Sanovnik dečko – Šta znači sanjati dečka?

Snovi o dečku uglavnom su odraz vaše veze i emocija koje imate o njemu. Snovi o dečku vrlo su česti i obično odražavaju dnevna dešavanja vezana za oboje.

Ako ste na primer razdvojeni fizički od dečka, bilo zato što on živi daleko od vas ili je na nekom daljem putu, san u kome se ljubite, dodirujete i razmenjujete puno nežnosti sa dečkom označava koliko vam on nedostaje i koliko bi želeli da je pored vas.

Tumačenje snova u kojima se javlja dečko – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da sedite sa prijateljima dok vaš dečko odlazi. Ovakav san mogao bi da ukazuje da nedovoljno vremena provodite sa svojim prijateljima i da bi trebalo da im se više posvetite.

Sanjati da imate novog dečka. Ako ste sanjali da ste promenili dečka, taj san može da označava da je vaša veza sa njim prešla u mnogo ozbiljniju fazu.

Sanjati da se pretvarate da ste nečiji dečko. Ako ste se u snu pretvarali da ste nečiji dečko, takav san verovatno ukazuje na vašu nespremnost za vezu kao i da ne želite da se vezujete.

Sanjati da vam je dečko mrtav. Ako ste sanjali ovakav san, on može da označava da je neki deo vas nestao. Možda nemate mogućnosti ili vam nije dozvoljeno da se u potpunosti izrazite.

Takav san vam može ukazivati da je potrebno da prekinete vezu sa njim, a nekad taj san ukazuje da je vaša veza ušla u novu fazu, i da ćete se možda uskoro veriti ili venčati.

Sanjati da se vaš dečko ženi nekom drugom ženom. Ako ste sanjali ovakav uznemirujući san, on može označavati značajne promene u vašoj vezi. Moguće je da se veza kreće napred u novu fazu ili se preispitujete da li će opstati, jer ste možda duboko u sebi uvereni da on nije za vas.

Sanjati da vam dečko saopštava da vas ne voli. Ako ste sanjali ovakav san, on je verovatno odraz vaše nesigurnosti u toj vezi.

San može da ukazuje i da se veza kreće u nekom neizvesnom pravcu i doživljava neku transformaciju koja vas uznemirava.

Sanjati da imate dečka koji vam se ne dopada. Ako ste sanjali da imate dečka koji vam se ne dopada ili ako vas je dečko u snu loše tretirao, takav san nije dobar znak. Može da ukazuje da će neka osoba koja će ući u vaš život loše uticati na vas i uzrokovati vam puno problema.

Sanjati da imate više od jednog dečka. Ako ste sanjali ovakav san, on može označavati da bi trebalo više da se fokusirate na vaš privatni život, a manje na posao i karijeru.

Sanjati da vam je dečko neko koga poznajete. Ako ste sanjali da vam je dečko neki vaš poznanik, san može da označava da ćete možda imati neke probleme u komunikaciji sa tom osobom, a možda i da ćete biti u emotivnoj vezi sa njom.

Sanjati da razgovarate sa dečkom. Ako ste sanjali da dugo razgovarate sa svojim dečkom, takav san može da bude dobar znak da se vaša veza kreće u dobrom pravcu ka nečem značajnom i ozbiljnom, kao što je veridba ili venčanje.

Sanjati da se zabavljate sa dečkom. Ako ste sanjali ovakav san on može da ukazuje da ste previše okupirani svojom vezom i da to može da vam napravi neke probleme u porodici pa ćete možda morati da napravite izbor između dečka i porodice.

Sanjati da vas dečko vara. Ako ste u snu uhvatili dečka u prevari, takav san može da označava da ćete imati susrete sa ljudima koji vas ne vole i možda sukobe i gubitke zbog toga.

Sanjati da gledate sliku na kojoj ste sa svojim dečkom. Ako ste sanjali ovakav san, on može da označava da ima nekih nerešenih tema između vas i dečka koje morate da rešite.

Možda sumnjate u snagu vaše veze i njegova osećanja prema vama. Ako je bilo još ljudi pored vas dvoje na slici, oni mogu da daju jasniju sliku problema koje imate sa dečkom.

Sponzorisano:

loading...
Loading...