Sanovnik čizme – Šta znači sanjati čizme?

Čizme nisu čest simbol u snovima, ali su uglavnom dobar znak. U snu, kao i druga obuća, mogu označavati kretanje. Mogu označavati i povećanje materijalne situacije i sreću u raznim poduhvatima.

Za tumačenje sna bitni su detalji sna, ali i detalji vezani za same čizme koje ste sanjali, kao što su boja, vrsta, okolnosti u kojima ste ih nosili, da li ste ih samo videli ili i nosili i slično. 

Tumačenje snova u kojima se javljaju čizme – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da nosite čizme. San u kome ste nosili čizme može da označava vaš osećaj da možete da uradite sve što poželite ili idete gde god želite. Možda ste se oslobodili svih stega i osećate se slobodnim da radite šta god vam padne na pamet. Ovakav san je uglavnom dobar znak i može najavljivati dobre vesti uskoro ili neki neočekivani poklon.

Sanjati da nosite prljave čizme. Ako ste nosili prljave čizme u snu, takav san može da označava da nećete uspeti u nečemu, bez obzira na napore koje uložite.

Sanjati da nosite kaubojske čizme. Ako ste sanjali da nosite kaubojske čizme, takav san može da označava vašu potrebu za istraživanjem i radoznalost. Ovakav san može ukazivati da ste spremni za neke nove izazove u životu. San može da označava i da imate jak karakter.

Sanjati da nosite čizme za kišu. Ako ste snajali ovakav san, on može da označava da ste se pomirili sa nekim tužnim događajem, shvatili da niste jedini kojima se događaju ružne stvari i rešili da nastavite dalje sa svojim životom.

Sanjati da nosite vojničke čizme. Ovakav san može da označava vašu snagu i samodisciplinu. Možda osećate da trebate da date primer nekome u nekoj situaciji.

Sanjati da skidate čizme. Ako ste skidali čizme u snu, takav san može da ukazuje da trenutno ne napredujete duhovno onoliko koliko biste želeli.

Sanjati pocepane čizme. Ako ste sanjali čizme koje su bile pocepane, takav san može da označava da će neko pokušati da vam napravi probleme. Trebalo bi da se držite po strani i ne odgovarate na uvrede.

San može da označava i prepreke i teškoće na putu ostvarenja ciljeva, najčešće zbog nekih ljudi koji mogu pokušati da vas spreče u tome.

Sanjati bušne čizme. Ako ste sanjali čizme koje su imale rupe na sebi, takav san može da bude najava da će vas neko uskoro izdati.

Sanjati da vam popravljaju čizme. Ovakav san može da označava da ćete se rastati sa nekim uskoro. To može biti neki vaš prijatelj, ali i partner.

Sanjati da čistite čizme. San u kome ste čistili čizme može najavljivati neke probleme.

Sanjati da kupujete nove čizme. San u kome ste kupovali nove čizme često je znak sreće, a može da bude i najava braka uskoro.

Sanjati crvene čizme. Ako ste sanjali čizme crvene boje, taj san može da bude znak strasti i strastvenih veza i uživanja.

Sanjati crne čizme. Ako ste sanjali crne čizme, takav san može da označava da ćete uskoro uspeti u nečemu što ste dugo vremena očekivali. San je znak da se stvari kreću nabolje i da se vaše nade polako ostvaruju.

Sanjati braon čizme. Ako ste sanjali čizme braon boje, taj san može da označava snagu i moć koju trenutno posedujete u životu.

Sanjati čizme jarkih boja. Ako ste sanjali crvene, narandžaste ili čizme neke druge jarke boje, takav san može ukazivati da trenutno prolazite kroz krizu identiteta.

Sanjati kožne čizme. Ako ste sanjali čizme od kože, taj san može biti najava braka uskoro.

Sanjati da vam je neko ukrao čizme. Ako vam je neko ukrao čizme u snu, taj san može da označava traćenje novca. Ovaj san je upozorenje da povedete računa o svojim finansijama.

Sanjati čizme sa pertlama. Ako ste sanjali čizme koje su imale pertle, takav san može da vam skreće pažnju da bi trebalo da vodite računa o željama ostalih članova vaše porodice pre nego što napravite planove koji uključuju sve vas.

Sanjati čizme koje su po meri napravljene za vas. Ako ste sanjali čizme napravljene samo za vas, takav san može biti najava bogatstva uskoro.

Sanjati da ste izgubili čizme ili čizmu. Ako ste u snu izgubili čizmu ili obe čizme, takav san verovatno nije dobar znak i može najavljivati neke opasnosti u bliskoj budućnosti. Bitno je da vodite računa o ljudima kojima ste okruženi. San može biti i najava gubitaka uskoro.

Sponzorisano:

loading...
Loading...