Sanovnik sova – Šta znači sanjati sovu?

Sova kao ptica nema dobru reputaciju, pa snovi u kojima se javila mogu vam se činiti neprijatni, ali u stvarnosti ti snovi ne moraju uvek imati loše značenje.

Sova u snu često označava mudrost, a može da označava i novi krug prijatelja koji ćete steći tako što ćete se pridružiti nekoj organizaciji ili klubu. Sova može biti i simbol mira i duhovne ravnoteže.

Ako ste je videli u snu, taj san može najavljivati dobre poslovne poteze, ali morate biti oprezni da ne budete prevareni.

Sova može da označava i sukobe i svađe sa nekim starijim članom porodice.

Može da označava poslovne uspehe i rast, ali i štetu. Sova često najavljuje i neke gubitke. Može da označava i nesporazume, i to posebno sa prijateljima.

Sova može najaviti i susret sa nekim mudrim prijateljem. Ako ste je videli da sedi na grani, san verovatno simboliše mudrost. Ako je pobegla, san može da znači da ćete izbeći neku opasnost.

Tumačenje snova u kojima se javlja sova – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati sovu uopšte. Ako ste sanjali da gledate sovu, takav san može biti znak verbalnog maltretiranja. Možda će neko iz vašeg okruženja biti neprijateljski nastrojen prema vama zbog neke nerešene situacije. Od vas zavisi da li ćete se svađati sa njim ili ga izignorisati.

Sanjati mrtvu sovu. Ako ste videli mrtvu sovu u snu, takav san može da označava da ste ažurni po pitanju svog zdravlja i da i za najmanje signale idete kod doktora.

San može označavati i vašu sposobnost da uvek gledate vedriju stranu svake situacije.

Sanjati da pokušavate da ubijete sovu. Ako ste pokušavali da ubijete sovu u snu, taj san može da označava da pokušavate da se izvučete iz neke situacije ili problema, ali sredstva kojima to pokušavate da uradite samo pogoršavaju vašu situaciju.

Sanjati da ubijate sovu. Ako ste ubili sovu u snu, takav san može da označava neke sukobe iz kojih ćete izaći kao pobednik. Neko možda smatra da vas kontroliše zato što ste pod njegovim autoritetom, ali mu to neće poći za rukom, jer nećete dozvoliti nikome da manipuliše vama.

Ovakav san može da najavljuje i prazna ogovaranja uskoro.

Sanjati da neko ubija sobu. San u kome ste gledali nekog kako ubija sovu, može da vas upozorava da povedete više računa o svom zdravlju, prijateljima i poslu.

Sanjati sovu u kući. San u kome je sova bila u vašoj kući, može da označava neke nevolje i uskraćivanje.

Sanjati sovu koja leti. Ako ste sanjali da gledate sovu koja leti okolo, takav san može da označava vašu mentalnu budnost, posebno po pitanju karijere. San možda ukazuje da stalno pratite situaciju na poslu da bi izbegli eventualne rizike i pretnje za svoju karijeru, pre nego što oni postanu problemi. Vi razmišljate i rešavate stvari u nastanku.

Taj san može da označava i vašu spremnost da pomognete drugima, i to posebno onima koji su vam najbliži.

Sanjati sovu koja lovi. Ako ste sanjali sovu koja je lovila neku životinju, takav san verovatno je znak vaše slabosti.

San može da označava i neke fobije koje imate i zbog kojih možda doživljavate podsmeh svoje okoline.

Sanjati sovu koja lovi miša. Ako ste sanjali da gledate sovu koja pokušava da ulovi miša, taj san može da označava narušeno poverenje. Možda su neki ljudi u koje nemate poverenja saznali neke stvati o vama, što može da vas dovede u nezgodan položaj ako bi se te informacije saznale.

Sanjati da ste uplašili i oterali sovu. Ako ste sanjali da ste oterali sovu jer se uplašila od vas, takav san može da označava da će vam se životni uslovi značajno poboljšati u narednom periodu.

Sanjati sovu koja vas je napala. Ako vas je sova napala u snu, takav san može da označava da vam neko ko vam je neprijatelj možda radi iza leđa.

Sanjati da držite sovu u rukama. Ako ste držali sovu u rukama u snu, takav san je verovatno loš znak koji može da najavljuje neke nesreće u kući, pa je upozorenje budete vrlo oprezni u narednom periodu.

Sanjati sovu kako urliče. Ovakav san nije dobar znak i može najavljivati gubitke, nevolje, ali i smrt.

Sponzorisano:

loading...
Loading...