Sanovnik ruža – Šta znači sanjati ružu?

Ruže u snu mogu da imaju razna značenja, a kakvo će značenje imati za vas zavisi i od ličnog stava koji imate prema ružama.

Ako ih vezujete za tužna osećanja, one će za vas simbolizovati gubitak ili suprotno, ako ste o njima razmišljali sa srećom i ljubavlju, san verovatno ima dobro značenje i označava da se osećate srećno i voljeno.

Ruže obično označavaju ljubav u nekom smislu, ali mogu označavati i plodnost, vernost ili divljenje.

Bitna je i boja ruže koju ste sanjali. Crvene ruže najčešće simbolišu ljubav i romansu. Žute mogu označavati prijateljstvo ili neku ljubav koja nije romantična, ali i ljubomoru i nevernost. Bele ruže uglavnom su simbol mira, ali i smrti. Nekad bele ruže označavaju nevinost, čistoću, ali i tajne. Roze ruže mogu označavati nove ljubavi.

Ruža može da označava i vaša osećanja i razmišljanje o svarima koje su se dogodile, a mogu označavati i  neke uspomene iz prošlosti.

Ako ste ih videli u snu, san može da simbolizuje vernost u ljubavi i radost u nekoj oblasti života. One su i simbol strasti, želje, ženstvenosti, jedinstva, romantike, ali i simbol prijateljstva i povezivanja.

Snovi o ružama mogu biti i odraz vaših osećanja ljubavi prema nekome, ili označavati da vam je neko posebno bitan.

Mogu da označavaju vašu vernost, strast, seksualnu želju ili romansu. Mogu da označavaju i vašu potrebu da vodite računa o sebi više nego ikad i vaše zadovoljstvo zbog toga.

Tumačenje snova u kojima se javlja ruža – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da mirišete ruže. Ako ste mirisali ruže u snu, takav san je uglavnom znak zadovoljstva i sreće.

Možda je san poruka da usporite i malo uživate u životu da ne bi propustili neke bitne stvari u njemu.

Sanjati da dobijate belu ružu od nekoga. Ako ste u snu dobili od nekoga belu ružu, takav san se najčešće povezuje sa lošim vestima koje možete uskoro da čujete. Trebalo bi da se pripremite na to i zapamtite da se ništa ne dešava bez razloga.

Sanjati da ste polomili cvet ruže. Ako ste sanjali ovakav san, on se uglavnom smatra lošim znakom. Možda je san upozorenje na mogućnost prekida veze sa nekim ko vam je vrlo blizak, i to prijateljem ili emotivnim partnerom. Taj gubitak može da izazove dug period tuge, a možda i depresije kod vas.

Sanjati uvele ruže. Ako ste sanjali uvele ruže, takav san uglavnom nije dobar znak i obično se vezuje za odlazak ili odsustvo nekog koga volite.

Može da označava i smrt ili kraj nečega.

Ovakav san može da odražava osećanja tuge zbog izgubljene ljubavi.

Može označavati i kraj veze ili shvatanje da vas neko ne voli onako kako vi volite njega.

Sanjati ruže sa puno trnja. Ovakav san može da označava da možda imate probleme u svojoj romantičnoj vezi.

San može da označava i da bi trebalo da prevaziđete neku problematičnu situaciju da bi mogli da izvučete neku korist.

Trnovite ruže mogu da označavaju i teške odnose sa partnerom. Možda nešto rizikujete zbog nekog koga volite. Možda imate osećaj da je ljubav prema nekome opasnost ili da je vezana za mnoge probleme.

Sanjati belu ružu. Bela ruža u snu može da označava nevinost vaših osećanja ili osećanja prave ljubavi koju osećate prema nekome. Možda u životu imate savršenu ljubav i onu koja vam se čini da će trajati zauvek.

San može da označava i da možda otvoreno nekome iskazujete ljubav.

Možda imate potrebu za potpuno iskrenom ljubavi.

Sanjati žutu ružu. San o žutim ružama može odražavati vašu potrebu za ljubavlju u životu. Možda primećujete da se vi ili neko iz vaše okoline zaljubljuje, a možda primećujete da je neko mnogo zaljubljen u vas.

Sanjati roze ruže. Ako ste sanjali ruže roze boje, takav san može da označava veliko divljenje prema nekome o kome ne možete da prestanete da razmišljate.

U negativnom smislu, mogu odražavati vašu opsesiju nekim u koga ste zaljubljeni. Možda imate veliku seksualnu želju za nekim u koga ste zaljubljeni.

Sponzorisano:

loading...
Loading...