Sanovnik balkon – Šta znači sanjati balkon?

U kući ili stanu balkon je mesto za koje se vezuje simbolika opuštanja i odmora od svakodnevnog stresa, ali i uživanja u pogledu.

San o balkonu vrlo često predstavlja potrebu za zaštitom i podrškom drugih. Može se povezivati i sa ličnim vezama.

Balkon je često i simbol uspeha. Možda san u kome ste sanjali balkon ukazuje na vašu moć nad drugima, koju još uvek ne znate najbolje da koristite.

San se može povezivati i sa vašom podsvešću i pokušajima da duhovno napredujete u stvarnom životu.

Ako ste u snu izlazili na balkon, takav san bi mogao da ukaže da ćete u narednom periodu iskusiti neki vid slobode.

Ako ste se u snu našli na nekom balkonu, takav san može da ukazuje i da želite veći status u životu. Ako ste u snu bili ispod balkona, možda san ukazuje da imate potrebu za tuđim odobravanjem. Ako ste videli lep balkon u snu, možda je san najava da ćete ići na neki prijatan događaj u skorijoj budućnosti.

Tumačenje snova u kojima se javlja balkon – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da stojite na balkonu. Ako ste u snu stajali na balkonu, takav san može odražavati vaš nostalgičan karakter. Možda ste sanjar po prirodi i često žrtva drugih ljudi zbog svoje naivne prirode, a vaša lakovernost može vas ugroziti i u ostvarenju nekih ciljeva.

San s druge strane može ukazivati i na uspeh u poslu. Moguće je da ćete biti unapređeni ili dobiti povišicu.

Ovakav san je uglavnom znak sreće i naklonosti.

Sanjati da stojite na balkonu sa partnerom. Ako ste sanjali da na balkonu stojite sa svojim partnerom, takav san verovatno nije dobar znak i može ukazivati na neke negativnosti u okviru vaše veze. Moguće je da ćete se svađati sa partnerom ili imati neke nesuglasice sa njim, što nažalost može dovesti i do raskida veze.

Sanjati da neko stoji na balkonu. Ako ste u snu gledali nekoga kako stoji na balkonu, takav san može ukazivati da ćete naići na nekoga ko će vam pomoći da svoj život vratite na pravi kolosek.

Ako je osoba koja je stajala na balkonu neko koga poznajete, san može ukazivati da će ta osoba tražiti vašu pomoć uskoro.

Ako je osoba koja je stajala na balkonu bila vama nepoznata, san verovatno ukazuje da nećete uskoro dobiti unapređenje koje očekujete.

Sanjati da skačete sa balkona. San u kome ste bez ikakvih posledica skočili sa balkona je dobar znak i verovatno ukazuje da ćete se uspešno oporaviti od nekih okolnosti i situacija koje su vas mnogo uznemirile i uzdrmale vašu svakodnevicu.

Ako ste skakali sa balkona da bi se ubili, takav san ukazuje da vam je verovatno potrebna pažnja da biste prevazišli trenutni period u životu. Poruka sna je da bi ste trebalo malo da se opustite i gledate na stvari sa vedrije strane.

Sanjati da padate sa balkona. Ako ste u snu pali sa balkona, taj san verovatno nije dobar znak i može da ukazuje na razdvajanje od partnera iz nekih razloga na koje niste mogli da utičete. Razlozi mogu biti posao ili neko putovanje. Srećom će prekid biti kratak i brzo ćete ponovo biti zajedno.

Sanjati da neko pada sa balkona. Ako ste sanjali da gledate kako neko pada sa balkona, taj san verovatno ukazuje da biste trebali da sputate svoju ljubomoru prema drugima.

Sanjati balkon koji se ruši pod vašim nogama (za žene). Ovakav san trebao bi vam biti upozorenje na moguću iznenadnu trudnoću, što vas može ostaviti zatečenim i nespremnim.

Sanjati vrlo dugačak balkon. Ako ste sanjali da stojite na vrlo dugačkom balkonu, ovakav san verovatno nije dobar znak i može da ukazuje da ste dobili neka lažna obećanja i da će vam se očekivanja izjaloviti, što će vas puno razočarati.

Sanjati da se penjete na balkon. Ako ste se u snu penjali na nečiji balkon da bi ušli u svoju kuću ili stan, takav san je verovatno upozorenje. Možda ćete se suočiti sa nekim izazovima koji će se puno odraziti na vaš život.

Sanjati da gledate u prazan balkon. San u kome ste gledali u balkon na kome nema nikoga, verovatno je upozorenje. San možda ukazuje da vas partner vara, a moguće je i da će vam to saopštiti i tražiti da prekinete odnos.

Sanjati da ne možete da izađete sa balkona. Ovakav san može ukazivati da imate probleme da se izborite sa problemima u svom životu.

Sanjati cveće na balkonu. Ovakav san može ukazivati da je potrebno da napravite neke promene u planovima za svoju budućnost.

Sponzorisano:

loading...
Loading...