Sanovnik petao – Šta znači sanjati petla?

Ptice u snovima uglavnom se smatraju dobrim znakom. Petlovi su domaće životinje i uvek su muškog roda, pa zato u snu često predstavljaju muške kvalitete moći, snage i dominacije.

Mogu označavati i bogatstvo, napredak, novac ili posao.

Ako ste sanjali petla, takav san možda označava da ste na putu da uspostavite kontrolu nad nekom situacijom.

Posebno dobar znak je ako ste videli petla koji se slobodno šetao, jer takav san označava da imate punu slobodu da radite sve što želite u životu. San može najavljivati i materijalne dobitke.

Petao je i simbol muškosti i često se javlja u snovima kao simbol neuzvraćene ljubavi. Ako u životu jurite nekoga ko vas ne primećuje, možda vam ovaj san ukazuje da prestanete to da radite.

Možda bi trebalo i da preispitate svoju novu vezu, jer možda muškarac sa kojim ste trenutno, nije prava osoba za vas.

Petlovi su i simbol plodnosti i često označavaju muško dete, a ako ste trudni ili neko ko vam je blizak, san je dobar znak za trudnoću i lak porođaj.

San o petlu može biti i poziv za buđenje i skreće vam pažnju da preduzmete neke radnje u nekoj oblasti vašeg života.

Petlovi mogu da označavaju i ljude koji su direktni u obraćanju i iskazivanju svog mišljenja. Možda san ukazuje na nešto o vama ili o nekome ko je vrlo zahtevan. San može da označava i da se drčno ponašate

Takav san može da ukazuje i da bi trebalo da budete direktniji i optimističniji, ili malo agresivniji i samopouzdaniji u životu. Možda je u vašem slučaju san znak da bi morali da se suočite sa svojim strahovima i da ne odustajete od toga da ih se rešite.

San o petlu često može da označava i neko upozorenje, a živina u snu se može vezivati i sa nepotrebnim troškovima i luksuzom kojima ste skloni.

Tumačenje snova u kojima se javlja petao – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da ste videli petla. Ako ste videli petla u snu, takav san možda ukazuje da je kasno da iskoristite neku mogućnost i da trebate da prestanete da se trudite, jer je ta prilika izgubljena.

Sanjati da čujete petla. Ako ste čuli petla u snu, takav san može biti upozorenje da se probudite, jer možda zavaravate i lažete sebe da ćete se osloboditi nekih loših navika.

Možda svesno ignorišete neke situacije ili istine sa kojima ne želite da se suočite, a možda se zavaravate da kontrolišete neku situaciju.

Sanjati petla koji kukuriče. Ako ste sanjali petla koji je kukurikao, takav san je možda vid upozorenja i ukazuje da razmotrite svoje trenutne okolnosti i obratite pažnju da li postoji nešto što nije u redu u vašem životu.

Ovakav san može da ukazuje i da ste previše hvalisavi i ističete sebe na neki način.

Sanjati da gledate petlove koji se bore. Ako ste sanjali ovakav san, on može da ukazuje da postoji sukob ili rivalitet između vas i nekog koga poznajete.

Sanjati kokošku koju juri petao. Ako ste sanjali da gledate petla koji juri kokošku, takav san uglavnom nema dobro značenje.

San može da ukazuje na moguće probleme u vašoj trenutnoj emotivnoj vezi. Možda vas očekuju nesporazumi i sukobi sa partnerom.

Za osobe koje nisu u vezi, takav san može da označava oživljavanje nedavnog susreta sa nekim osobama koje su u braku ili vezi, a koje se stalno svađaju.

Sanjati petla na farmi. Ovakav san može da označava da ste pod nečijom kontrolom ili da sledite nečija pravila.

Možda san označava gubitak vaše moći na neki način. Možda je san i odraz vaše potrebe za slobodom i uspostavljanjem kontrole nad vlastitim životom.

Sanjati da hranite petla. Ako ste sanjali ovakav san, on može ukazivati da uspostavljate kontakt sa svojom muževnošću.

Sanjati da su vas napali petlovi. Ako su vas u snu napali petlovi, takav san može da označava da ima previše muškog prisustva u vašem životu ili da osećate da vas neko kontroliše ili iskorištava.

Sponzorisano:

loading...
Loading...