Sanovnik poplava – Šta znači sanjati poplavu?

San o poplavi simbolizuje probleme. Kao što i prave poplave mogu da unište vrednu imovinu, tako i poplava u snu može ukazivati na uništenje dobrih stvari u vašem životu.

Velika poplava u snu može biti i simbol oslobađanja emotivne energije ili nagomilane frustracije koju imate, a poplava simboliše potrebu da se ta emotivna energija oslobodi kako biste mogli da krenete napred.

San o poplavi može simbolizovati i porast emocija.

Tumačenje snova u kojima se javlja poplava – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati sebe usred poplave (skoro se davite). Ovakav san može ukazivati da su osećanja i emocije počele da vas savlađuju. Ukoliko vam se čini da nema izlaza iz vode u kojoj se nalazite, to može biti znak da trebate da uvrdite šta je to što vam uzrokoje stres u životu i da se pozabavite time.

Sanjati da vas je poplava odnela i da plutate u vodi sa poplavnim otpadom. Ovaj san može ukazivati na predstojeću bolest. Takođe može označiti i stagnaciju aktivnosti i napretka u vašem poslu.

Sanjati da putujete kroz poplavljene oblasti. Ovakav san znak je mira i spokojstva. Označava da ćete se pomiriti sa situacijom u kojoj se nalazite i postići mir nakon dužeg perioda konflikata i nemogućnosti da postignete uspeh u životu.

Sanjati da poplava guta ceo grad. Ovaj san može ukazivati da će se neka nesreća uskoro desiti u vašem životu, koja će izazvati  očaj u vama.

Sanjati da gledate kako poplava odnosi ljude. Ovakav san ukazuje na značajne gubitke koji će u vama izazvati nezadovoljstvo, beznađe i osećaj besciljnosti.

Sanjati poplavu sa čistom vodom. San ukazuje da ćete morati da stopirate neke planove ili projekte zbog nekih nepredviđenih okolnosti koje će se dogoditi.

Sanjati poplavu sa mutnom vodom. Ukoliko je poplavna voda mutna, to označava da se možete naći u nekim čudnim okolnostima ili se možete naći u nekom nepoznatom okruženju.

Sanjati da gledate poplavu sa posledicama njene destrukcije. Sanjati ovakav san ukazuje da možete iskusiti osećaj panike i beznađa zbog događaja ili situacije koji se događaju bez vaše kontrole.

Sanjati da ste žrtva poplave. San ukazuje na vaše instinktivno ponašanje koje uzrokuje puno patnje vašim najbližima.

Sanjati da gledate poplavu izdaleka i računate kolika je šteta. Ovaj san ukazuje da će se uskoro u vašem životu dogoditi nešto značajno što će pokrenuti vašu kreativnost i promeniti vaš dosadašnji način obavljanja stvari.

Sanjati da gledate opasnu poplavu kako nadolazi i štetu koju pričinjava na svom putu. Ovaj san znak je nesreće. Može ukazivati na predstojeću bolest, ali i nipodaštavanje vaše ličnosti od strane ljudi kojima se ne dopadate. San može ukativati i na nepotrebni sudski postupak.

Sanjati sebe kako stojite u vodi do kolena dok poplava još uvek traje. San ukazuje da ćete uskoro iskusiti neke probleme. Te okolnosti su najverovatnije vezane za vašu imovinu ili nekretnine.

Sanjati da jaka poplava uništava vašu kuću. Ovaj san ukazuje da će solidarnost i podrška vaše porodice uskoro biti stavljena na probu preko nekih bitnih događaja ili situacija sa kojima će vaša porodica morati da se suoči.

Sanjati da vas je poplava odnela i ne možete da se sklonite na sigurno. Ovaj san upozorava vas da će vam se zdravlje narušiti ukoliko uskoro ne obratite pažnju na sebe i svoje zdravlje.

Sanjati da poplavna voda nosi otpad niz ulicu. Ovakav san je upozorenje da neko pokušava da blati vaše ime, neko vas kleveta i pronosi glasine o vama koje će vam narušiti reputaciju i status u društvu.

Sanjati da gledate poplavu sa kišom i jakim vetrom. San upozorava da razmislite dobro o trošenju velikih količina novca na stvari koje vam zapravo ne trebaju, jer će vam taj novac uskoro možda trebati za stvari koje su vam hitno neophodne.

Sanjati da gledate veliku poplavu u proleće. San je simbol sreće. Nagoveštava povoljne promene u vašem životu što će dovesti i do napretka i uspeha u poslu i privatnom životu.

Sanjati da ne možete da pobegnete sa putanje poplave koja nadolazi. Ovaj san može biti simbol vaše nesposobnosti da se brzo prilagođavate promeni okolnosti u vašem životu i ukazati na neophodnost da se promenite.

Sanjati da očajnički pokušavate da pobegnete od poplave. Ovaj san znak je pronalaženja neke nove zanimacije ili hobija koji će vam pričiniti mnogo zadovoljstva. Moguće je i da ćete početi da sagledavate svoj život iz potpuno drugačije perspektive i imaćete puno motivacije da se isprobate u toj vašoj novopronađenoj strasti.

Sanjati da ste u kreveti i da vas odnosi poplava. San ukazuje da ćete uskoro otkriti nešto što će doprineti poboljšanju vaše materijalne situacije.

Sanjati da se davite u poplavi, ali ne umirete. Ovaj san je znak pozitivnih promena. Ukazuje da se spremate da značajno unapredite svoju finansijsku situaciju.

Sanjati da se spašavate od poplave i nalazite bezbedno mesto na kopnu. Ovaj san označava da vas okupiraju osećanja žaljenja zbog nečega što ste uradili u prošlosti.

Sanjati osećaj smrtne ugroženosti od poplave. Ovakav san ukazuje na gubitak. Moguće je da vam uskoro sledi period patnje, gubitaka i neželjenih promena u životu.

Sanjati da ste čuli vesti o mogućoj poplavi u vašem kraju. Ovaj san ima pozitivno značenje za sve koji se bave prodajom ili trgovinom. Za ostale, ovaj san može da predstavlja okolnosti vezane za zdravlje ili neke komplikacije sa kojima će se suočiti.

Sanjati poplavnu vodu koja ide niz ulicu. Ovaj san ukazuje na neku veliku nesreću u vašem životu. Najčešće se radi o događaju koji će pogoditi samo vas, ali ako u snu vidite da ta voda povlači ljude u vodu, taj događaj bi mogao da pogodi i druge ljude iz vaše okoline, a ne samo vas.

Sanjati malu poplavu. San označava skorašnje okončanje briga oko neke situacije.

Sanjati svoju kuću poplavljenu. San može ukazivati na preplavljenost emocijama.

Sanjati poplavljene kuće. Ovaj san ukazuje da ste emotivno ispunjeni. San bi mogao doslovce biti posledica vaše trenutne kreditne zaduženosti zbog vašeg „krova nad glavom“.

Sanjati poplavu sa blatom ili sa đubretom koje izlazi sa kanalizacija. San  ukazuje da se vaše emocije konstantno potcenjuju, nipodaštavaju i osećate da vas ne poštuju dovoljno.

Sanjati da se nalazite u poplavi. Ovaj san može ukazivati i na vašu potrebu da oslobodite neke seksualne želje.

Sanjati da poplava divlja. San može predstavljati emotivne situacije i tenzije. Vaše potisnute emocije vas preplavljuju. Zapitajte se šta vam to u životu uzrokuje stres i tenziju. Možda san ukazuje da vi okupirate druge svojim zahtevima. Takođe san može biti simbol vaše želje da ostavite sve iza sebe i krenete iznova.

Sponzorisano:

loading...
Loading...