Sanovnik baba – Šta znači sanjati babu?

Snovi o babi često su samo odraz vaše želje ili potrebe da više vremena provodite sa njom. Ukoliko nije više živa, takav san može biti i odraz vaše potrebe za vraćanje u detinjstvo i događaje iz tog perioda.

Baba u snu može biti i simbol mudrosti i životnih iskustava i događaja. Često je i simbol duhovne i finansijske podrške, sreće, uspeha u poslu, ljudskosti i dobrote.

Snovi u kojima se javila vaša baba mogu biti najava sukoba i svađa sa nekim članom vaše porodice. San možda označava i vaše instinkte samozaštite, a može biti i znak da ne posvećujete dovoljno pažnje svom zdravlju.

San u kome ste vi bili dete i provodili vreme sa svojom babom, može biti znak da u vašem životu postoje neke situacije nad kojima nemate kontrolu.

San u kome ste videli svoju babu takođe se može odnositi i na neke situacije koje se tiču nasledstva, odnosa sa nekim članovima vaše porodice, ali i veza sa vašim poreklom i korenima.

Snovi o babi mogu biti i odraz zaštite koju osećate od nje, kao da je vaš anđeo čuvar, a posebno ako nije više u životu.

Tumačenje snova u kojima se javlja baba – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati da vam je baba umrla ili je mrtva. Ovakav san relativno je čest, ali uglavnom ima dobro značenje i najverovatnije najavljuje sreću vašoj babi.

Sanjati babu koja nije više živa. Ako ste sanjali svoju preminulu babu, takav san je najčešće ohrabrujući znak, jer ukazuje da bez obzira na probleme na koje nailazite, uvek imate neko utočište gde se možete skloniti.

Takav san može ukazivati i da vam je trenutno potrebna nežnost, pažnja i zaštita.

Ako ste u snu sa njom i razgovarali, takav san može biti najava teškoća nekom vašem bliskom prijatelju koji je preopterećen raznim obavezama.

Ovakav san može označavati i ozbiljne promene u vašem životu, koje mogu biti dobre ili loše, i baba u tom slučaju može predstavljati blagoslov ili znak upozorenja. 

Sanjati da ste baba. Ako ste sanjali ovakav san, on može ukazivati da imate velike obaveze prema svojoj porodici.

San u kome ste i sami bili baba može biti upozorenje na neke nepredvidive situacije i događaje u budućnosti. Posebno ako imate decu, to može ukazivati na probleme sa njihovim zdravljem, što će zahtevati vašu brzu reakciju.

Sanjati da razgovarate sa svojom babom. Ovakav san može biti najava nekih teškoća koje najverovatnije nećete lako prevazići, ali ćete srećom dobiti koristan savet koji će vam u tome pomoći.

S druge strane, takav san može označavati i da ćete ostvariti neke svoje planove.

Sanjati da se svađate sa babom. Ako ste se u snu svađali sa svojom babom, takav san može vam skretati pažnju da obratite pažnju na ono što vam je bitno u životu i tome se posvetite.

Sanjati da vas baba prekoreva. Ovakav san može biti najava da će nešto što planirate da uradite najverovatnije propasti jer niste prethodno dobro razmislili o tome. San ukazuje da ćete možda zažaliti zbog svoje nepromišljenosti.

Sanjati da se susrećete sa babom. Ako ste se u snu sreli sa svojom babom, bez obzira da li je još uvek živa ili nije, takav san može najavljivati neke izazove u bliskoj budućnosti, za koje će vam trebati dosta vremena da ih prevaziđete. San može biti i podsetnik da izmirite dugove koje već duže vreme imate.

Sanjati da ste iznenada sreli svoju babu. San u kome ste iznenada sreli babu, može vam biti najava ozbiljnih teškoća i prepreka u životu za čije rešavanje će vam trebati dobar savet, ali najverovatnije neće biti nikog da vam ga da.

Sanjati babu koja je srećna. Ako je u snu vaša baba bila nasmejana i srećna, takav san je verovatno potvrda da ste napravili neke dobre izbore u svom životu, pa je to razlog za to što je vaš život uspešan.

Ovakav san može biti i znak da će vam uskoro biti vraćen neki dug koji neko već duže vreme ima prema vama.

Nasmejana baba u snu može biti i potvrda podrške porodice i bliskih prijatelja koju imate. U svakom slučaju san verovatno označava pomoć, bez obzira na težinu situacije u kojoj se budete našli.

Sanjati babu koja je tužna. Ako je vaša baba bila tužna u snu, takav san može da ukazuje da trebate da se odreknete nečega što vam je vrlo bitno.

Sanjati bolesnu babu. Ako je u snu vaša baba bila bolesna ili se razboljevala, takav san vam može biti upozorenje na teškoće sa kojima biste mogli da se susretnete u skorijoj budućnosti, a koje će biti teško da prevaziđete. Trebalo bi da poslušate savet nekog bliskog prijatelja koji vam u tome može pomoći.

Ovaj san može značiti i da ćete se osećati bespomoćno po pitanju rešavanja nekih problema ili da ćete imati osećaj da ne možete da promenite ništa u svom životu. 

Sanjati babu koja plače. Ako ste sanjali da vaša baba plače, takav san može najavljivati porodične sukobe, svađe, ali i tugu.

Takav san može ukazivati i na svađu sa voljenom osobom za koju nećete vi biti krivi. 

Sanjati da dobijate savet od babe. Ako vas je baba u snu savetovala, takav san može ukazivati na neke velike promene u vašem životu. Krajnji ishod tih promena zavisiće od načina na koji ćete se suočiti sa novim razvojem situacije.

Sanjati da vidite bledi i zamućeni lik svoje babe. Ako u snu niste dobro mogli da vidite lice svoje babe, takav san može biti najava neke velike finansijske pomoći, i to od nekog od koga ste to najmanje očekivali, vrlo moguće od nekog člana vaše porodice.

Sanjati da ste videli svoju babu na groblju. Ako ste se u snu zatekli na groblju i tamo videli svoju babu, takav san je verovatno najava dobrih promena koje slede u vašem životu.

Sanjati babu koja plete. Ovakav san može biti najava nekih problema na poslu. Možda ćete se osećati kao u zamci, bez mogućnosti da date bilo kakvu inicijativu.

Sponzorisano:

loading...
Loading...