Sanovnik menstruacija – Šta znači sanjati menstruaciju?

Krv je simbol života, životne energije, sreće. U snu može označavati nastupanje perioda u kome se morate suočiti sa svojim strahovima. Krv takođe može biti simbol iskrene ljubavi, emocija, strasti, ali i manjih razočarenja.

San o menstrualnoj krvi najčešće ukazuje na dobra događanja, i označava nove početke ili duhovno pročišćenje. S druge strane, san o menstruaciji može označavati probleme i teškoće. Može predstavljati haos, svađe i strah. Takođe može ukazivati na gubitak novca i bogatstva. Možda ćete upasti u neke nevolje ili krenuti pogrešnim putem.

Menstrualna krv u snu može biti simbol ženske energije i plodnosti, a može biti i znak njihovog gubitka ili negiranja ženstvenosti. Može označavati i neki događaj koji se ciklično ponavlja.

Snovi u kojima se javlja menstruacija, mogu označavati da nastupa period opuštanja i smanjenja tenzije i briga. Nagoveštavaju kraj teških i napornih vremena i mirniji period. Moguće je i da san nagoveštava period pojačane kreativnosti. Za muškarce, san može označavati i negiranje ženske strane njihove ličnosti.

Za žene koje su u menopauzi i sanjaju menstruaciju, san označava obnavljanje životne snage. Nekad san može biti znak i uznemirenosti oko ciklusa. Možda se brinete oko ostajanja u drugom stanju. Nekad je san o menstruaciji i znak da ćete uskoro dobiti menstruaciju.

U trudnoći, san u kome ste dobili menstruaciju može vam ukazivati da malo usporite, jer prevelikom aktivnošću možete da ugrozite vašu bebu. San o menstruaciji je čest kod trudnica, jer može biti posledica stresa i fizičkih manifestacija trudnoće.

Nekad san o menstruaciji ili da imate menstruaciju predstavlja da u vašem životu postoji problem kome se trebate posvetiti. Možda se osećate loše što trebate da radite nešto što vam se uopšte ne radi.

S druge strane, san o menstruaciji može predstavljati upravo suprotno, da ste toliko preokupirani svojim problemom da vas ništa drugo ne zanima, i da ne vidite sve ono što je dobro u vašem životu. Možda zbog toga propuštate mnoge prilike, čekajući da se prvo problem reši. Možda ste sami, ili nezaposleni, ili nemate novca i to vam teško pada dok pokušavate da promenite tu situaciju. 

Tumačenje snova u kojima se javlja menstruacija – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da imate menstruaciju. Ukoliko ste sanjali da imate menstruaciju, taj san ukazuje da period stresa prolazi i da nastupa period opuštanja.

S druge strane, san može ukazivati da u vašem životu možda postoji neki problem ili neprijatna situacija koja zahteva vašu pažnju i ne sme se ignorisati. Ako obilno krvarite, san ukazuje da je ta situacija urgentna i da joj se odmah morate posvetiti.

San može označavati i da ste zaboravili na vaspitanje, dobre manire i ljubaznost koju ste stekli od svoje porodice i da ste krenuli putem nemorala, kao i da ste izgubili veru u Boga. 

Sanjati da dobijate menstruaciju i da niste srećni zbog toga. Ovakav san možda je odraz vaše frustracije što ne možete brzo da rešite svoje probleme i što stalno nailazite na prepreke. Možda osećate i da niste dovoljno privlačni ili zanimljivi.

Sanjati da vam kasni menstruacija. San možda označava vaše iznenađenje što se neka situacija koja ne bi trebala da bude prijatna, nije uopšte dogodila. San može ukazivati i da ste preterano optimistični.

Ovaj san može najavljivati neki bitan sastanak, poslovni ili ljubavni, koji nikako ne bi trebalo da propustite.

Ovakve snove često sanjaju žene koje ne upotrebljavaju sredstva za kontracepciju i plaše se da ne zatrudne. 

Sanjati da vam menstrualna krv kaplje na glavu. San može predstavljati osećaj sramote što morate da se bavite nečijim problemom iako to ne želite, zbog toga što ta osoba to ne zaslužuje. 

Sanjati da isčekujete menstruaciju. San u kome čekate da dobijete menstruaciju, znak je problema koje ne znate kako ćete da rešite, ali i da će se na kraju oni brzo rešiti. Ako u snu ipak dobijete menstruaciju, san označava neočekivanu pomoć nekog člana vaše porodice. 

Sanjati da vam se menstruacija završava. Ukoliko ste imali ovakav san, on možda ukazuje da više nije potrebno da se bavite nekim problemom koji je do skora iziskivao svu vašu pažnju.

Sanjati da neko ima menstruaciju. Ako u snu sanjate nekog da ima menstruaciju, san vas upozorava da u narednom periodu obratite pažnju na svoje zdravlje koje ste zapostavili. 

Sanjati tampon natopljen menstrualnom krvlju. Ovaj san vam poručuje da bespotrebno brinete.

Sanjati uložak ili neku tkaninu natopljenu menstrualnom krvlju. Ovakav san ukazuje da ćete brzo zaboraviti neke porodične nesuglasice. 

Sanjati da pijete menstrualnu krv. San u kome pijete menstrualnu krv može značiti da se previše držite prošlosti, iako to nije dobro za vas.

Sanjati da lažete da imate menstruaciju. Ako ste sanjali da lažete da imate menstruaciju, san možda označava da se pretvarate da su stvari u redu, iako u stvarnosti to nije istina. San može označavati i da pokušavate da stvari prikažete drugačijim nego što jesu, da bi izbegli sukob oko nečega.

Sanjati da vam je odeća natopljena menstrualnom krvlju. Ovakav san možda ukazuje da se osećate kao u začaranom krugu, da se držite prošlosti i odbijate da promenite bilo šta. Možda san označava da se osećate neprivlačno i da se brinete šta drugi misle o vašem izgledu.

Sanjati muškarca da ima menstruaciju. Ovaj san najverovatnije označava prevaru. Ako ga je sanjao muškarac, san možda ukazuje da vara ženu ili devojku, a ako je slobodan, da će biti u vezi sa udatom ženom.

Sanjati trudnicu da ima menstruaciju. Ovakav san najavljuje da će osoba uskoro postati roditelj.

Sanjati fleke od krvi po nameštaju. Ukoliko ste sanjali ovakav san, on može najaviti neočekivanu, ali prijatnu posetu.

Sponzorisano:

loading...
Loading...