Sanovnik tetovaža – Šta znači sanjati tetovažu?

Snovi o tetovažama mogu biti višeznačni. Tetovaže mnogo otkrivaju o svojim vlasnicima. Izbor slike, boja, mesta na kome se nalazi, kao i veličina tetovaže mogu da daju mnogo podataka. Mogu da otkriju misli, razmišljanja, uverenja, osećanja, nade, uspomene.

Tetovaže u snu mogu prikazivati vašu potrebu da se istaknete u javnosti. Možda želite priznanje za neke stvari koje radite.

San može označavati i neki događaj koji je mnogo uticao na vas i vašu ličnost.

Ako ste gledali druge u svom snu koji su bili istetovirani, san može označavati da te osobe žele da vam se približe i privuku vašu pažnju, koju im vi uglavnom ne poklanjate.

Nekad je san posledica vašeg razmišljanja o tetovažama, i možda želje da se istetovirate. Možda je posledica toga da ste već istetovirani i stalno razmišljate o novim tetovažama koje biste mogli da pridodate.

Ako vas je u snu ceo san neko tetovirao, to može ukazivati da neke teškoće dolaze u vaš život u narednom periodu koje će potrajati.

Nekad snovi o tetovažama ukazuju na neki neodložan posao zbog kog ćete više odsustvovati od kuće, a možda i početak neke nove faze u vašem životu.

Za tumačenje sna bitne su boje i dizajn tetovaže. Sama slika može mnogo da govori o vašoj prošlosti, a može se odnositi i na vašu budućnost. Tako, ako je bio istetoviran cvet, san verovatno ima ljubavnu konotaciju, dok bi zmija mogla da bude upozorenje na potencijalne neprijatelje.

Tumačenje snova u kojima se javlja tetovaža – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati tetovaže uopšte. Snovi o tetovažama mogu odražavati vašu otvorenost i nekonvencionalnost, kao i toleranciju prema različitim idejama i načinima izražavanja i ponašanja.

Sanjati tetovaže na svom telu. Ako ste sanjali da vam je celo telo prekriveno tetovažama, takav san može da označava potrebu da se preselite u neko drugo mesto da bi ostvarili svoje snove. Možda to znači da ćete trebati da živite u studentskom domu da bi završili fakultet, ili živite kao podstanar da bi radili posao u određenom gradu ili ćete zbog posla možda ići u inostranstvo.

Sanjati novu tetovažu pored postojećih koje već imate. Ako ste u snu videli da imate tetovažu koju u stvarnosti nemate, takav san može da označava da ne razmišljate o posledicama svojih postupaka. Zato se može desiti da uradite nešto nepromišljeno ili da nekog uvredite.

Sanjati da se tetovirate. Ako vas je u snu neko tetovirao, bez obzira na veličinu tetovaže, takav san može da odražava vašu osobinu da ne razmišljate pre nego što nešto uradite, što mnogo smeta članovima vaše porodice i prijateljima.

Sanjati da se tetovirate zajedno sa svojim prijateljem. Ovakav san je odraz velike povezanosti i ljubavi među vama, koja vremenom postaje sve veća.

Sanjati da vam je telo skroz prekriveno tetovažama. Ako ste sanjali da ste potpuno istetovirani, takav san može da odražava vaše sklonosti da preterujete sa poslom. Možda san ukazuje da zbog svog posla i karijere ne obraćate puno pažnje na svoje veze, zdravlje i ostale oblasti života. To može dovesti do velikih problema u vašem životu, propasti veza i zdravlja. San je upozorenje da preispitate svoje prioritete na vreme da se ne bi kasnije kajali.

Sanjati tetovaže na nečijem telu. Ako ste sanjali da gledate nečije tetovaže, takav san može da označava da su neki ljudi iz vašeg okruženja ljubomorni na vas ili da su opsednuti vama.

S druge strane, ovakav san može da označava nedostatak samopouzdanja i loše mišljenje koje imate o sebi, a možda podsvesno želite i da vam se drugi dive.

Sanjati da gledate kako nekoga tetoviraju. Ako ste u snu gledali svog prijatelja ili nepoznatu osobu koju neko tetovira, takav san može da označava neke pogrešne postupke koje ste učinili, i vaše razočarenje zbog toga, a posebno što ste ispustili iz vida neke bitne detalje. Nezavisno od tog osećanja, svesni ste da imate ono što je potrebno da sve ispravite i da na tom putu popravite svoje samopouzdanje i način na koji sebe doživljavate.

Sanjati osobu potpuno prekrivenu tetovažama. Ako ste u snu videli potpuno istetoviranu osobu, takav san nije dobar znak i može najavljivati neke nevolje. Možda ukazuje da ćete se naći u nekom lošem društvu, a možda i da ćete doživeti neku nesreću. To sve može dovesti do niza problema i uzdrmati puno vaš život.

Sanjati stranca sa tetovažama. Ako ste sanjali da vidite neku nepoznatu osobu koja ima tetovaže po svom telu, takav san može ukazivati na mogućnost emotivne veze sa nekim ko vam je prijatelj. Možda još uvek niste odlučili da li ćete prihvatiti ponudu te osobe, ali ovaj san je indicija da ćete to verovatno uraditi. Razlog zbog kog još uvek niste ništa rekli su možda neke privatne obaveze zbog kojih možda ne možete u potpunosti da se posvetite toj vezi.

Sanjati tetovažu na telu bivšeg partnera. Ako ste sanjali da vidite svog bivšeg partnera koji ima tetovažu koju inače nije imao, takav san bi mogao da ukazuje da je ta osoba ostavila nešto iza sebe, neki svoj predmet ili nešto što ste zajedno koristili, a možda je u pitanju neko zajedničko sećanje ili emocija zbog koje ne možete da zaboravite tu osobu. Možda je san znak da se neka situacija među vama nikad nije razrešila i zato možda još uvek sanjate tu osobu.

Sponzorisano:

loading...
Loading...