Sanovnik žaba – Šta znači sanjati žabu?

Snovi o žabi se ne javljaju toliko često, ali kada se jave onda je njihova simbolika uglavnom pozitivna. Ipak, da biste mogli da protumačite svoj san o žabi na pravi način, morate pokušati da se setite svega što ste videli u snu. Pokušajte da se setite koji je bio kontekst samog sna i koje ste sve detalje videli u snu.

Žaba često u snovima ukazuje i na neke važne promene koje će se dogoditi u bliskoj budućnosti. Moguće je da će se vaši stavovi i razmišljanja promeniti i da ćete početi drugačije da rezonujete stvari. Osim toga, prema nekim tumačenjima, žaba možda bude i simbol plodnosti, ali i simbol prljavštine i nečistoće.

Ipak, značenje vašeg sna o žabi će se razlikovati u zavisnosti od toga da li ste sanjali kako žaba miruje ili kako vam je žaba u ruci, kako žaba skače ili kako pokušavate da je uhvatite, da li je žaba u vašem snu kreketala, da li ste sanjali kako jedete žabu, kako gutate celu žabu, da li je žaba u vašem snu bila mala ili velika itd. Važno je da uzmete sve ove okolnosti u obzir pre nego što počnete da tumačite svoj san o žabi.

U ovom tekstu ćete moći da vidite neke od čestih snova o žabi i kako se tumači svaki od tih snova, pa će vam kasnije biti dosta lakše da razumete simboliku koju žaba ima u snovima.

Tumačenje snova u kojima se javlja žaba – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati kako žaba miruje. Ako sanjate kako žaba miruje, onda je to dobar znak. U skorije vreme ćete uspeti da ostvarite ono što ste planirali i pred vama je veliki uspeh. Moguće je da ćete ostvariti svoj cilj upravo u momentu kada već prestanete da verujete u njega. Sve u svemu, bićete jako srećni jer pred vama je dosta lepih momenata i uspeha.

Sanjati da vam je žaba u ruci. Ukoliko sanjate da vam se žaba nalazi u ruci, onda je to znak da je pred vama mnogo dobrih mogućnosti i da samo treba da ih iskoristite. Morate znati da vi imate potpunu kontrolu nad situacijom i da je najbitnija vaša volja u svemu tome. Obratite malo više pažnje na stvari i na dešavanja oko sebe, jer sreća se često nalazi u malim stvarima koje vas okružuju. Istu simboliku ima i san u kojem vidite kako milujete žabu.

Sanjati kako žaba skače. Ako sanjate kako žaba skače, onda je to znak da ste vi prilično rasejana osoba koja često ne dovrši neki posao do kraja. Vi započnete jednu stvar pa se prebacite na drugu i upravo zato vi nemate uspeha ni u čemu što radite. Ukoliko ste imali ovakav san, trebalo bi malo više da se skoncentrišete na jednu stvar kako biste je do kraja realizovali.

Sanjati da pokušavate da uhvatite žabu. Ukoliko ste sanjali kako pokušavate da uhvatite žabu, onda taj san znači da vi ne vodite dovoljno računa o sebi i o svom zdravlju. Ovaj san bi trebalo da vam posluži kao opomena da malo više obratite pažnje na svoje zdravstveno stanje i da odete kod lekara na pregled.

Sanjati žabu koja krekeće. Ukoliko ste sanjali žabu koja krekeće, taj san znači da je pred vama dosta lepih dešavanja i uspeha. Očekuje vas mnogo lepih trenutaka kako na privatnom tako i na poslovnom planu. Pred vama je jako povoljan period, pa zato nema razloga da brinete za svoju budućnost.

Sanjati da jedete žabu. Ako sanjate kako jedete žabu, taj san znači da ćete u periodu koji dolazi imati probleme sa osobom sa kojom ste u vezi, odnosno u braku. Osim toga, verovatno ćete doći u sukob sa nekim od prijatelja ili kolega. Sve u svemu, vaši odnosi sa ljudima će u budućem periodu biti prilično loši, a razlog za to verovatno leži u vama samima. Ako ste sanjali kako jedete žabu, onda bi najbolje bilo malo da se preispitate i da vidite gde to grešite i zašto su vaši odnosi sa ljudima loši.

Međutim, tu su i druga tumačenja ovog sna. Naime, san u kojem jedete žabu može da znači i to da je pred vama neki težak i jako neprijatan zadatak koji morate da odradite. Dakle, ovaj san vas na neki način priprema za sve ono loše što morate progutati i istrpeti u periodu koji je pred vama.

Sanjati kako gutate celu žabu. Ukoliko ste u snu videli kako gutate celu žabu, taj san mora da je bio jako neugodan, a sada ćemo vam reći njegovu simboliku. Naime, ovaj san ukazuje na to da će vas u skorije vreme neko uvrediti, odnosno da će reći ili uraditi nešto jako neprijatno, a vama će biti jako teško da preko toga pređete. Najverovatnije će vas ta osoba ostaviti bez teksta jer od nje niste očekivali takve izjave. Vaš odnos sa tom osobom više nikada neće biti isti.

Sanjati malu žabu. Ukoliko ste sanjali žabu koja je jako mala, taj san ima dobru simboliku i najavljuje dobitke koji vas očekuju u predstojećem periodu. Naime, očekuje vas puno uspeha na poslu i u ljubavi i sve će vam ići od ruke. Ipak, trebalo bi da budete malo oprezniji i da ne verujete previše ljudima oko sebe jer neke osobe vam se predstavljaju kao lažni prijatelji.

Sanjati veliku žabu. Ukoliko ste sanjali veliku žabu, onda je to loš znak. Naime, san o velikoj žabi ukazuje na neka loša dešavanja i nepovoljne situacije u budućem periodu. Osim toga, moguće je da ćete čuti neke loše vesti, koje se mogu odnositi direktno na vas ili na neku osobu koja vam je bliska.

Sponzorisano:

loading...
Loading...