Sanovnik sveštenik – Šta znači sanjati sveštenika?

San u kome ste sanjali sveštenika može da označava da vam je u ovom trenutku potrebna podrška i povezivanje sa duhovnim i božanskim.

Može biti i odraz vaše duboke religioznosti i čestog odlaska u crkvu i komunikacije sa sveštenicima.

Vrlo često san u kome ste videli sveštenika može da odražava i vaš osećaj krivice zbog nečega što ste uradili ili niste uradili.

San o svešteniku može ukazivati i da je potrebno da se pokajete zbog nečega što ste uradili u prošlosti.

San može odražavati vaše potrebe za potiskivanjem nekih stvari u kojima uživate iz nekih religioznih ili drugih razloga.

Možda sebi uskraćujete sreću i zadovoljstvo zbog nečega i san je poruka da bi trebalo malo više da ugađate sebi. Možda je san poruka da ste previše zatvoreni i rezervisani i da bi trebalo da se više otvorite prema svetu.

Nekad takav san može označavati i dosadne svakodnevne obaveze, koje svejedno morate da obavljate.

Tumačenje snova u kojima se javlja sveštenik – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati sveštenika. San o svešteniku može da bude odraz vaše svesti da ste uradili nešto loše i da se zbog toga nešto što želite ili nešto na čemu ste angažovani neće dobro i uspešno završiti.

San u kome ste videli sveštenika može i da označava muškarca koji je pametan, bogat i praktičan.

Sanjati sveštenika koji lepo izgleda (za žene). Ako ste sanjali ovakav san on može da označava da ćete imati bogatog i poznatog muža.

Sanjati sveštenika koji lepo izgleda (za muškarce). Ako ste sanjali ovakav san on može da označava da ćete imati odane prijatelje i šefove koji će vas ceniti i biti korektni.

Sanjati sveštenika koji ružno izgleda (za žene). Ako ste sanjali ovakav san on može da ukazuje da postoji neki muškarac u vašem životu koji je vrlo moćan i drži vas u svojoj zaštiti, ali se vi nekorektno ponašate prema njemu i držite ga na distanci.

Sanjati da ste sveštenik. Ako ste sanjali da ste sveštenik, takav san uglavnom nije dobar znak i može da označava gubitke u poslu.

Sanjati sveštenika koji drži službu. Ako ste sanjali sveštenika koji drži službu, taj san može da označava da bi morali da više vremena provodite napolju kao i da tražite i primite podršku onih koji vas vole.

Sanjati sveštenika koji se kupa. Ako ste u snu gledali sveštenika koji se kupa, san označava vašu potrebu za samoćom i privatnošću i možda ne možete da se oslobodite neke stalno prisutne krivice zbog nečega što ste uradili u prošlosti.

Sanjati sveštenika koji drži religiozni čas ili neko predavanje. Ovakav san može da označava da vam je potrebno duhovno vođstvo ili da imate neke religiozne nedoumice.

Sanjati sveštenika na sahrani. Ako ste sanjali sveštenika na sahrani, takav san može da označava da bi trebalo da se oslobodite nekog tereta i ostavite ga iza sebe, jer je to nešto što vam stvara puno tuge i žaljenja.

To može da bude tuga zbog gubitka neke osobe iz vašeg života, a može se odnositi i na gubitak nekih vrlo bitnih projekata ili investicija koje ste imali.

Sanjati sveštenika na svojoj ili nečijoj samrtnoj postelji. Ako ste sanjali da umirete ili da gledate kako neko umire i sveštenika kako stoji pored postelje, takav san verovatno označava vašu potrebu da se oslobodite i očistite neke krivice i okajete svoje grehe zbog nečega što ste uradili u prošlosti jer smatrate da je to potrebno da biste mogli da nastavite s mirom svoj život.

Sanjati da ste slušali sveštenike koji govore. Ako ste sanjali da slušate sveštenike kako govore, takav san je znak da možda prolazite kroz neke teške trenutke u svom životu.

Sanjati da sveštenik odlazi od vas. Ako ste sanjali da sveštenik odlazi od vas pre nego što ste uspeli da mu se obratite, takav san može označavati da nosite u sebi duboko ukorenjeni osećaj krivice zbog nečega što ste uradili, koga ne možete da se oslobodite.

Sponzorisano:

loading...
Loading...