Sanovnik ruke – Šta znači sanjati ruke?

Ruke u snu su bitan simbol i mogu da imaju razna tumačenja. U snovima, ruke mogu da otkriju mnoge informacije o vašim emocijama, ponašanju ili namerama.

Stisnute pesnice u snu mogu da označavaju bes ili potisnutu ljutnju. Dugačke ruke mogu označavati potrebu za uspostavljanjem bliskih prijateljstvava.

Snovi o rukama mogu da označavaju stvaranje, molitvu, isceljenje. Mogu da označavaju poziv za pomoć ili pružanje pomoći. Ruke mogu da označavaju lepotu.

Ruke mogu označavati i veze sa okolinom i komunikaciju koju imate sa njom. Moguće da san ukazuje da bi trebalo da nekome ponudite svoju pomoć ili da je tražite od nekoga.

Tumačenje snova u kojima se javljaju ruke – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati prljave ruke. San u kome ste videli prljave ruke  može da označava da je neko ko vam je blizak ili neki vaš rođak u opasnost.

Sanjati čiste ruke. Ako ste sanjali čiste ruke, taj san može da označava da ćete uskoro rešiti neki problem koji vas je dugo mučio.

Sanjati da perete ruke. Ako ste sanjali da perete ruke, takav san može da označava da ćete se rešiti nekih briga u skorijoj budućnosti.

Ovakav san može da označava i da imate osećaj krivice zbog nečega i da pokušavate da okončate ili nadoknadite nešto loše što se dešava u vašem životu. San može i da označava dobre stvari koje dolaze u vaš život uskoro.

Takav san može da označava i odustajanje od nečega. San može da označava i neku brigu koju morate da rešite.

Možda označava i da negirate nešto ili  da nećete više da budete odgovorni za nešto.

Sanjati ruke bebe. Ovakav san može da označava novčane dobitke i finansijski uspeh.

Sanjati da imate nešto teško u rukama. Ako ste sanjali ovakav san, on možda označava da bi trebalo da dobro izanalizirate neku situaciju pre nego što donesete odluku.

Sanjati sklopljene ruke. Ako ste sanjali sklopljene ruke, takav san može da označava neko prijateljstvo koje će biti dugotrajno.

Sanjati ruke starije osobe. Ovakav san može da označava da bi trebalo da donosite mudre i promišljene odluke da bi napredovali u životu.

Sanjati dlakave ruke. Ako ste videli dlakave ruke u snu, takav san može označavati neku nesreću.

Sanjati da perete krv sa ruku. Ako ste u snu prali krv sa ruku, takav san može da označava da imate nečistu savest.

Sanjati da ste posekli ruku. Ako ste sanjali da ste posekli svoju ili nečiju ruku, takav san može da označava novčane dobitke uskoro.

Sanjati da vas neko grabi rukom. Ako ste sanjali ovakav san, on može da označava da neko želi da privuče vašu pažnju.

San može ukazivati i da osećate da vaša okolina mnogo uzima od vas, ili da vas neko kontroliše.

Sanjati da su vam odsekli ruke. Ako ste sanjali ovakav san, on može da označava vaše osećanje da nemate kontrolu nad nekom situacijom ili da ste bespomoćni. Možda ne želite ili ne možete da zatražite pomoć. Možda imate osećaj da ne možete da izađete na kraj sa nekom situacijom.

Sanjati lepe ruke. San u kome ste videli vaše ili nečije lepe ruke može biti simbol vašeg talenta. Možda ćete postati vešti u nečemu novom ili nečemu što već radite, a što će vam doneti poštovanje okoline.

Sanjati da hvatate ribu rukama. Ako ste sanjali ovakav san, on možda ukazuje da ćete se uspešno izvući iz neke komplikovane situacije u kojoj ćete se naći.

Sanjati da držite pticu u rukama. Ako ste sanjali ovakav san, on može da označava uspešan završetak nekih projekata na kojima ste angažovani, što će vas mnogo obradovati. Što je veća ptica, veći je i uspeh.

Sanjati da nekog držite za ruku. Ako ste u snu držali nekog za ruku, takav san verovatno označava ljubav, naklonost i povezanost sa tom osobom. Možda je san i odraz straha da je ne izgubite ili da se ne udaljite od nje.

Sanjati grube i dlakave ruke. Ovakav san može da označava vaš nedostatak takta i ljubaznosti u odnosima sa okolinom. Možda ste previše sirovi u kontaktu sa drugima.

Sanjati da vas svrbe ruke. Ako su vas ruke svrbele u snu, taj san možda označava da imate probleme sa novcem.

Sponzorisano:

loading...
Loading...