Sanovnik svadba – Šta znači sanjati svadbu?

Svadba je česta tema u snovima. Svadba u snovima može se javiti u toku priprema za vlastitu svadbu, ali može biti i posledica iščekivanja da idete na nečiju svadbu. Svadba u snu nije retkost i kad ne očekujete nikakvu svadbu uskoro, i može biti odraz vaše želje da zasnujete brak, ali može imati i sasvim drugačije značenje.

Simbolika i sama ceremonija svadbe je vrlo bitna za većinu ljudi, posebno zato što predstavlja zavet na budući zajednički život, dvoje ljudi koji se vole. Iz tog razloga svadba je simbol jedinstva i deljenja, i to, postelje, novca, imanja, problema, ali i radosti i ljubavi. Svadba u snu može biti i simbol ujedinjenja duša dvoje ljudi.

Samo značenje sna zavisi od raznih okolnosti u snu, da li je to bila vaša svadba ili nečija, gde se sam događaj odvijao, kakvi su bili gosti na svadbi i mnogih drugih.

Snovi o svadbi mogu se povezivati sa ljubavlju i emotivnim vezama, ali vrlo često takvi snovi odraz su veze koje imate sami sa sobom, i ljubavi koju imate prema sebi. Ovakav san može biti i odraz jedinstva i savršenog razumevanja sa nekim ko ne mora biti vaš emotivni partner. San može biti i odraz vaše duhovnosti.

Nekada vam san o svadbi simbolično ukazuje kako da uravnotežite različite delove svoje ličnosti. San može biti i poruka da razmislite o svojoj posvećenosti i odnosu prema nekome ili nečemu u svom životu. Možda vam san ukazuje da niste odgovorni po pitanju nečega. Takvi snovi su česti u periodima početaka novih faza u životu i ostavljanja starih iza sebe.

Za neke ljude snovi o svadbi prosto su odraz želje da započnu novu fazu u životu, najčešće želje da zasnuju brak i porodicu.

Ako se uskoro udajete ili ženite, san može biti odraz vaše uzbuđenosti zbog predstojećeg događaja, ali i strepnje da li će sve ispasti kako želite. Možda ste u tom slučaju i preokupirani detaljima oko svadbe, organizacijom i nabavkom, pa i to može biti jedan od razloga što ste sanjali ili sanjate takve snove. Moguće je i da osećate neku vrstu straha od tog događaja, pa se to odrazilo i u vašem snu.

Svadba je i događaj koji okuplja sve vaše prijatelje i rodbinu, pa sam san može biti simbol nekog okupljanja ili povezivanja sa prijateljima i porodicom. Možda bi san mogao biti povod da se zapitate kakve su vam veze sa njima.

Nevezano od značenja konkretnog sna o svadbi koji ste vi imali, snovi o svadbi imaju uglavnom lepo značenje, kao što ga ima i stvarni događaj svadbe.

Tumačenje snova u kojima se javlja svadba – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati nečiju svadbu. Ako ste sanjali da gledate nečiju svadbu, san je uglavnom dobar znak i mogao bi da najavi neke dobre vesti koje ćete uskoro dobiti, koje bi vam mogle biti vrlo korisne u nekoj budućoj životnoj situaciji.

San može najavljivati i neki novi početak ili prelazni period u vašem životu, i može biti vezan za neka pitanja u vezi vaše nezavisnosti ili posvećenosti nekome ili nečemu. Ovaj san može imati i loše značenje i vezivati se za osećanja ogorčenosti, tuge, straha i negativnih emocija, a posebno ako je na svadbi u vašem snu bilo nekih loših događanja. San je u tom slučaju verovatno poruka da se morate suočiti sa svojom negativnošću i osloboditi je se.

Sanjati da ste u centru događanja na svadbi. San u kome ste bili bitan faktor na svadbi, ili ste bili blizu mlade i mladoženje, je uglavnom dobar znak i može najaviti početak romanse sa nekim koga želite već duže vremena.

Sanjati da ste počasni gost na svadbi. Ukoliko ste se na svadbi u svom snu pojavili u svojstvu počasnog gosta, san može označavati da ćete biti u prilici da pomažete svojim savetima nekome vama bliskom, i to prijatelju ili članu porodice.

Sanjati da ste kum na svadbi. Ako ste u snu na svadbi bili u svojstvu kuma, san je najčešćedobar znak. Ovakav san može najavljivati neke promene u vašem životu koje će se dogoditi ubrzo i poboljšati značajno vaše životne okolnosti.

Sanjati da sami šijete haljinu za svadbu. Ukoliko ste sanjali da sami sebi šijete haljinu za svadbu, san može biti odraz vaše osobine da prerano govorite o svojim planovima, i to bez prethodnog razmišljanja o njihovoj izvesnosti i mogućnosti realizacije. Zato vam se često može dešavati da vam bude neprijatno pred ljudima iz vaše bliže okoline, ukoliko se ti planovi ne ostvare.

Sanjati slike sa svadbe u foto albumu. Ako ste u snu gledali slike sa svadbe u albumu za slike, takav san može najaviti iznenadnu vezu sa osobom koja je u braku ili već u vezi sa nekim. San je poruka da bi, ukoliko se nađete u takvom iskušenju, bilo pametno da ga izbegnete, kako ne bi sebi i toj osobi prouzrokovali probleme.

Sanjati venčanicu. Ukoliko ste u snu videli venčanicu, san može biti najava da ćete  uskoro biti angažovani na nekim dobrotvornim aktivnostima ili radu koji podrazumeva neko pomaganje ljudima, zbog čega ćete biti veoma srećni.

Ako je venčanica u snu imala fleke, san može biti znak nekog gubitka, i to moguće prekida odnosa sa nekom osobom koja vam je vrlo bitna.

Ako ste isprobavali venčanicu u snu, san može biti odraz vaše uznemirenosti zbog nekog bitnog događaja koji vam se približava.

Ako ste nosili venčanicu u snu, san može biti posledica preispitivanja emotivne veze u kojoj se trenutno nalazite.

Sanjati da ste mlada ili mladoženja na svadbi. Ako ste sanjali da ste na svojoj svadbi u svojstvu mlade ili mladoženje, takav san uglavnom ima lepo značenje, i često može biti odraz vaše želje za brakom, ukoliko ste slobodni.

San u kome ste sanjali svoju svadbu može biti i odraz vaših strahova od vezivanja i gubitka slobode i nezavisnosti.

Sanjati da idete na nečiju svadbu. Značenje sna u kome ste išli na nečiju svadbu zavisi najviše od osećaja koji ste imali u snu. Ako ste u snu bili srećni, san je odraz vašeg zadovoljstva trenutnim životnim okolnostima, i obratno, ako ste bili uznemireni ili tužni, san odražava vaše nezadovoljstvo životom i želju da nešto promenite.

Sanjati svadbenu tortu. Ako ste u snu videli ili sekli svadbenu tortu, san može biti simbol harmonije i lepog porodičnog života. San je verovatno znak da uživate u životu, da ste srećni i zadovoljni i da vas to očekuje i ubuduće.

Ako ste jeli svadbenu tortu u snu, san je verovatno odraz vaše senzualnosti.

Sanjati svadbeni prsten. Svadbeni prsten u snu najčešče je simbol ljubavi i jedinstva.

Sanjati da ste izgubili svadbeni prsten. Ukoliko ste izgubili svadbeni prsten u snu, takav san može označavati nerešene probleme u vezi ili braku.

Sanjati svadbeni veo. Ako ste u snu nosili ili videli nekog ko nosi svadbeni veo, san može biti znak da postoji neki deo vaše ličnosti ili života koji želite da sakrijete od okoline. Takav san može biti i simbol vaše poniznosti ili nevinosti.

Sanjati svadbeno odelo. Ako ste ga nosili ili videli u snu, san može biti odraz vaše želje da nešto uradite za sebe.

Sanjati da ste deveruša na venčanju (za žene). Ako ste sanjali da ste deveruša na venčanju, takav san može biti najava nove ljubavi u vašem životu u bliskoj budućnosti.

Sanjati da ste na svoju svadbu došli skroz goli. Ukoliko ste sanjali da ste se na svojoj svadbi pojavili goli, san može biti znak da se osećate izloženo ili bespomoćno u trenutnoj emotivnoj vezi ili nekoj drugoj situaciji iz privatnog života.

Sanjati svadbu svog prijatelja. Ako ste sanjali svadbu svog prijatelja ili prijateljice, san je najverovatnije odraz vašeg osećaja da vas te osobe zapostavljaju i straha od mogućnosti prekida tog prijateljstva njihovom krivicom.

Sanjati svadbu na kojoj se vaš partner venčavao vašim prijateljem/prijateljicom. Ukoliko ste sanjali ovakav san, on je najverovatnije posledica vaših podsvesnih strahova i sumnji da postoji neka privlačnost između njih u stvarnom životu, iako je to najverovatnije samo u vašoj glavi.

Sponzorisano:

loading...
Loading...