Sanovnik svatovi – Šta znači sanjati svatove?

Svatovi u snu nisu čest simbol, a značenje sna u kome ste videli svatove ili ste i sami bili svat, zavisiće od različitih faktora i detalja vašeg sna, posebno, da li ste sanjali svoje ili tuđe svatove, da li je sve bilo u redu na slavlju ili su svatovi otišli i sl.

Snovi o svatovima mogu simbolično označavati potvrđivanje nekih obaveza. Često su i simbol za neki prelazni period u vašem životu.

San o svatovima najčešće sanjaju osobe koje su trenutno u pripremama za svoje venčanje. U tom slučaju, san je ili posledica organizacije samog događaja i dnevnih dešavanja vezanih za pripreme ili je posledica straha od toga da li će se na venčanju sve odvijati po planu.

Tumačenje snova u kojima se javljaju svatovi – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati svoje svatove. Ako ste u snu videli svoje svatove, takav san uglavnom ima dobro značenje. Može ukazivati da će predstojeći period biti ispunjen lepim događanjima i susretima sa ljudima koji su vam bitni. San o svatovima često može biti i najava vašeg venčanja u skorijoj budućnosti.  Takav san može najavljivati i tuđa venčanja, ali i neka druga slavlja kojima ćete uskoro prisustvovati.

Sanjati da dočekujete svoje svatove. Ako ste u snu dočekivali svatove, takav san može najavljivati neke promene u vašem porodičnom životu. Možda san ukazuje da ćete vi i partner imati divan zajednički život ispunjen srećom.

Sanjati da ste svat na venčanju. San u kome ste bili svat na nečijem venčanju, možda ukazuje da ćete imati neke nove izazove na poslu, sa kojima ćete se uspešno izboriti. San može najavljivati i neke nove početke u vašem životu.

Taj san može biti i odraz vaših strahova od vezivanja i gubitka nezavisnosti.

S druge strane, ovakav san može imati i negativno značenje i može biti najava bolesti uskoro. Zato bi ovaj san mogli da shvatite kao upozorenje da povedete računa o svom zdravlju u narednom periodu.

Sanjati da nema svatova na vašem venčanju. Ako ste sanjali da se venčavate, a na venčanju se nije se pojavio nijedan svat, takav san je možda odraz vašeg straha od budućeg venčanja, a možda i straha da vaši roditelji neće biti saglasni sa vašim izborom.

Sanjati da svatovi odlaze sa vašeg venčanja. San u kome su se svatovi pokupili i otišli sa vašeg venčanja, verovatno nema dobro značenje. Takav san vam može biti opomena da završite poslove koje ste odavno započeli, koji vam samo stvaraju pritisak, a čiji završetak nepotrebno odlažete.

Sanjati svatove koji su obučeni u crnu odeću. San u kome ste videli svatove ili nekog od svatova obučenog u crno, kao da su na sahrani, a ne na venčanju, verovatno nije dobar znak, posebno ako u skorije vreme planirate svoje venčanje. Ako je to slučaj, san vam može skretati pažnju da još jednom razmislite da li je brak u ovom trenutku ono što zaista želite, a posebno da li je osoba sa kojom ste, zaista osoba sa kojom želite da provedete svoj život.

San može ukazivati i na negativne posledice koje će proizvesti zaključenje braka nekog od vaših bliskih rođaka ili prijatelja, koji uskoro planiraju venčanje.

Sanjati da ste na venčanju na kome svatovi divljaju. Ako ste sanjali ovakav san, on verovatno nije dobar znak, i može najavljivati niz neprijatnih dešavanja koja će se uskoro dogoditi u vašem domu.

Sanjati da ste svat na venčanju starijeg para. Ako ste sanjali da ste svat na venčanju mlade i mladoženje koji su već u godinama, takav san može da bude najava ozbiljnije bolesti koja vas može zadesiti i trajati duže vreme.

Sanjati nezvane svatove na venčanju. San u kome su vam se nezvani svatovi pojavili na venčanju, verovatno nije dobar znak. Takav san može biti najava bolesti, samoće, pa čak i smrti.

Sanjati da ste svat na venčanju ljudi koje ne poznajete. Ako ste se u snu zatekli u svojstvu svata na nečijem venčanju, pri čemu niste poznavali ni mladu, ni mladoženju, takav san je uglavnom dobar znak i ukazuje da će verovatno doći do lepih promena u vašem životu. Nakon dužeg perioda stagnacije, verovatno će se pre svega poboljšati vaša emotivna ali i finansijska situacija.

Sanjati da ste svat na venčanju i sedite vrlo blizu mlade i mladoženje. Ako ste sanjali ovakav san, to bi trebalo da je dobar znak. Ovakav san može biti najava da ćete započeti uspešnu romansu sa nekim ko vam se duže vreme dopada i sa kim već duže vremena pokušavate da se povežete.

Sanjati da na venčanju nema drugih svatova osim vas. San u kome ste bili jedini svat na venčanju, uglavnom se ne smatra dobrim znakom. Takav san verovatno je odraz vašeg osećaja usamljenosti ili izolovanosti. Taj osećaj je nevezan od činjenice da li ste trenutno u vezi ili ste sami, jer čak i da ste u vezi, verovatno imate osećaj da vam se partner dovoljno ne posvećuje. Ako je to slučaj, ovakav san vam skreće pažnju da preispitate svoj odnos sa partnerom i pokušate da nešto promenite.

Sponzorisano:

loading...
Loading...