Sanovnik kišobran – Šta znači sanjati kišobran?

Kišobran u snu nekada označava odbranu, i to često odbranu od emocija koje simbolično predstavlja kiša u vašem snu. Može da označava i zaštitu i pomoć koju će vam neko pružiti ili koju ćete vi nekome pružiti.

Kišobran može da najavljuje i neki veliki strah koji ćete uskoro doživeti.

Tumačenje snova u kojima se javlja kišobran – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da imate kišobran. Ako ste imali kišobran u snu, to može označavati finansijske dobitke uskoro. San može da označava i da ćete pokušati da kontrolišete svoje prijatelje.

Sanjati da nosite kišobran po kiši. Ako ste sanjali da nosite kišobran dok pada kiša, takav san verovatno nije dobar znak i može da najavljuje neke loše promene u vašem životu.

S druge strane, ovakav san može ukazivati na uživanje u zasluženom uspehu i zaštitu od velikih neuspeha.

San može da označava da ćete uživati u nekim srećnim trenucima uskoro.

Takav san može da označava i vašu odgovornost za neke probleme u kući i ukazivati vam da bi trebalo da preduzmete sve što možete da bi ih rešili.

Ovakav san može da označava i da ćete oprezom i dobrim rasuđivanjem uspeti da izbegnete mnoge probleme na koje ćete uskoro naići.

Sanjati da koristite kišobran. Ako ste koristili kišobran u snu, taj san može da najavljuje da bi trebalo da budete oprezni jer možete uskoro da se nađete u nekoj opasnosti. San može biti i znak da ćete uspeti da prevaziđete svoje brige jer ćete imati neočekivanu pomoć.

Sanjati otvoreni kišobran. Otvoreni kišobran je uglavnom dobar znak i označava zaštitu ili dobitke uskoro. San može da označava da ste zaštićeni od problema i nevolja. San može da vam ukazuje da tražite pomoć kada vam je potrebna.

Ovakav san može biti i najava sukoba u porodici. Možda bi trebalo da vodite računa o onome što pričate da se ne bi kajali kasnije.

Sanjati da zatvarate kišobran. Ako ste zatvarali kišobran u snu, to može da označava da imate poverenje u neku osobu koja vam je bliska.

Sanjati zatvoreni kišobran. Zatvoreni kišobran u snu može da najavljuje neke promene uskoro.

Ovakav san može da označava da ne bi trebalo da se brinete, jer će se vaše želje uskoro ostvariti.

Sanjati da popravljate kišobran. Ovakav san može da označava da ćete uspeti da rešite neke probleme koje trenutno imate.

Sanjati polomljen kišobran. Ovakav san može biti najava neke opasnosti uskoro.

Sanjati izgubljeni kišobran. Izgubljeni kišobran često označava napuštanje.

Taj san može da označava i probleme na poslu.

San može da ukazuje i da neko ko vam je blizak trenutno ima velike probleme i izazove. To može biti član vaše porodice ili blizak prijatelj.

San je možda najava nekih loših emocija koje ta osoba može iskusiti. Trebalo bi da razmislite da li nekome ko vam je blizak treba vaša pomoć.

Sanjati da nosite suncobran umesto kišobrana. Ako ste sanjali ovakav san, to može da označava da lepu ljubavnu aferu ili neko lepo putovanje uskoro.

Sanjati da ste sa nekim ispod kišobrana. Ako ste sanjali da se nalazite ispod istog kišobrana sa još nekom osobom, takav san može da označava da će vas podržati i pružiti vam zaštitu neke osobe koje su vam bliske.

Sanjati da kupujete kišobran. Ako ste kupovali kišobran u snu, to može da označava finansijske teškoće uskoro.

Sanjati da dajete nekome kišobran. Ako ste u snu nekome davali kišobran, to može najaviti bitan susret sa nekim u skorijoj budućnosti.

Sanjati puno kišobrana. Ako ste sanjali ovakav san, on može ukazivati da je potrebno da se zaštitite od ljudi koji vam zavide.

Sanjati nekog muškarca sa zatvorenim kišobranom. Ovakav prizor u vašem snu može predstavljati upozorenje na neke neprijatne događaje koji mogu uskoro uslediti u vašem životu, ali koje ćete uspeti da prevaziđete, jer ćete na vreme reagovati.

Sanjati nekog muškarca sa zatvorenim kišobranom. Ovakav san može biti upozorenje na neke neprijatnosti koje ćete uskoro doživeti, i to u vidu zdravstvenih problema ili sukoba sa bliskim osobama.

Sponzorisano:

loading...
Loading...