Sanovnik devojka – Šta znači sanjati devojku?

Snovi o devojci su vrlo česti. Devojka u snu može da označava nešto što smatrate da vas podržava u uspehu ili emotivno.

San može da odražava emocije koje imate prema svojoj devojci ili da odslikava vašu trenutnu vezu i vaš odnos sa njom.

Tumačenje snova u kojima se javlja devojka – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati svoju devojku. Ako ste sanjali da ste se videli ili ste bili sa svojom devojkom, takav san najverovatnije nije dobar znak i može da najavi svađe i sukobe sa ljudima koji su vam bliski. Bitno je da ne dozvolite da razmirice dugo potraju da ne biste ugrozili veze sa tim ljudima.

Sanjati da razgovarate sa svojom devojkom. Ako ste u snu razgovarali sa svojom devojkom, taj san može da označava netrpeljivost prema nekoj osobi u stvarnom životu. San je poruka da bi trebalo što više da je izbegavate.

Sanjati da ste pozvali devojku da dođe kod vas. Ovakav san mogao bi da nagovesti sukobe sa devojkom u narednom periodu, možda zbog njenih pokušaja da zloupotrebi vašu dobrotu, što će možda nesvesno uraditi, ali to sve na kraju može da ugrozi i okonča vaš odnos.

Sanjati da se tučete sa devojkom. Ako ste sanjali da ste udarili devojku ili ona vas takav san je verovatno dobar znak koji najavljuje period sreće i zadovoljstva, uspešnih odnosa i veza i unutrašnjeg mira.

Sanjati devojku koju niste dugo videli. Ovakav san može da označava da neko radi iza vaših leđa ili da vas ogovara kod prijatelja kad niste prisutni. Trebaće vam puno vremena da dokažete da ono što je izgovoreno nije istina.

Sanjati da razgovarate sa devojkom telefonom. Ako ste sanjali da pričate telefonom sa svojom devojkom, takav san može da odražava vašu potrebu za samoćom u narednom periodu. Možda ste preopterećeni dnevnim obavezama i potrebno vam je malo vremena za sebe i za odmor, dalje od ljudi, obaveza i svakodnevnog stresa.

Sanjati da vas devojka napušta. Ako ste sanjali san u kome devojka odlazi od vas, takav san može da označava odlazak iz vašeg života nekih osećanja ili situacija koje su vam pomagale. To mogu biti i neke navike ili situacije koje vam više ne koriste ničemu. Možda imate osećaj da se nešto što vam je do skoro pomagalo i koristilo, okrenulo protiv vas.

Ako je devojka koja vas je u snu napuštala bila vama nepoznata osoba, ovakav san može da označava da vam neke nove situacije ili navike više ne koriste.

Sanjati da varate svoju devojku. San u kome ste prevarili svoju devojku, može da označava nepromišljeno i naprasito ponašanje ili neke radnje kojima ne možete da odolite.

San može da označava i promenu uverenja.

Sanjati da vas je devojka prevarila. Ovakav san može da označava loše izbore sa velikim posledicama. Možda ste zaboravili na svoje principe ili integritet. Možda san označava da vaša devojka ima drugačija uverenja ili ciljeve od vaših.

Sanjati da ste gledali kako vam ubijaju devojku ili kako umire. Ako ste sanjali ovakav san, on može ukazivati na promenu u načinu razmišljanja ili nekim navikama koje su vam ranije pomagale u životu.

San može da označava i završetak nekih situacija ili emocija vezane za vašu devojku.

Sanjati da vam je devojka mrtva. Ovakav san je uglavnom dobar znak i najavljuje sreću i zadovoljstvo. San je moguć znak uspeha u trenutnim planovima i projektima.

Sanjati da ste intimni sa svojom devojkom koju ne prepoznajete u snu. Ako ste sanjali da vodite ljubav sa osobom za koju znate da vam je devojka, ali je ne prepoznajete u snu, takav san može da označava promene vaše ličnosti, stila, navika ili nekih situacija koje vam koriste u životu.

Sanjati da ste intimni sa svojom devojkom. Ako ste sanjali ovakav san, on verovatno ukazuje na lepa dešavanja u stvarnom životu u kojima uživate. Možda doživljavate divljenje i podršku okoline za neki svoj uspeh.

Sponzorisano:

loading...
Loading...