Sanovnik dim – Šta znači sanjati dim?

San u kome ste videli dim može da ukazuje na neke nevolje i probleme koji ulaze u vaš život. Možda ste nervozni i pod stresom trenutno.

Ako je dim bio crn, san možda označava da ne sagledavate jasno probleme, a ako je bio beo moguće je da vam emocije blokiraju procenu situacije. Beli dim može da označava i saglasnost i pristanak.

Dim u snu može da označava sumnju i strah. Može značiti i da neko ili neko pomućuje vaše prosuđivanje u nekoj situaciji.

Dim u snu može da označava i strast, uglavnom prema nekoj osobi.

Tumačenje snova u kojima se javlja dim – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da udišete dim. Ovakav san može da ukazuje da vam nemarnost škodi u nekim situacijama.

Sanjati da ste okruženi dimom. Ako ste u snu bili okruženi dimom, takav san nije dobar znak i može da označava neko odugovlačenje i nesigurnost, što vas može usporiti u napretku i ostvarenju nekih bitnih ciljeva i planova.

Možda će vas sumnja u sebe sprečiti da završite ili započnete neki plan koji biste inače sa lakoćom mogli da realizujete. Poruka ovog sna je da biste morali da preduzmete bilo kakvu akciju, jer je sve bolje od nikakve akcije.

Sanjati da se nalazite u oblaku gustog dima. Ako ste sanjali ovakav san i niste mogli da dišete od dima, taj san može da najavljuje neke prirodne katastrofe uskoro.

Sanjati vatru i dim. Ovakav san je upozorenje na moguću opasnost koja vam se približava.

San može da najavljuje i poziv na neki bitan događaj ili skup na kome ćete se lepo provesti i uživati.

Sanjati svoju kuću punu dima. Ako ste sanjali svoju kuću potpuno ispunjenu dimom, takav san je dobar znak i ukazuje na dobru sreću i srećne okolnosti za nove projekte i planove. Ako ste se teško kretali kroz dim zbog slabe vidljivosti, to može da označava neki srećan događaj koji će pomoći uspeh onoga na čemu ste angažovani.

Sanjati da ste se onesvestili od dima. Ako ste sanjali da vas je dim omamio i da ste se onesvestili, takav san nije dobar znak i ukazuje na teškoće u rešavanju problema u životu. Obzirom da nećete biti u stanju da sami rešavate te probleme verovatno ćete morati da tražite savet ili nečiju pomoć.

Sanjati da pušite i izdišete dim od cigare. Ako ste u snu pušili i izdisali dim, taj san može da ukazuje da ste osoba koja voli izazove i za sebe i za druge, i da mnogo ne razmišljate pre nego što krenete u akciju, što dovodi do neočekivanih posledica za vas i ostale.

San može da označava i da ste našli zajednički jezik sa nekim sa kim radite na realizaciji zajedničkog projekta.

Sanjati da se probijate kroz dim. Ako ste u snu pokušavali da se probijete kroz gust dim, taj san može da označava da počinje period nekih intenzivnijih događanja vezanih za vaš privatni život i emotivne ciljeve.

Sanjati da osećate miris dima. Ako ste u snu osetili miris dima, iako ga niste videli, taj san može da označava da ćete se uskoro šokirati ili zbuniti zbog nečega. To dešavanje može biti povezano sa nekim projektom na kome ste angažovani trenutno, što na kraju može da dovede do odlaganja posla i kašnjenja.

Sanjati dim koji se penje uvis. Ako ste sanjali ovakav san, on možda označava da se trenutno nalazite u situaciji u kojoj vam nisu jasne sve činjenice i možda ukazuje da se nalazite u nekoj vrsti opasnosti.

Sanjati dim koji se puši iz fabričkog dimnjaka. Ovakav san je uglavnom dobar znak i ukazuje na čudesno rešenje problema koje imate.

Moguće je da će neke nevolje koje ste do skoro imali nestati same od sebe, sa malo ili nimalo truda sa vaše strane. To će vam doneti dugo očekivano olakšanje i moći ćete da se posvetite stvarima koje dugo vremena odlažete.

Sanjati dim na ulici. Ako ste u snu gledajući kroz prozor videli gust dim na ulici, takav san može da označava predstojeće razočarenje i nesreće u bliskoj budućnosti.

Nesreća može biti povezana sa poslom, na primer, propast nekog ugovora ili gubitak pozicije, a može biti i povezana sa privatnim životom, na primer, nesreća u kući ili propala investicija i sl.

Sanjati beli dim. Ako ste videli beli dim u snu, taj san može da označava vašu sklonost da sanjarite o životnom standardu koji vam trenutno nije dostupan.

San može da označava i nekog ko pokušava da se udalji od vas.

Sanjati beli dim koji izlazi iz dimnjaka. Ako ste sanjali ovakav san to je dobar znak i najavljuje ostvarenje snova. San ukazuje da na čemu god da ste trenutno angažovani ostvariće se uskoro i mnogo vas obradovati.

Sanjati detektor dima. Ako ste u snu videli detektor dima, san može da označava da se trenutno nalazite u potencijalno opasnoj situaciji u kojoj morate brzo da reagujete da bi sprečili posledice.

Trebalo bi da se zapitate koja situacija u vašem životu zahteva takvu vašu reakciju i posvetite joj se. Ovaj san može da ukazuje da ste sposobni da prozrete nečiju masku i prave namere.

Sponzorisano:

loading...
Loading...