Sanovnik prozor – Šta znači sanjati prozor?

San u kome ste videli prozor može da održava vaše poglede na neki aspekt života. Veliki prozor u snu može najavljivati promene načina gledanja na stvari, i sagledavanja nekih stvari koje možda ranije niste primećivali. Obratno, mali prozor u snu može ukazivati da stvari gledate iz sužene perspektive, kao i da bi trebalo da proširite svoje vidike.

Ako ste gledali kroz prozor, san možda ukazuje da procenjujete nekoga ili nešto.

Bitno je u kom kontekstu ste videli prozor u snu, da li ste gledali kroz njega ili ne? Ako jeste, bitno je šta ste videli gledajući kroz prozor.

Bitno je i da li su prozori bili čisti ili nisu. Ako su bili prljavi, možda san nagoveštava da neku situaciju u životu ne sagledavate jasno, i obratno, ako su bili čisti, san označava da nemate nikakvih nedoumica.

Prozori mogu imati i svetu simboliku, mogu označavati pogled u svoju dušu i ono što se nalazi ispod površine i delova naše ličnosti koji su vidljivi okolini.

Tumačenje snova u kojima se javlja prozor – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati otvoren prozor. Ako ste sanjali otvoren prozor, takav san može da označava vašu otvorenost ka novim idejama i pogledima na stvari.

Sanjati širom otvorene prozore. Ako ste sanjali prozore koji su širom bili otvoreni, takav san može da označava da biste trebali da se manje bavite svakodnevnim obavezama, i posvetite se nekim novim stvarima koje vas zanimaju, a niste ranije imali vremena da se njima bavite.

Sanjati zatvoren prozor. Suprotno otvorenom prozoru, zatvoren prozor u snu može da označava zatvorenost i konzervativne stavove, i nespremnost na menjanje mišljenja.

Sanjati polomljen prozor. Polomljen prozor u vašem snu može da označava da vam je neko pomutio viđenje na neke stvari ili situacije. Možda bi trebalo i da ponovo razmislite o nekoj situaciji ili vezi.

Sanjati navučene zavese ili roletne. San u kome su zavese ili roletne bile navučene na prozore, može ukazivati na vašu tajnovitost ili da nešto krijete, a možda i da ne želite nešto da prihvatite.

Sanjati otvorene zavese ili roletne. Ako ste sanjali ovakav san verovatno znači da ste spremni da otvoreno pričate o sebi.

Sanjati da otvarate prozor. Ako ste u snu otvarali prozor da bi ušao svež vazduh, takav san ukazuje da ste otvoreni za nove ideje, misli i načine rešavanja stvari.

Sanjati da zatvarate prozor. Ako ste zatvarali prozor u snu, san može da ukazuje da se zatvarate za spoljne uticaje. Možda san ukazuje na neku energiju i osobu koja vam ne prija, pa je bolje da se sklonite od toga. Ovakav san može da ukazuje da ste u potpunosti svesni svojih talenata i sposobnosti, kao i želja da postanete poznati i bogati, ali i da sebe potcenjujete pa još uvek tapkate u mestu.

Sanjati da lomite prozor. Ako ste lomili prozor u snu, to može da označava da ste promenili poglede na svet zbog nekih novih informacija koje ste dobili. To vam može biti uznemiravajuća situacija, ali ćete se vremenom navići.

Sanjati da ste u prostoriji prepunoj prozora. Ako ste sanjali ovakav san, on može da ukazuje da se osećate izloženo i ranjivo na neki način, kao da nemate gde da se sakrijete.

Sanjati da navlačite zavese. Ovakav san može da označava potrebu da zatvorite neke delove svoje ličnosti od sveta.

Možda želite da sakrijete neke tajne od ostalih.

San može označavati i neki kraj, na primer, završetak nekog dela života ili neke situacije.

Sanjati svetlo koje ulazi kroz prozor. Ako ste sanjali svetlo koje ulazi kroz prozor, takav san može biti simbol povezivanja sa svojom dušom.

Sanjati polomljene prozore na kući. San u kome ste videli polomljene prozore na kući najčešće je odraz briga koje imate, ali su te brige verovatno neosnovane.

Nekad ovakav san može označavati neke gubitke pa i gubitke osoba koje su vam bliske, i to zbog okolnosti na koje niste mogli da utičete, a što vas može mnogo pogoditi.

Sanjati da vičete kroz prozor. Ako ste sanjali da stojite na prozoru i vičete, takav san može da ukazuje da vam je dosadio posao koji trenutno obavljate i da vam je  potrebna promena posla.

Sanjati zatvoren prozor. Ako ste sanjali zatvoren prozor, takav san verovatno nije dobar znak i može ukazivati na propale nade.

Sanjati da gvirite kroz prozor. Ako ste sanjali da krišom kroz prozor posmatrate šta se dešava napolju, takav san može da označava da ste opterećeni svojim pretpostavkama i pogledima na stvari. Moguće je da sudite drugima prebrzo i bez imalo razmišljanja. Možda odmah pravite pretpostavke o nekoj situaciji ili osobi i sudite bez razloga, iako nemate sve potrebne informacije. San u kome ste gvirili kroz prozor može da odražava vašu ličnost, i to da ste veoma kritički nastrojena osoba.

Sanjati da iskačete kroz prozor. Ako ste sanjali da iskačete kroz prozor, takav san može da ukazuje da ste previše sigurni u sebe. San može da označava da iako ste svesni da su male ili skoro nikakve šanse da nešto ostvarite, vi bez obzira na to pokušavate.

Sponzorisano:

loading...
Loading...