Sanovnik skijanje – Šta znači sanjati skijanje?

Skijanje je veoma popularan vid rekreacije, ali i sport. Razvilo se prvenstveno radi bržeg kretanja po snegu, ali je vremenom postalo mnogo više od toga. Njegovi počeci datiraju iz daleke prošlosti, ali ono što se smatra modernim skijanjem, počelo je s razvojem u 19 veku. S

kijanje iziskuje popriličnu koordinaciju i umešnost, a za savlađivanje ove veštine potrebna je velika upornost i istrajnost.

Snovi u kojima ste skijali nisu previše česti, i najčešće ih sanjaju oni koji već koriste ovaj vid rekreacije, i on može biti posledica prisećanja na neke lepe trenutke provedene na snegu, ali i pripreme za odlazak na skijanje. Oni koji ne znaju da skijaju takođe mogu sanjati takav san, ali u tom slučaju on isključivo predstavlja neku poruku podsvesti.

Tako, san u kome ste skijali može da ukazuje na vašu veliku rešenost da ostvarite neki cilj. Verovatno ste uporni i sigurni da ćete uspeti u tome.

San može da označava i da se trudite da sebi i okolini dokažete da možete da uradite sve što poželite. Skijanje u snu može značiti da vam sve stvari idu na ruku i da se odvijaju u vašu korist.

San o skijanju može odražavati i vaša osećanja nakon završetka neke vrlo teške situacije kroz koju ste prošli. Možda se radilo o nekoj nepodnošljivoj situaciji ili dešavanjima.

Takav san može da ukazuje i na osećanja olakšanja u nekoj oblasti vašeg života nakon što ste uspeli da ostvarite neki cilj ili nakon što je neka teška situacija završena. Možda trenutno uživate jer ste shvatili da je najteži ili najnepodnošljiviji deo neke situacije ili najteži deo u ostvarenju nekog cilja završen.

San u kome ste skijali može da ukazuje i da se radujete što ste se suviše lako udaljili od nečeg opasnog, što je sad završeno. San se može odnositi i na neke neprijatne i teške situacije iz kojih se trudite da što pre izađete i zaboravite ih. Može označavati i vaše pokušaje da izbegnete nepodnošljivost neke situacije u kojoj se nalazite.

Takođe, ovaj san može označavati osećanja sreće što ste lako izbegli neke probleme.

San u kome ste skijali može da označava i da sebe pritiskate, i možda testirate svoje psihičke i fizičke sposobnosti na neki način.

San može da označava i neke neprijatne situacije koje se trudite na svaki način da prevaziđete. Možda imate neki neprijatni problem ili izazov, koji jedva čekate da se završi. Moguće je da radite sve što možete da što brže i bezbednije izađete iz nekih problema.

Tumačenje snova u kojima se javlja skijanje – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

 Sanjati da idete na skijanje. San u kome ste išli na skijanje može da označava vašu veliku želju i rešenost da stignete do određenog cilja. Verovatno ste uporni i sigurni u svoj uspeh, a ovaj san to potvrđuje.

Sanjati da ste sami na skijanju. Ako ste sanjali da ste otišli sami na skijanje, takav san može da ukazuje da bi bilo pametno da tražite savet od nekoga u vezi posla, kako bi doneli pravu odluku i osigurali uspeh.

Sanjati da ste na skijanju sa nekim. Ako ste sanjali da ste otišli na skijanje sa nekim, takav san može da ukazuje da ćete uskoro kupiti kuću koja će biti vaš novi dom.

Sanjati skijaško trčanje. Ako ste sanjali skijaško trčanje, takav san može da označava vaša osećanja u vezi pokušaja da se izvučete iz neke nepodnošljive situacije, koja je sada završena.

Možda san ukazuje i na osećanja koja imate dok preživljavate neku nepodnošljivu situaciju.

Ovakav san možda označava vaše zadovoljstvo što ste preživeli ili izdržali neku tešku situaciju i dočekali njen završetak. Možda se osećate ponosno što se niste prenemagali i ostali dosledni sebi dok ste prolazili kroz neku tešku situaciju.

Sanjati da nosite skije na nogama. San u kome ste nosili skije na nogama može da simboliše vaše dnevne izazove i obaveze.

Takav san može da označava i da se osećate čudno u nekoj situaciji.

San možda ukazuje da ste doneli neke pogrešne odluke i krećete se u pogrešnom pravcu.

Ako ste pokušali da se penjete na neke merdevine sa skijama na nogama, takav san može da ukazuje da ćete uspeti u nečemu, bez obzira na to što vam svi oko vas govore da nećete.

Sanjati ski – lift. Ako ste u snu videli ili se vozili ski-liftom, takav san može da označava da postižete nove ciljeve ili prevazilazite svoje strahove. Možda kontrolišete svoje emocije ili se suočavate sa osećanjima koje ste potisnuli, i na putu ste da ona izađu na površinu.

Sponzorisano:

loading...
Loading...