ukazuje na vašu potrebu da budete voljeni i da vam neko pokloni pažnju i nežnost. Najverovatnije ste jako usamljeni u stvarnom životu i treba vam neko ko bi bio uz vas.

Međutim, san u kojem ste videli kako se grle neke osobe koje ne poznajete u stvarnom životu, može da ima i jako negativnu simboliku, odnosno da znači da će vas partner u skorije vreme prevariti ili da ćete vi prevariti njega. Sve u svemu, vaša veza ili brak će se naći u krizi i biće jako teško da donesete odluku kako dalje.

Ovo bi bili neki od najčešćih snova o zagrljaju, a videli ste da simbolika ovih snova može da bude i dobra i loša. Važno je samo da detaljno analizirate svoj san i da se setite što većeg broja detalja, kako biste našli pravu simboliku sna.

Nadamo se da to od sada neće biti problem za vas i da ćete sa lakoćom tumačiti neke naredne snove o zagrljaju.

Sponzorisano:

loading...
Loading...