Sanovnik zgrada – Šta znači sanjati zgradu?

Zgrade su jedan od najčešćih simbola u snovima, zato što su neizostavan deo naših života i obično im se zbog toga ne pridaje veliki značaj u tumačenju. Zato je bitno da zapamtite što više detalja iz sna u kome ste videli zgradu.

Za tumačenje sna o zgradi bitan je i tip zgrade koju ste sanjali, ali i okruženje koje bilo oko zgrade. Bitno je i da li ste je samo videli ili ste se i nalazili u njoj.

Zgrada u snovima uglavnom označava vaše telo ili dušu. Gornji spratovi predstavljaju više stepene svesnosti, postignuća ili razumevanja. Prizemlje može da označava sadašnjost i ono što vam se događa trenutno u životu, a podrum može da označava nesvesno ili podsvest, ili nesvesne aspekte vaše ličnosti. San o zgradi može da predstavlja i stvaranje nečeg novog.

Zgrade mogu da označavaju i neke vaše emocije u vezi problema koje trenutno imate i mogu da predstavljaju promene koje pravite trenutno u životu.

Primera radi, ako ste sanjali kuću u kojoj ste nekada živeli, takav san može da označava da ste počeli da osećate nesigurnost u vezi nečega ili se uopšte osećate nesigurno.

Ako je kuća bila mala, san možda ukazuje da se osećate zarobljeno u trenutnim životnim okolnostima. Prazna kuća može da označava da se neprijatno osećate u svakom segmentu svog života.

Visoke zgrade sa stanovima i poslovnim prostorima mogu da ukazuju da ćete postići velike uspehe u životu.

Duhovne zgrade mogu da budu znak nade i mira.

Biblioteke i galerije mogu da označavaju potrebu da nešto naučite.

Zgrada suda u snu može da označava da nešto trebate da rešite u svojoj porodici. Bolnice i lečilišta mogu da predstavljaju simbole koji ukazuju na poboljšanje vašeg zdravlja.

Zatvorske zgrade mogu da ukazuju da je potrebno da naučite neku lekciju ili da snosite posledice za svoje postupke.

Istorijske zgrade u snu mogu da označavaju duhovnu energiju. Ako ste sanjali takvu zgradu, možda vam vaša podsvest skreće pažnju na sposobnosti vašeg uma i podsvesti.

Ako ste sanjali stare istorijske zgrade, taj san može da bude povezan sa vašom prošlošću, starim prijateljima i događajima.

Ako ste se nalazili u takvoj zgradi, san može da označava da će se neki ljudi vratiti u vaš život. San može da ukazuje i na neke opasnosti po neko vaše prijateljstvo. Nekad takve zgrade mogu da predstavljaju i neki zastareo način života.

Tumačenje snova u kojima se javlja zgrada – evo kako ih tumači sanjarica – sanovnik:

Sanjati prelepu zgradu sa zelenim travnjakom okolo. Ako ste sanjali ovakav san, on može da označava vašu sigurnost da će uskoro uslediti period izobilja u vašem životu.

San može da označava i vaše duhovno uzdizanje.

Sanjati napuštenu zgradu. Ako ste sanjali zgradu koja je napuštena, takav san može da ukazuje na vaš osećaj praznine i neispunjenosti u trenutnoj emotivnoj vezi.

Sanjati zgrade koje su ruševine. Ovakav san može da označava da ćete imati neke finansijske ili emotivne probleme u narednom periodu.

Sanjati novu zgradu. Ako ste sanjali novu zgradu, takav san može da označava neke obećavajuće prilike u budućnosti.

Sanjati zgradu koja je još uvek u izgradnji. Ako ste sanjali zgradu koja se još uvek gradi, takav san može da označava potrebu da nešto završite u svom životu. Možda je u pitanju završetak fakulteta ili nekog projekta na kome ste radili.

San može da ukazuje i da postoje neki odnosi i veze u vašem životu na kojima bi morali da poradite.

Sanjati aerodromsku zgradu. Ako ste sanjali zgradu aerodroma, takav san može da označava da ćete u narednom periodu imati opterećen raspored i raditi više stvari i imati više obaveza odjednom. To vas može naučiti da bolje rasporedite svoje vreme da bi sve uspeli da završite.

Sanjati da ulazite u školsku zgradu. Ako ste sanjali ovakav san, to je uglavnom dobar znak i može ukazivati da ćete doživeti neko zadovoljstvo i priznanja u životu.

Sanjati zatvorsku zgradu. Ako ste videli zgradu zatvora u snu, taj san može da ukazuje da ćete možda otkriti neke poverljive i osetljive informacije koje će vas uznemiriti i biće vam teško da ih čuvate.

Odnosiće se na nekog ili nešto što vam je blisko, a ako bi se saznale, izazvale bi veliko razočarenje svih koji su uključeni.

Sponzorisano:

loading...
Loading...