Sanovnik otmica – Šta znači sanjati otmicu?

San o otmici može biti vezan za temu kontrole. San možda označava da vas neko kontroliše na neki način i da se osećate kao da ste u zatvoru.

San u kome ste videli otmicu može biti i posledica osećaja da niste voljeni. Ta osećanja su možda toliko jaka da su počela da se manifestuju u vašim snovima.

Ovakav san spada u vrstu noćne more. Možda ukazuje da se u nekom aspektu života osećate napušteno.

Vrlo često su takvi snovi vezani za neku situaciju sa posla. Bitno je da sagledate šta je to što je izazvalo ovakav san i prevaziđete tu situaciju.

Ako je iskustvo otmice u snu bilo vrlo neprijatno, san može da označava da vam neke veze sa ljudima oko vas prave mnogo problema.

San o otmici može vam ukazivati i da je vreme da se povučete i razmislite šta je to što želite u budućnosti.

Ovakvi snovi mogu biti i posledica problema koje vi imate sa autoritetima i sa time da vam neko govori šta da radite. San vam skreće pažnju da bi možda nešto trebali da promenite u svom stavu i ponašanju.

Tumačenje snova u kojima se javlja otmica – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da ste oteti. San u kome su vas oteli možda ukazuje da, iako uglavnom vi kontrolišete okolnosti i situacije u svom životu vezane za finansije, trenutno imate finansijskih problema.

Sanjati da su vas oteli lopovi. Ako ste sanjali ovakav san, on možda označava da imate moćne i opasne neprijatelje koji mogu da unište neki deo vašeg života. Bitno je da shvatite kojih ljudi u životu bi trebalo da se čuvate.

Sanjati da ste oteti, ali ste uspeli da pobegnete. Ovakav san može da ukazuje da bi mogli uskoro da se sretnete sa nekim nečasnim ljudima koji će pokušati da vas izmanipulišu i prevare. San je upozorenje da vodite računa da vas neko ne uvuče u neke nezakonite i kriminalne radnje, što može imati velike posledice za sve umešane.

Sanjati da ste oteti i ubijeni. Ako ste sanjali ovakav san, on može da označava da ćete doživeti neku nesreću zbog tuđe nebrige. San je često posledica nekih neprijatnosti doživljenih na poslu.

Sanjati da ste oteti i stavljeni u neki zatvor. Ovakav san može biti znak neke nesreće. Možda ćete imati i ljubavnih problema.

Sanjati da ste oteti i silovani. Ovakav san može da ukazuje da će vas mnogo iznenaditi neke neprijatnosti koje vaši prijatelji doživljavaju.

Sanjati da gledate otmicu. Ako ste sanjali da gledate kako nekog otimaju, takav san možda ukazuje da se osećate bespomoćno u nekoj situaciji.

Sanjati da gledate kako neko otima devojčicu. Ako ste u snu gledali kako otimaju neku devojčicu, takav san može biti odraz vaše sklonosti da se ne oslanjate u potpunosti na svoje bližnje. Možda time pravite problem jer se javlja pitanje nedovoljnog poverenja.

San može biti i odraz vaše potrebe za sigurnošću koju odnosi sa ljudima mogu da vam pruže, dok istovremeno odbijate ljude koji su vam bliski od sebe.

San može i da označava da ćete napraviti neku veliku grešku u nekoj vezi koja vam je vrlo bitna.

Sanjati da nekog otimate. Ako ste sanjali da nekog otimate, takav san možda ukazuje da se čvrsto držite nečega što bi trebali da pustite.

San može da znači i da namećete svoje mišljenje i način gledanja na stvari na svoju okolinu.

Sanjati da su otmičari uhapšeni. Ovakav san je dobar znak i ukazuje da ćete verovatno učestvovati u nečemu što će vam doneti finansijsku korist.

Sanjati da su vas oteli vanzemaljci i da ste bili prestravljeni. Ovakav san može da ukazuje da se osećate nemoćno i da ne možete da kontrolišete niti promenite pravac i okolnosti u svom životu u ovom trenutku.

Možda nemate ni dovoljno samopouzdanja za to. San je poruka da ne izbegavate realnost, već da malo po malo pokušate da je promenite i uzmete svoj život u svoje ruke.

Sponzorisano:

loading...
Loading...