Sanovnik rodjendan – Šta znači sanjati rodjendan?

Rođendani u snu obično se vezuju za sreću, lepe vesti i druge lepe stvari i situacije. Za tumačenje sna bitni su detalji. Primera radi, ako ste u snu videli osobu koju ne poznajete na svojoj rođendanskoj proslavi, takav san može značiti da ćete uskoro upoznati nekog posebnog na nekom događaju. To može biti nečiji rođendan, poslovni ručak ili večera ili druga prilika.

Rođendan je povod za proslavu, pa takvo značenje može imati i u snu i najavljivati vam neko slavlje uskoro.

San o rođendanu može biti odraz prihvatanja sebe. Možda slavite ono što ste postali i postajete zadovoljni sobom.

San o rođendanu može biti i najava mirnog perioda u vašem životu. Verovatno ćete uživati u narednom periodu u dobrom zdravlju i udobnostima života.

San o svom ili nečijem rođendanu često najavljuje sreću koja dolazi.

Rođendanska proslava može najaviti i da ćete zaraditi neki novac ili da će vam se uskoro ispuniti neka želja.

San o rođendanu može biti i podsećanje na neke prethodne rođendane, a može vas podsećati na vaš ili nečiji predstojeći rođendan.

San može biti odraz proslavljanja života i dobrih stvari koje ga čine, i podsećanje na lepe trenutke provedene sa prijateljima i porodicom.

S druge strane, san može biti podsećanje da starite ili odraz vaše brige i straha zbog starenja.

Tumačenje snova u kojima se javlja rodjendan – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati rođendansku proslavu. Ako ste sanjali rođendansku proslavu, takav san je uglavnom dobar znak i može da označava promenu energije i pristupa poslu.

Može označavati i da zasluženo proslavljate nešto što ste postigli u životu.

San može najavljivati neke interesantne vesti uskoro.

Sanjati da slavite nečiji rođendan. Ako ste sanjali san u kome ste slavili nečiji rođendan, to može značiti da će vam neko blizak pomoći, na čemu se morate posebno zahvaliti toj osobi.

San može označavati i srećna porodična okupljanja.

Sanjati da ste na rođendanskoj proslavi. Ako ste sanjali ovakav san, on može biti najava srećne budućnosti.

S druge strane, san može najavljivati i neke finansijske poteškoće.

Sanjati rođendansku tortu i svećice. Ako ste u snu videli rođendansku tortu i svećice, taj san može biti vezan za vaše razmišljanje o godinama. Možda ste neraspoloženi zbog toga što vreme prolazi, a vi starite.

Sanjati da duvate svećice na rođendanu. Ako ste sanjali da duvate svećice, taj san može da označava da je neko uvredio neku osobu koja vam je bliska, a ona se nije snašla da na vreme odreaguje i odbrani se.

Ako ste duvali svećice i poželeli želju, taj san može da označava da vam nešto nedostaje u životu i nadate se i želite da vam se to ostvari, a može da znači i da se kajete zbog nečega i želeli biste da možete to da promenite.

Sanjati ljude koji se zabavljaju na rođendanskoj proslavi. Ako ste sanjali ovakav san to je dobar znak za uspeh vaših poslovnih poduhvata.

Sanjati rođendansku proslavu u kući prijatelja. Ovakav san je verovantno znak sreće.

Sanjati da vam je neko zaboravio rođendan. Ako ste sanjali ovakav san, on može ukazivati da se osećate usamljeno i necenjeno.

Sanjati užasan rođendan. Ako ste sanjali da vam je dan rođendana grozan, takav san može ukazivati na neku vrstu žaljenja koje osećate.

Sanjati rođendan deteta. Ovakav san može vam biti podsećanje da ne smete zanemarivati stvari koje vas čine srećnim, kao i aktivnosti u kojima izražavate svoju kreativnost. Nemojte zaboraviti da će, ako negujete te stvari, to imati velikog uticaja na vaš uspeh u budućnosti.

Sanjati da dobijate poklone za rođendan. Ako ste sanjali ovakav san, on može značiti da ćete ostvariti svoje planove.

San u kome ste dobili rođendanski poklon može biti podsećanje da je sam život poklon i da ga trebate više ceniti i živeti ga u sadašnjosti, a ne samo se podsećati prošlosti ili maštati o budućnosti i onome što ona nosi.

Sanjati da ste neočekivano dobili poklon za rođendan. Ako ste sanjali da ste iznenadno dobili rođendanski poklon od nekoga, takav san može ukazivati da ćete uskoro biti nagrađeni za svoj trud. Možda san označava da ćete dobiti unapređenje na poslu ili neku drugu nagradu za vaše napore na poslu. Možda ćete dobiti povišicu ili bonus, ili neočekivani profit.

Sanjati da nekome dajete rođendanski poklon. San u kome ste nekome poklanjali nešto za rođendan, može da znači da ćete biti pozvani na važan događaj.

Sanjati da ste dobili pozivnicu za nečiji rođendan. San u kome vas je neko pozvao da dođete na njegov rođendan, može označavati neki loš poslovni dogovor. San se može odnositi i na neke stvari vezane za imovinu, pa je bitno da sagledate svoje životne okolnosti i zaključite na šta bi taj san mogao da se odnosi.

Sanjati da idete na nečiji rođendan. Ako ste u snu išli na nečiju rođendansku zabavu, takav san može ukazivati da ćete uskoro ići kod nekoga u posetu. To može biti neki prijatelj koga niste dugo videli ili neki vaš rođak. Rođendanske zabave u snu uglavnom imaju dobro značenje i vezuju se za srećna događanja i sreću uopšte.

Sanjati da učestvujete u pripremanju proslave iznenađenja za nečiji rođendan. Ako ste sanjali ovakav san, on može da označava da je neko sa vama podelio neku tajnu za koju ne zna puno ljudi. Bitno je da je sačuvate ako se to od vas očekuje, i vodite računa da ne nasednete na provokacije onih koji bi da tu tajnu saznaju od vas.

Sanjati da ste ne prelepoj rođendanskoj proslavi. San u kome ste bili na divno organizovanoj rođendanskoj proslavi, može označavati da imate srećan porodičan život.

Sanjati da ste na dosadnoj rođendanskoj proslavi. Ako ste sanjali ovakav san, on može ukazivati da će vas razočarati prijatelji.

Sanjati ljude koji plešu na rođendanskoj proslavi. Ako ste sanjali ovakav san, on može označavati da ćete čuti neke dobre vesti o nekom svom prijatelju.

Sponzorisano:

loading...
Loading...