Sanovnik kolači – Šta znači sanjati kolače?

Kolači su čest simbol u snovima, pogotovo za ljude koji mnogo vole da ih jedu.

Kolači u snu često označavaju neke sitnice koje stalno iskaču i uzrokuju vam neprekidnu brigu i nerviranje.

Za tumačenje sna, bitno je kako ste se osećali povodom kolača. Ako ste osećali nelagodu i uznemirenost dok ih jedete, san možda označava vašu brigu u svakodnevnom životu i neke sitne probleme oko kojih se stalno nervirate.

Možda ste zabrinuti oko dnevnih stvari koje nisu velike, ali vam oduzimaju puno vremena i strpljenja. Ako ste bili srećni što ih jedete i zadovoljni nakon što ste pojeli nekoliko kolača, san verovatno označava zadovoljstvo i dolazak dobrih stvari u vaš život, ali i vaše zadovoljstvo što ste ostvarili nešto što želite.

Kolači mogu predstavljati i vaše želje, i to posebno u snovima u kojima ste pokušavali da dođete do kolača. Ako ste imali problema da dobijete kolače, san možda označava da imate problema da ostvarite svoje želje.

Ako ste nakon sna o kolačima imali osećaj neprijatnosti, takav san je možda znak da postoje neke stvari u vašem životu oko kojih ste stalno zabrinuti. Možda vam san skreće pažnju da se zapitate koje su te stvari, da li su bitne za vaš život, i da li možete nekako da ih rešite i prekinete brigu? Možda je san poruka za vas da bi trebalo da uzmete neko vreme za sebe, da se odmorite i radite ono što želite. Nakon toga ćete moći da jasnije i drugačije sagledate neke stvari, a možda čak i shvatite da i nemate razloga za brigu.

Tumačenje snova u kojima se javljaju kolači – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati puno kolača. Ako ste u snu videli puno kolača, takav san se verovatno odnosi na puno malih nebitnih stvari u vašem životu. To mogu biti stvari koje vam uzrokuju stres i nerviraju vas, a mogu biti i stvari koje želite i koje vam pričinjavaju zadovoljstvo.

Sanjati da dobijate kolače od nekoga. San u kome vam je neko davao kolače, može da ukazuje da vas na neki način nervira ponašanje te osobe. Takav san najverovatnije označava da osobu koja vam je dala kolače, doživljavate kao smetnju i dosadu. Možda ima više stvari koje vas kod nje nerviraju ili koje vam se ne dopadaju. Kolači predstavljaju te male stvari koje ne možete da podnesete kod nje.

Sanjati da pečete kolače. Ako ste u snu pekli kolače, takav san je najčešće dobar znak. Uglavnom je ovakav san simbol sreće i verovatno vam je uzrokovao osećaj toplote i smirenosti nakon buđenja. Možda san označava vašu potrebu za deljenjem i vaše zadovoljstvo. Nezavisno da li ste ih u snu pekli za sebe ili za nekog, san o pečenju kolača generalno je praćen lepim osećajem, i verovatno označava vašu trenutnu sreću i zadovoljstvo.

San u kome ste pekli kolače može biti najava da dobre stvari tek dolaze u vaš život, kao nagrada za vaš trud i naporan rad. San o pečenju kolača može biti i odraz vašeg pristupa životu, jer smatrate da se za sve u životu treba izboriti radom.

San može biti i znak da ste u pozitivnoj fazi, i da imate jaku volju i energiju da ostvarite svoje ciljeve. Možda vam se poboljša socijalni status ili popularnost, i možda dobijete na važnosti.

Sanjati da pečete kolače i dajete ih nekome. Ako ste u snu pekli kolače i nekome ih davali, san verovatno označava da vam je mnogo stalo do te osobe.

Sanjati da sa nekim pečete kolače. Ako ste sa nekim pekli kolače, takav san možda označava da sa tom osobom imate veliku povezanost i jako blizak odnos.

Sanjati da dajete nekome kolače. Ako ste vi u snu nekome davali kolače, takav san može da označava da pravite probleme drugim ljudima.

Ako ste nekome dali kolač, možda san odražava da često razmišljate o toj osobi ili osobama.

Sanjati da se prežderavate kolačima. Ovakav san, u kome niste mogli da se zaustavite jedući kolače, može označavati da preterujete u nekim aspektima svog života. To vam može uzrokovati nezadovoljstvo i krivicu, slično kao kad se u stvarnom životu prejedete kolača, pa vas grize savest što ste preterali.

Sanjati da jedete razne vrste kolača. Ako ste sanjali da jedete razne vrste kolača, takav san može da označava različite stvari.

Na primer, ako ste jeli kolače koji su pretprani kremom i čokoladom i raznim drugim dodacima, takav san možda označava da preterujete i u stvarnom životu i da mnogo volite skupocene i luksuzne stvari.

Ako su kolači koje ste jeli u snu bili jednostavni i bez ikakvih dodataka, takav san je verovatno poruka za vas da biste sebe mogli s vremena na vreme da počastite nekim kvalitetnim i luksuznim stvarima.

Sanjati da vam neko uzima kolač. Ako ste sanjali da neko uzima vaš kolač, takav san može da znači da neko drugi dobija ono što vi želite, kao i da ste možda ljubomorni na tu osobu. Možda san označava i da ta osoba uzima zasluge za vaš trud i rad, što vama teško pada.

Sanjati da kupujete kolače. Ako ste u snu kupovali kolače, takav san je možda znak da želite da se prepustite nekim iskušenjima u svakodnevnom životu. S druge strane, san može biti samo potvrda da ste to već počeli da radite.

Sanjati da jedete, dajete, primate ili kradete kolače. Ovakvi snovi generalno mogu biti i znak da ćete možda dozvoliti da vam život poremete nebitne stvari, koje će vam okupirati vreme i energiju i nepotrebno vas nervirati.

Sponzorisano:

loading...
Loading...