Sanovnik poklon – Šta znači sanjati poklon?

Pokloni u snu mogu biti simbol za iznenađenja, sreću ili proslave. Davanje poklona u snu često je simbol vaše darežljive prirode prema drugima, posebno prema vašoj porodici.

San o poklonu može da označava i nagrade za vaša postignuća i uspehe.

San u kome ste nekom davali poklon ili ste primali poklon od nekoga, može da označava nove i povoljne mogućnosti koje će vam se pružiti u skorijoj budućnosti. San može da ukazuje i na neka velika postignuća uskoro.

San u kome ste dobili poklon može označavati i da se osećate kao da vas ta osoba kontroliše ili da uopšte imate osećaj da ste kontrolisani.

San može odražavati i vašu potrebu za potvrdom od strane vaše okoline, a može biti povezan i sa osećajem davanja i deljenja sa drugima.

Pokloni u snu mogu da znače i da ćete uskoro ići na neki društveni događaj.

Tumačenje snova u kojima se javlja poklon – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da ste dobili poklon. Ako ste dobili poklon u snu, takav san može da označava da će vas neko iznenaditi nečim ili će se pojaviti neka dobra prilika uskoro. Možda će neko prepoznati neke vaše talente i podržati vas na putu da ih iskoristite i javno predstavite.

San u kome ste dobili poklon iznenađenja može najavljivati da ćete dobiti neku nagradu ili priznanje za nešto što ste uradili i postigli u prošlosti.

Sanjati da kupujete poklon. Ovakav san može da označava da ćete uskoro ići na neki društveni događaj. To može biti nečiji rođendan, neko okupljanje ili venčanje.

Sanjati da otvarate poklon. San u kome ste otvarali poklon može da označava vašu zahvalnost za trenutne životne okolnosti. Potrudite se da zaštitite ono što vam je najbliže.

Sanjati da otvarate nečiji poklon. Ovakav san može da ukazuje da bi trebali da budete svesniji svojih emocija i bolje ih izražavate.

Sanjati više poklona. Ako ste sanjali više poklona, takav san je često vezan za vaše veze sa ljudima. San verovatno ukazuje da bi trebalo da ljude prihvatate onakvima kakvi su.

Sanjati rođendanski poklon. San o rođendanskom poklonu može ukazivati na neko odlaganje u životu koje ćete da prevaziđete.

Sanjati da ste pisali karticu za poklon. Ako ste sanjali ovakav san, on može da ukazuje da ćete uskoro upoznati neke ljude koji će vam biti od velike pomoći u životu.

Sanjati poklon sa mašnicom. Ovakav san može da ukazuje da bi trebali da budete otvoreniji i direktniji prema nekome u stvarnom životu.

Sanjati da pakujete poklon. Ako ste u snu pakovali poklon, takav san može da označava da trenutno u vašem životu postoji neka situacija zbog koje vam je neprijatno, pa je možda prikrivate i ne želite da se zna puno o tome.

Ovakav san može biti i znak da nešto pokušavate da sakrijete, ili da neko pokušava da sakrije nešto od vas.

Sanjati da vam je teško da nekome date poklon. Ovakav san može ukazivati da vas očekuju neki problematični trenuci u skorijoj budućnosti.

Sanjati da dajete nekome sat na poklon. Ako ste nekome poklanjali sat u snu, takav san može da označava da pomalo preterujete sa uživanjem. Možda volite da učestvujete u spontanim akcijama koje vama pričinjavaju zadovoljstvo.

Moguće je i da druge uvlačite u takvo ponašanje, što može narušiti vaše odnose sa ljudima kojima to ne odgovara. San je poruka vaše podsvesti da se malo uzbiljite i ponašate odgovornije i razmislite o posledicama svojih postupaka.

Sanjati da poklanjate ogledalo. Ako ste nekome poklanjali ogledalo u snu, to može da označava prevazilaženje nesuglasica i učvršćivanje veza. Možda ćete uskoro obnoviti odnose sa nekim sa kim duže vremena niste u kontaktu, a vi ćete biti ti koji će dati inicijativu za prevazilaženje nesuglasica i konflikata iz prošlosti.

Sanjati torbu sa poklonima. Ovakav san može označavati vaše brojne talente i sposobnosti. Može označavati i puno povoljnih mogućnosti za napredovanje koje vam se uskoro mogu pružiti.

Sponzorisano:

loading...
Loading...