Sanovnik bivši dečko – Šta znači sanjati bivšeg dečka?

San u kome se javlja bivši dečko može ukazivati da još uvek imate neke emocije prema njemu. Takvi snovi su češći u situacijama kad je prekid veze bio izuzetno težak i traumatičan, sa neraščišćenim emocijama.

Sa druge strane, takav san uopšte ne mora biti odraz vaših emocija prema toj osobi, već podsećanje na period života u kome ste bili sa tom osobom i na lepe emocije i trenutke koje ste proživljavali. San u tom smislu može biti odraz vaše želje za vezom i ljubavlju koju trenutno nemate.

Možda je vaš bivši dečko imao neke kvalitete koje ste vrlo cenili, a vaš sadašnji dečko ih nema, pa ih vaša podsvest vraća u vidu sna o toj osobi.

Moguće i da trenutno prolazite kroz težak i stresan period, pa vas podsvest kroz san vraća u neka lepša vremena koja ste na primer delili sa vašim bivšim dečkom. To se pogotovo dešava ukoliko ste u nezadovoljavajućoj vezi.

Nekad san o bišem dečku bukvalno i ima značenje da još uvek imate emocije prema njemu, nedostaje vam i želite da vam se vrati.

Ipak, najčešće taj san označava da vam nedostaje neki aspekt veze sa tom osobom, a ne sama osoba.

San o bivšem dečku može biti i posledica neraščišćenih odnosa i neizgovorenih reči pre prekida veze, što dovodi do gomilanja negativnih emocija i besa. U tom slučaju, u snu dolazi do sukoba u kome se izgovaraju sve one stvari koje su se želele reći toj osobi, što najčešće ima terapeutski karakter i nakon sna se oseća olakšanje.

Snovi o bivšem dečku česti su ubrzo nakon raskida i obično su posledica podsvesne želje da se raskrsti sa emocijama prema toj osobi.

San može biti i posledica nerazjašnjenih emocija ili odnosa ka toj osobi ili čestog razmišljanja o njoj.

San o bivšem dečku čest je i nakon ulaska u novu vezu, jer podsvest upoređuje osobine obe osobe. San o bivšem dečku je normalan i ako ste u novoj zadovoljavajućoj vezi, i prosto je deo procesa isceljivanja i razdvajanja od prošlosti.

Tumačenje snova u kojima se javlja bivši dečko – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da vas bivši dečko ignoriše. Ovaj san vam govori da prestanete da razmišljate o bivšem, raskrstite sa svojom prošlošću i nastavite sa svojim životom. 

Sanjati da vodite ljubav sa bivšim dečkom. Ovaj san može ukazivati da oklevate da uđete u novu vezu. S druge strane san može biti i loš predznak da će neki sukob ili situacija iz prošlosti ponovo da se pojavi u vašem životu, iziskujući puno vremena da se reši. 

Sanjati da se tučete sa bivšim dečkom ili da vas on fizički maltretira. Ovaj san je znak da neko ili nešto iz vašeg trenutnog života izaziva u vama iste emocije koje ste imali dok ste bili u vezi sa bivšim. Ovaj san može biti znak da je vaš sadašnji dečko preterano posesivan i tretira vas kao svoje vlasništvo, ne dozvoljavajući da budete ravnopravni partner u vašoj vezi. 

Sanjati da ste ponovo u vezi sa bivšim dečkom. San može, ali ne mora značiti da potajno želite da ponovo budete zajedno. San može prosto biti odraz vaše želje da ponovo budete u emotivnoj vezi i osećate se voljenom. S druge strane, san može ukazivati i da podsvesno ponavljate greške iz veze sa bivšim dečkom. 

Sanjati roditelje bivšeg dečka. Ovakav san ukazuje da još imate neke neraščišćene situacije sa bivšim dečkom. 

Sanjati da bivši dečko bolestan i da ga negujete, ili da se nalazi u bolnici. Ovaj san ukazuje da još uvek niste preboleli razlaz sa njim.

Sanjati da vas je bivši dečko posetio. San možda ukazuje da se sećate lepih trenutaka iz prošlosti.

Sanjati da se ljubite sa bivšim dečkom. San ukazuje na iznenadne i neočekivane događaje ili okolnosti koje će vas naći potpuno zatečene. 

Sanjati da ostavljate svog bivšeg dečka. Ovaj san je dobar znak koji ukazuje na mogućnost poznanstva sa nekim novim, a moguće i da će to novo poznanstvo imati loš uticaj na vaš život. 

Sanjati da se svađate sa bivšim dečkom. Ovaj san ukazuje na novine i pozitivne promene u vašem privatnom životu, moguće kroz poznanstvo sa nekom osobom koja će probuditi vaše strasti. San može biti i znak za početak nove veze koja će obogatiti vaš život.

Sanjati da vaš bivši dečko pokušava da priča sa vama. San nije dobar znak. Moguće da ukazuje da je vaša trenutna veza u krizi, što može dovesti do kratkotrajnog razdvajanja ili raskida.

Sanjati da se vaš dečko ženi nekom nepoznatom ženom. Ovaj san ukazuje da ste oprostili nekome grešku koja je dosta uticala na vaš život u negativnom smislu.

Sanjati da se udajete za bivšeg dečka. San nije dobar znak i ukazuje na nepovoljne događaje u vašem životu u skorijoj budućnosti. 

Sanjati da bivši dečko pokazuje znake naklonosti prema vama. San ukazuje da će vas uskoro iznenaditi neki događaji koji najverovatnije neće biti povoljni po vas. 

Sanjati da vaš bivši dečko ubija sadašnjeg. Ovaj san može biti posledica osećaja žaljenja u pogledu jedne od tih veza, a možda ukazuje da vam u novoj vezi nedostaje neki aspekt koji ste imali u prethodnoj vezi. To može biti neki posebno bitan aspekt, kao što je uzajamno poštovanje, duševna povezanost, dobar seksualni odnos, a može biti i neki manje bitan aspekt odnosa koji je vama odgovarao u toj prethodnoj vezi i želeli biste da bude deo i vaše trenutne veze.

Sanjati da vaš bivši dečko plače ili je uznemiren. San može biti posledica činenice da ste vi nekog uznemirili ili mu priredili neku neprijatnost. To najčešće nije neko ko vam je blizak, najverovatnije je vaš poznanik, i vas ne brinu mnogo posledice vaših izgovorenih reči, ali vas drugi možda osuđuju zbog toga što ste uradili, iako vaša radnja nije konkretno pogodila njih.

Sanjati da plačete za bivšim dečkom. San ukazuje da još uvek imate emocije prema njemu i da niste preboleli rastanak.

Sanjati da želite da se pomirite sa bivšim dečkom. San ukazuje da još uvek imate emocije prema njemu. S druge strane, san može odražavati vaše nezadovoljstvo trenutnom ljubavnom vezom. 

Sanjati da vas bivši dečko optužuje da ste ga prevarili. Ovaj san je odraz vaših strahova da ćete biti prevareni od strane sadašnjeg dečka.

Sponzorisano:

loading...
Loading...