Sanovnik vetar – Šta znači sanjati vetar?

Vetar je simbol slobode, inteligencije, ali i prirodnih katastrofa i uništenja.

San u kome ste osetili vetar kako duva, najčešće simboliše vašu energiju i životnu snagu. San možda najavljuje neke promene u vašem životu, a možda ukazuje i da je potrebno da se malo ubrzate i efikasnije se posvetite ostvarenju svojih ciljeva. San je verovatno povezan sa vašom unutrašnjom snagom i pozitivnom energijom. Možda ukazuje da ste spremni da se suočite sa promenama i izazovima u svom životu.

Prejaki vetrovi u snu mogu simbolizovati i probleme i nesigurne periode. Oluja sigurno najavljuje neka turbulentna stanja, koja će srećom, kao i oluje, brzo proći, pa je san da se primirite i ne paničite, jer kakva god da je situacija u kojoj ste se našli, uskoro će proći.

Snovi o vetru mogu da ukazuju na nesređene situacije ili emotivna stanja. Mogu da se odnose i na period nestabilnosti nakon nekih promena koje ste doživeli u životu.

San o vetru može ukazivati da vam je potreba da se podmladite i osvežite.

Tumačenje snova u kojima se javlja vetar – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati vetar uopšte. Snovi o vetru uopšte mogu ukazivati da ćete uskoro doživeti neke velike i ubrzane promene u životu. To je posebno tačno ako je vetar bio snažan i nosio sve pred sobom.

Sanjati severni vetar. San u kome ste osetili brz vetar koji duva prema vama sa severa može označavati  hlađenje odnosa sa nekom osobom ubrzo, koje će trajati duže ukoliko je vetar bio snažan. Ako je vetar u snu bio toliko jak da niste mogli da hodate, san verovatno ukazuje da će se odnosi sa tom osobom toliko pokvariti u budućnosti da ćete možda postati neprijatelji.

Sanjati južni vetar. Ako je vetar u snu duvao ka vama  sa juga, san možda ukazuje da ćete uskoro započeti novu vezu. Ako je vetar bio slab, san označava da će to verovatno biti prijateljski odnos. Ako je vetar bio snažan, to ukazuje da će veza verovatno biti romantične prirode.

Sanjati istočni vetar. Ako je snažan vetar u vašem snu duvao sa istoka, takav san može da ukazuje da će se uskoro u vašem životu dogoditi neke brze promene i to u vašem profesionalnom životu, što će dovesti do pozitivnih promena u vašoj karijeri. Verovatno će se pojaviti mnoge nove mogućnosti pa ćete možda imati problema da izaberete najbolju za vas.

Sanjati zapadni vetar. San u kome je duvao zapadni vetar verovatno najavljuje sreću, koja se samo uvećava. Verovatno će se mnoga dešavanja odvijati u vašu korist i toliko da nećete moći da verujete.

San može označavati i skorašnje putovanje zbog posla ili privatnog života.

Sanjati jak olujni vetar. Ovakav san vrlo često nije dobar znak. Jaki vetrovi odraz su stresa ili uznemirenosti zbog nekih neprijatnih promena. Možda se osećate preplavljeni stvarima koje se događaju.

Možda nepripremljeni morate da se prilagođavate nekoj neprijatnoj situaciji, koju niste mogli da predvidite ni izbegnete.

Moguće je i da ste pod pritiskom da prestanete da radite nešto što želite ili se nekome ne dopada ono što radite. Možda ste primorani da ponovo sagledate neke situacije ili izbore koje ste napravili.

San može biti upozorenje na konfuziju i neprijatnosti u sledećem periodu.

Može označavati i neke nenadoknadive gubitke.

Sanjati snažne ili orkanske vetrove. San u kome su duvali snažni vetrovi orkanske jačine, noseći sve pred sobom, verovatno nije dobar znak i najavljuje probleme i turbulencije u vašem životu. Možda ste trenutno pod velikim stresom u nekom aspektu svog života.

San može biti znak iznenadnih i potpunih promena koje će se uskoro dogoditi u vašem životu.

Sanjati blage vetrove ili povetarce. San u kome ste sanjali blagi vetrić, može označavati prijatnost nekog novog početka ili neke ideje koju imate.

Može označavati energiju i uzbuđenje zbog nečeg neočekivanog.

Možda san označava da ste srećni dok razmišljate o nečemu što ćete sa lakoćom savladati.

Sanjati umirujući vetar. Ako je vetar u snu bio blag i umirujući, san možda nagoveštava da je potrebno da se odmorite od svakodnevne rutine i radite nešto drugo za promenu. Možda ste se mučili dovoljno da bi sebi obezbedili promenu na bolje. Moguće je da i sa dovoljno mogućnosti nećete moći da se odlučite na taj korak, jer ste previše odgovorni i imate puno obaveza.

S druge strane, san može ukazivati da se prepuštate životnoj struji, i prihvatate sve događaje redom kojim dolaze. Verovatno ste uravnotežena osoba koja zna kako da kontroliše svoje emocije.

Sanjati prijatan zvuk šuštanja lišća od vetra. Ovakav san najverovatnije najavljuje neke prijatne razgovore ili vesti koje ćete uskoro dobiti.

Sanjati kuću koju je pomerao vetar. Ako ste se u snu našli u kući koja se tresla od vetra, san može biti znak da ćete se uskoro preseliti na drugo mesto.

Sanjati da ste pobegli od olujnog vetra. Ako ste sanjali da ste se uspešno sklonili na sigurno od olujnog vetra, takav san je znak da se trudite najviše što možete da izbegnete probleme.

Sanjati da plešete na vetru. Ako ste sanjali ovakav san, on ukazuje na sreću u životu. Možda označava da ste našli svoj mir i zadovoljstvo u životu.

Sponzorisano:

loading...
Loading...