Sanovnik krov – Šta znači sanjati krov?

Krov je vrlo bitan deo kuće i ne sme se zanemarivati, pa mora redovno da se održava.

Snovi o krovu mogu da označavaju vaše staranje o sebi, i način na koji vodite računa o sebi i svojim potrebama. Mogu da označavaju zdravlje i sreću i podsvesno razumevanje vlastitih želja.

Možda san poručuje da postoje neke situacije u vašem životu koje trebate da rešite. Nekad takvi snovi mogu da budu povezani sa vašim željama za sigurnošću.

Snovi o krovu mogu da odražavaju i granicu između vaše svesti i podsvesti.

Možda takav san odražava način na koji vidite i doživljavate sebe.

Za tumačenje snova bitno je kako ste se osećali u snu sa krovom iznad vas. Ako ste bili srećni što imate krov nad glavom, to označava vaše zadovoljstvo sa vlastitim životom.

Ako vam je bilo svejedno što imate krov u snu, takav san verovatno označava da ste osoba koja ne ceni puno sitna životna zadovoljstva.

Tumačenje snova u kojima se javlja krov – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da se nalazite na krovu. Ako ste sanjali da ste na krovu, takav san možda označava veliki uspeh u narednom periodu.

Sanjati da ste pali sa krova. Ako ste u snu pali sa krova, takav san možda označava da nemate dobar oslonac u životu.

Sanjati da se krov ruši. Ako ste sanjali ovakav san, on možda ukazuje da se vaši najviši ideali ruše. Možda bi trebalo da preispitate svoja visoka očekivanja i ciljeve koje ste postavili sebi u životu.

Sanjati da se krov ruši dok hodate po njemu. Ako ste sanjali da se krov ruši pod vašim nogama, takav san vas možda poseća da nema povratka nazad kad krenete u ostvarenje svojih ciljeva, i da morate uporno da ostanete na tom putu.

Sanjati da prepravljate krov. Ako ste sanjali da prepravljate krov, takav san možda označava da morate da prromenite svoje ciljeve i postavite sebi više standarde.

Sanjati da krov dodiruje nebo. Ako ste sanjali da nebo dodiruje vaš krov, takav san možda označava vaše duhovno vođstvo, kao i da neko vodi računa o vama.

Sanjati krov koji je oštećen ili prokišnjava. Ako ste sanjali ovakav san, on može da označava da nećete ostvariti svoje ciljeve. Bitno je da sagledate oblasti u svom životu gde bi mogli nešto da promenite, kako bi otklonili blokade ka ostvarenju svojih ciljeva.

San u kome je krov prokišnjavao možda predstavlja i neka ometanja, smetnje ili neke neželjene uticaje u vašem životu.

Možda vam san najavljuje da će se neke informacije polako ukazati i nešto će konačno dopreti do vas.

Ovaj san može da označava i da vam se neko nameće ili vam nameće svoje mišljenja ili ideje.

Sanjati da pravite krov. San u kome ste pravili krov je uglavnom dobar znak koji ukazuje da ste zaštićeni i dugovečni. San možda ukazuje da ste u fazi kad razumete svoje potrebe i u ravnoteži ste. Čak i ako nemate sve što želite, san je podrška da verujte da ste na pravom putu ka ostvarenju svojih ciljeva.

S druge strane, takav san može da ukazuje i na neočekivane gubitke imovine ili novca. 

Sanjati da je krov zahvatila vatra. Ako ste sanjali ovakav san, to je uglavnom dobar znak, i može ukazivati da će negativnosti i neke loše stvari nestati iz vašeg života. 

Sanjati da propadate kroz krov. Ako ste u snu propali kroz krov, takav san može da ukazuje da niste izgradili dovoljno jaku osnovu u životu. Poruka sna je da ne bi trebalo da krivite druge za svoje probleme, jer ste sami krivi za njih.

San može da označava i negativnost koja vas okružuje, a može da označava i vašu izolaciju od okruženja. 

Sanjati prozor na krovu. Ako ste sanjali da vidite prozor na nečijem krovu, takav san je uglavnom dobar znak koji označava mir i harmoniju u kući.

Može da označava i napredak vas i vaših bližnjih, koji će biti posledica unosnih mogućnosti koje će vam se ukazati.

Sanjati da postavljate krov na zgradi. Ovakav san može da označava neočekivane gubitke imovine ili novca.

Sanjati da slušate kišu koja dobuje po krovu. Ako ste u snu slušali kišne kapi koje udaraju po krovu, takav san može da označava da ste zaštićeni od opasnosti, ali i vašu sposobnost da prevaziđete loše stvari koje vam se dešavaju.

Sponzorisano:

loading...
Loading...