Sanovnik starica – Šta znači sanjati staricu?

San u kome ste videli staricu uglavnom je dobar znak. Može da vam ukazuje da obratite više pažnje na svoje emocije i osećanja.

Takvi snovi mogu da označavaju i potisnute emocije i želju za unutrašnjim vođstvom. San vam može ukazivati i šta je potrebno da uradite u nekoj situaciji.

Starica u snu može da označava i završetak života, tugu, brige, ali i rođenje dece nakon gubitka nade da će se to ikada dogoditi.

Starica može da označava i obmane, lukavstvo, prevare, dvoličnost, udarce sa leđa i sl. Može označavati impotenciju, slabost i nemoć.

Nepoznata stara žena u snu može da bude loš znak i da najavljuje neke probleme i povređenost zbog narušene reputacije.

San u kome ste videli staricu može da označava uznemiravanje zbog nekih zlonamernih tvrdnji koje su izgovorene iza vaših leđa da bi vam narušile vam reputaciju. Neko je verovatno iznosio neke tvrdnje o vama i narušio vam ugled, što vas je mnogo uznemirilo, nezavisno od činjenice da li su te glasine bile osnovane ili ne.

Verovatno je to dovelo do formiranja negativnog mišljenja ljudi o vama, bez prethodne provere njihove istinitosti, i sad je na vama da preduzmete neke radnje da probate da povratite svoj ugled.

San ima jače značenje ako ste sanjali nepoznatu staricu, nego ako ste sanjali nekog poznatog.

Tumačenje snova u kojima se javlja starica – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati staricu. Ako ste u snu videli staricu, taj san može da označava probleme koji vam predstoje u narednom periodu. Možda će ti problemi imati veze sa nekim situacijama iz prošlosti koje će iznenada ponovo vaskrsnuti i imati vrlo negativne posledice po vaš život.

Sanjati više starica. San u kome ste videli više od jedne starice, može da označava da ste možda skloni prevarama i obmanama i da je vaša okolina to primetila. Ovakav san može da vam skreće pažnju da vodite računa o onome što radite, jer bi moglo da se dogodi da budete uhvaćeni ako ste nešto pogrešno uradili.

Sanjati nepoznatu staricu koja vas posećuje na bolesničkoj postelji. Ako ste sanjali ovakav san, on nije dobar znak i u najgorem slučaju najavljuje smrt.

Sanjati nepoznatu staricu koja vas posećuje dok ste u drugom stanju. Ako ste sanjali ovakav san, on može da ukazuje da ćete roditi sina.

Sanjati da vodite ljubav sa staricom. Ako ste sanjali da vodite ljubav sa nekom staricom, takav san može da označava da neki projekat ili plan na čijem ostvarenju radite trenutno, neće biti uspešan.

Sanjati staricu koja nosi veo. Ako ste u snu videli staricu koja je nosila veo, takav san može ukazivati da ćete uskoro naići na neke probleme.

Sanjati da ste starica (za mlade žene). Ako ste sanjali da ste postali starica, takav san može da označava da ćete zadobiti nečije poštovanje.

Ovakav san može da označava napredak i uspešan i srećan bračni život.

Sanjati hvalisavu staricu. San u kome ste videli staricu koja je bila razmetljiva i hvalisava može da označava napredak u životu ili neke dobre vesti koje ćete uskoro čuti.

Sanjati staricu koja je namrštena. Ako ste sanjali staricu koja je bila nesrećna i namrštena, takav san može da ukazuje na neko uznemiravanje i gubitak prestiža.

Sanjati staricu bez odeće. Ako ste sanjali staricu koja nije bila obučena, takav san može da bude najava nekog skandala u vašem životu.

Sanjati staricu koja ulazi u kuću. Ako ste sanjali staricu koja ulazi u kuću, takav san je dobar znak i može najavljivati napredak i poslovni uspeh.

Sanjati staricu koja izlazi iz kuće. Ako ste sanjali staricu koja izlazi iz kuće, takav san verovatno nije dobar znak i može da najavljuje gubitke i neuspeh.

Sponzorisano:

loading...
Loading...